Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ-ΠΑΠΑΔΙΣΤΑΝ

Κάνουμε ένα μικρό, επιβεβλημένο όμως, διάλειμμα για διαφημίσεις από τα οπερατικά μας διότι η επικαιρότητα "τρέχει". 
Χθές αργά το βράδυ ή νωρίς το πρωί σήμερα είχαν αναρτηθεί σε στύλους στην Σταδίου (ίσως και αλλού δεν ξέρω) τα κάτωθι "πανό" που παρακινούσαν τον κόσμο για συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα το απόγευμα έξω από το σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη

Όλως περίεργως, και με μία ταχύτητα που δεν χαρακτηρίζει τον κλάδο τους, σήμερα κατά τις 10 το πρωί υπάλληλοι του δήμου ξήλωναν τα εν λόγω πανό, διότι προφανώς αυτά ήταν και οι μόνες εστίες μολύνσεως της βρωμεροτέρας των πρωτευουσών του Δυτικού κόσμου.Τα συγχαρητήριά μου για τα αντανακλαστικά του σε όποιον διέταξε τον άμεσο καθαρισμό. Ως προς τους διοργανωτές του εγχειρήματος, use tweeter next time :)

Μιας και μιλάμε για αντανακλαστικά, ο αγαπημένος όλων μας και λαοφιλέστατος ημών μητροπολίτης, ο Άγιος Πειραιώς εξέδωσε χτές, όπως ενημερώθηκα από το in.gr και άλλα μπλόγκς, ανακοίνωση σε ότι αφορά το προς ψήφιση αντιρατσιστικό νόμο που αυτή την στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της δημόσιας διαβούλευσης και σύμφωνα με τον οποίο θα μπορούν να ασκούνται ακόμη και αυτεπάγγελτα διώξεις σε όσους υποκινούν βία κατά συγκεκριμένων ομάδων μεταξύ των οποίων και οι ομοφυλόφιλοι. 
Σύμφωνα με αυτήν "Ντρέπομαι ως Ορθόδοξος Επίσκοπος και ως Έλλην πολίτης που αναπνέω τον ίδιο αέρα και πατώ τα ίδια χώματα με τον κ. Καστανίδη" ενώ σε άλλο σημείο συνεχίζει τον λόγο αγάπης του λέγοντας "Όπως καλώς γνωρίζουμε από την επιστήμη της εγκληματολογίας εν σχέσει προς το γενετήσιο ένστικτο υφίστανται δυστυχώς στην περασμένη ανθρώπινη φύση εκτρωματικές ψυχοσωματικές εκπτώσεις, όπως η παιδοφιλία, η ομοφυλοφιλία, η νεκρολαγνεία και άλλες αποκρουστικές εκδηλώσεις ιδιαζόντως ειδεχθείς, που ευτελίζουν το ανθρώπινο πρόσωπο και χωματοποιούν την αθάνατον ψυχήν του". Για να συμπληρώσει "απειλώντας" τον Υπουργό κύριο Καστανίδη με τιμωρία στην Κόλαση για το νομοσχέδιο που προωθεί "Και επειδή εκ των έργων του αποδεικνύεται ότι δεν πιστεύει στην κρίση του αιωνίου Θεού δημόσια του λέγω ότι θα θυμηθεί "σύντομα" τον ταπεινό μου λόγο όταν αναποδράστως, εκών άκων, όπως κάθε άνθρωπος, θα βρεθεί ενώπιόν Του αλλά θα είναι πολύ αργά γι' αυτόν".

Άγιε Πατέρα, πέρα από το γεγονός πως τσουβαλιάσατε μαζί την παιδοφιλία, την ομοφυλοφιλία και την νεκροφιλία (απορώ πως του ξέφυγε η κοπρολαγνεία, τα οιδιπόδεια, τα τριολέ), γεγονός που θα έκανε κάθε σοβαρό επιστήμονα να σκίσει τα διπλώματα του, πως μπορείτε αλήθεια και ζείτε με τέτοιο μίσος μέσα στην καρδιά σας; Διότι έναν λόγο αγάπης και συμπόνιας δεν έχουμε ακούσει από εσάς (αν και η αλήθεια είναι πως δεν παρακολουθούμε και πολύ στενά τα πεπραγμένα σας) τόσο καιρό.

Όπως και να έχει, εγώ θα σας αφιερώσω ένα βιντεάκι, από ένα θρησκευτικό κομμάτι, το τελευταίο μέρος του Exsultate, jubilate του Mozart, το Allegro γνωστό και ως Alleluia διότι αν ο Θεός σας υπάρχει σίγουρα θα είναι Όμορφος, όπως όμορφο είναι και αυτό το μικρό μουσικό κομμάτι και όχι γεμάτος χολή και κακία. Ερμηνεύει μοναδικά (νομίζω δηλαδή) η Kathleen Battle.

Καλό βράδυ σε όλους σας :)


Υ.Γ: Στα όποια σχόλια θα παρακαλέσω να δείξετε περισσότερο σεβασμό από όσο μας δείχνει αυτός.

46 σχόλια:

  1. Έλα μην χαλιέσαι, παπάδες είναι μωρέ, λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω.

    Υ.Γ. Λευτερία στον Έλληνα και πατριώτη Σημίτη.

    Υ.Γ.1 Όλοι έχουν δικαίωμα στην διεθνή καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @KANTHAR0S
    ε ναι αλλά λένε βαριές κουβέντες. Τελικά βλέπω εδώ πως πήγε κόσμος στου Σημίτη
    http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/03/blog-post_510.html

    επίσης παίζει να είσαι από τους λίγους που δεν έκραξαν το νέο μπάνερ του μπλόγκ χαχα. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε βρε Μάλερ, χάθηκες πάλι. Θα αποφύγω το σκόπελο της σεπτής κάρας του κοπροσκυλίτη Πειραιώς και θα σε ενημερώσω κάτι για το συλλαλητήριο κατά του Σημίτη.

    Ο διοργανωτής είναι ο Παπαγιάννης του extra3, καλούσε τον κόσμο από το μπλογκ του και το διαφήμιζαν φασιστοπλογκ, μέχρι και ο ναζιστικός Μαύρος Κρίνος. Δια του λόγου το αληθές:

    http://fimotro.blogspot.com/2011/03/blog-post_2389.html
    (όπου τώρα το απόγευμα ανεβάζει απανωτά ποστ με φωτογραφίες και βίντεο και καμαρώνει)
    http://mavroskrinos.blogspot.com/2011/03/blog-post_02.html

    Οπότε μην στεναχωριέσαι ιδιαίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε και το βίντεο με την καθαρά φασιστική ιαχή:

    http://www.youtube.com/watch?v=fF7WMrqiNjg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @JustAnotherGoneOff
    χμ η αλήθεια είναι πως αν είναι αυτοί οι διοργανωτές καλώς και τις έβγαλαν αν και δεν νομίζω πως το έκαναν για αυτό το λόγο αλλά για να προστατεύσουν το ιερό σκήνωμα της Αναγνωστόπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ μου φίλε, η αλήθεια είναι πως όταν βλέπω τέτοιου είδους "πρωτοβουλίες" χώνομαι βαθιά στον ωκεανό της αναζήτησης και τσεκάρω πολλαπλά για να επιβεβαιώσω τις ειλικρίνειες των προθέσεων ανάλογων κινήσεων. Είμαι ανήσυχη φύση εκ του φυσικού μου, τι να κάνω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί να το κράξω; Θαυμάσιο είναι. Όλο χάρη και νάζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιός ξέρει τι αποθημένα έχει ο καημένος και τα βγάζει έτσι..
    Ας μην τον παίρνουμε στα σοβαρά, καμμένος είναι από το θυμίαμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ήρθα να κάνω ένα σεβάσμιο και σοβαρό σχόλιο μα πώς να κάνω μετά την εικόνα που αντίκρισα πάνω πάνω; :P
    όταν οι κάθε λογής παπάδες και παπαδάκια ποινικοποιούν και τον αυνανισμό (και ουχί μαλακία λόγω σέβους) πώς θα μπορούσαν να έχουν διαφορετικές αντιλήψεις;
    δεν είναι καθόλου τυχαίο που οι περισσότεροι μαίνονται τόσο κατά των ομοφυλόφιλων για τον απλό ίσως λόγο ότι τους θυμίζουν ό, τι έχουν καταπιέσει οι ίδιοι σε όλη τους την ζωή.
    ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που πρωτίστως τα έχει βρει με τον εαυτό του και διδάσκει την αγάπη του όποιου θεού ακόμα και ό, τι είναι ενάντια στην ηθική του ξέρει πώς να το γνωρίσει και να το δεχτεί. τόσο απλά.
    και φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Άνθιμος κουβέντα!!!άντε γιατί μερικοί φαγώθηκαν με τον αγαπητότατο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @JustAnotherGoneOff
    και καλά κάνεις. Είδες να μην βλέπω τηλεόραση, ούτε οτι έχει μπλόγκ ο Παπαγιάννης ήξερα. Δε λες πάλι καλά που δεν πήγα κι από πάνω χχαχαχα
    Καλό μας βράδυ και περαστικά με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας

    @KANTHAR0S
    κι εγώ αυτό νομίζω αλλά οι περισσότεροι το έθαψαν :)

    @Hfaistiwnas
    ε καλά δεν είναι και για πολλά όντως ο Άγιος. Καλό βράδυ αγορίνα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @b|a|s|n\i/a
    τα είπες πολύ όμορφα φίλε μου. Καλό σου βράδυ α και να σε δούμε και κάποια στιγμή από κοντά :)

    @kostaslogh
    ο καημένος ο Άγιος Θεσσαλονίκης ακόμα δεν έχει συνέλθει από την νίκη Μπουτάρη. Πόσα να αντέξει ο άνθρωπος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @JustAnotherGoneOff

    http://www.youtube.com/watch?v=ySUqzQS50qM&feature=player_embedded

    μόλις το πέτυχα και δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τα labels που έβαλες τα λένε όλα, ειδικά το δεύτερο :-)

    καλό βράδυ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάλερ μου, πρόλαβα και το είδα το βίντεο Λουκά στο Facebook από το Jungle Report και το διέδωσα αστραπιαία! Κ-Ο-Ρ-Υ-Φ-Η λέμε.

    Πάρε και το άλλο:
    http://fimotro.blogspot.com/2011/03/blog-post_5786.html
    :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Ουφ!
    ω ναι!! καλό σου βράδυ

    @JustAnotherGoneOff
    καλά τι γράφουν σε αυτό το μπλόγκ??? έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρωτίστως ο Άγιος Πειραιώς να κοιτάξει τα του οίκου του,οίκος αγάπης δε πιστεύω ότι είναι η εκκλησία μας στη σημερινή εποχή.Θα ήθελα να ήξερα αν ο συγκεκριμένος και το υπόλοιπο παπαδαριό και εννοώ αυτούς με τα χρυσά άμφια και λοιπά ξέρουν τη σημαίνει αγάπη ή αν την έχουν νοιώσει πότε.Το πρωί το διάβασα και εγώ και εκνευρίστηκα.Από τα λίγα νομοσχέδια που μας πάνε ένα βήμα παρακάτω σαν κοινωνία. Κατακριτέα για εμένα και η επίθεση στο κ. Σημίτη. Μάλλον κάποιοι αντιλαμβάνονται λάθος τα ερεθίσματα της αντίδρασης και προσπαθούν στο βάθος και πίσω απο αυτά που γράφουν να μας μετατρέψουν σε μια νέα Αίγυπτο και Λιβύη, με το μόνο λάθος ότι στις χώρες αυτές ο λαός είναι για χρόνια καταπιεσμένος και τον ορυκτό του πλούτο το εκμεταλλεύονταν για πολλά χρόνια μια συγκεκριμένη κλίκα ανθρώπων, μια τέτοια αντίδραση στην Ελλάδα που κάποιοι αν διαβάσεις προσεκτικά τα γραπτά και το λόγο τους προσπαθούν να υποκινήσουν θα μας φέρει σε χειρότερη θέση απο τις λεγόμενες τριτοκοσμικές χώρες.
    Την Καλησπέρα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. o papa(ra)s ksexase na milisi kai gia tontravestismo kseris afto pou vazis maxi mavra rixta kai apo mesa foras kokkina stringakia kai se fonazoun oi aloi papades fifi fofi kai soula.... kai meta analiete to ti megethos lampada emikses ston apoafto sou .... ala re gamoto exi perasi keros apo tin ekpompi tou triadafilopoulou kai ksana piran tharos ... by the way les na t ipe ola afta logo sarakostis ...pou exei kero na faei kreas kai exei thema? lol ... kalhmera kai kalo mina eipa ? den eipa! p.s. me sokares me tin photo pou exeis anartisi !do something!!! vale ena "apomakrinte ta paidia apo thn othoni" esto !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Βρε αγορίνα μου, μην προβληματίζεσαι με τις μαλακίες των παπάδων,δεν τους έμαθες ακόμα,λόγια του κώλου και κάνουν τα χειρότερα..
    καλό τριήμερο...τα φιλιά μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ωραίο καινούργιο outfit!!!
    Φιλιά και καλά να περάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Νομίζω πως χειρότερο από το όποιο σύμπλεγμα μπορεί να κουβαλάει ο καθένας από αυτούς, είναι ο τρόπος που έχουν επιλέξει να φανατίζουν τον κόσμο και να τον γυρνάνε σε "σκοτεινές εποχές" μόνο και μόνο για να μη χάσουν το ψωμάκι τους.

    Κι όλα αυτά, κάτω από την ομπρέλα μας θρησκείας που μιλάει για αγάπη.

    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η ταύτιση της ομοφυλοφιλίας με ένα σωρό κακά είναι δυστυχώς η αντίληψη που κυριαρχεί.. και όχι μόνο στους παπάδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν η Εκκλησια δεν κυνηγαγε τους gay με τετοια λυσσα, τα πραγματα θα ηταν πολυ διαφορετικα, πολυ καλυτερα...
    Καλο Σαββατοκυριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. καλυτερα να κοιτανε τα δικα τους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 'Ολ΄αυτά ειναι ΚΑΗΜΟΣ που συσσωρεύθηκε με τα χρόνια και βγαίνει πια στις πράξεις...

    Καλό 3ήμερο.

    Κώστας
    vloutis.blogspot.com
    vloutis.wordpress.com
    facebook.com/kostasvloutis
    twitter.com/kostasvloutis
    friendfeed.com/kostasvloutis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο παπας ο παχυς,εφαγε παχια παχυ
    γιατι παπα παχυ,εφαγες παχια παχυ και λες παπαριες?

    φιλε ολοι τρομπαρουν,ας τρομπαρουν λιγο και αυτοι...

    αταλαντη η britney???????
    δες πως γλυφει ρε!
    δες γλωσσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. κι΄ εκεί που συμφωνούσα απολύτως μαζί σου ξαφνικά πετάς το
    "(απορώ πως του ξέφυγε η κοπρολαγνεία, τα οιδιπόδεια, τα τριολέ),"
    και μου το χάλασες

    τα τριολέ σε τι σου φταίνε αγαπητέ φίλε;

    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ!
    μετά τιμής
    Δρ Απαράδεκτος
    οπαδός του μονού και πολέμιος του ζυγού αριθμού παρευρισκομένων στις πολυπληθυσμικές συνευρέσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από τι στιγμή που δεν ενοχλεί,ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ έχει δικαίωμα σπίτι του από σεξουαλικής απόψεως να κάνει ότι γουστάρει!!!

    Καλα Κούλουμα φίλε μου και καλή επιτυχία με το πέταγμα του χαρταετού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ε νταξ... τι να πω τωρα?
    Οι παπαδες ειναι μια φαρα την οποια σιχαινομαι πραγματικα. Α σιχτιρ δαιμονιστηκα παλι!
    Ακου εκει, να βαζει ισα κ ομοια την παιδοφιλια με την ομοφυλοφιλια...δηλ θα φαω τις κοτσιδες μου! Ελεος!
    Γκρρρρρρρ!

    (breathe in, breathe out, ουφ, ουφ, για να καλμαρουν τα νευρα)

    Καλο τριημερο μαλερακο μου! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. (Φτου γαμωτο, ξεχασα!)
    @γναγ
    Ειναι: "ο παπας ο παχυς εφαγε παχια φακη!"
    Ακου εκει "παχια παχυ"!
    δηλ τζισαζ! :ΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. καλά ακόμα εκφράζουν άποψη τα ραμολί τα ξεχασμένα απο τον Θεό?Και ακόμα περισσότερο εκφράζουν άποψη για νομοσχέδιο?Δεν καταλαβαίνουν πόσο τσουτσέκια και δεύτερες είναι?Δεν καταλαβαίνουν οτι είναι παρωχημένες και οτι το ποίμνιο την έχει κάνει σε άλλη γη σε άλλα μέρη?Σε 20 χρόνια που θα έχει πεθάνει και η τελευταία μαυροφορεμένη γιαγιά,δεν θα μπορούν να δικαιολογούν πια τον μισθό τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πωπω βαρεθηκα
    οι γκομενες και οι παπαδες πρεπει να ειναι μουγγοι ειναι καλυτερα για ολους
    καλο μηνα που δεν ειπα και καλα κουλουμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. καλημερα γειτονακι μου.:)
    αυτα τα πραγματα μονο θυμο και θλιψη μου προκαλουν...
    εμεις που ημαστε γονεις τουλαχιστον να μεγαλωνουμε τα παιδια μας να εχουνε αγαπη και οχι μισος και τετοιες απαραδεκτες αποψεις...τι να πω...σαν εκπαιδευτικος ακουω πολλα τετοια απο νεα παιδια επισης..και εκει τραγικο ειναι...

    οσο αφορα το νεο banner,brittany foevaaaaaa!!! ;)))) xixixixixi!!!!

    καλα να περασεις σημερα νικο μου!!!
    φιλια πολλα!!!
    :))))

    υγ..την ειδα και εγω την αφησα στην πανεπηστημιου ενα πρωινο που κατεβαινα για δουλεια.that makes at least two of us!!! ;)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τι να πεις... βοδια ρασοφορεμενα. καλο κουραγιο μας μαχλερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. anthei h psyxastheneia stous ekklhsiastikous kyklous peiraiws vlepw. kai h ypokrisia vevaia, giati mallon tha ethelotyflei sta toi oikou tou o kyrioulhs . ti na sou kanei k to ermo to poimnio me tyflo kai psyxopathi hgeth..pikra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. e kala, oi papades milane...

    elpiz mono na ligostevoun osoi tous akoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @karkinos7
    καλησπέρα αγορίνα μου :) τι να πεί κανείς για τον Άγιο Πειραιώς.

    @The Brother
    χαχαχα πές τα αγορίνα

    @ΦΟΥΛΗ
    ε καλά δεν χάνω και τον ύπνο μου αλλά μια αηδία την νοιώθω. Καλό σου απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Bitch
    για την Μπρίτνεϊ την μπουτού λες? χαχαχαχα. Πολλά φιλιά

    @Εκείνος
    νομίζω πως δεν πείθουν κανένα πλέον για το ότι είναι κοινωνοί αγάπης αυτοί οι άνθρωποι. Απλά ντροπή τους.

    @Jerry Jedelou
    δυστυχώς η απουσία ενημέρωσης και παιδείας δίνει την ευκαιρία σε τέτοιες απόψεις να ακούγονται και να γίνονται πιστευτές :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @Ephemeron
    και όχι μόνο την ομοφυλοφιλία αλλά κάθε τι διαφορετικό. 2000 χρόνια σχεδόν είναι η πληγή της ανθρωπότητας.

    @ιμερος
    τα δικά τους είναι στο porn tube χαχαχα

    @ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΟΥΤΗΣ
    απωθημένα, πολλά απωθημένα φίλε μου. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @γνωστος αγνωστος
    ε ναι αλλά αυτοί τρομπάρουν με την πάρτη μας τα ζώα. Όσο για την Μπρίτνεϊ αγαπάμε τα ταλέντα της χαχαχα

    @Dr. Aparadektos
    Κι εγώ οπαδός του μονού αριθμού είμαι από την άλλη μεριά όμως ως μέγας αυνανιστής, αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με τα τριολέ, απορώ μόνο που δεν έχουν οι παπάδες χαχαχα

    @Παπαστρατής Το "Θηρίο" Ιωάννης
    τι μόνο σπίτι του?? έξω δεν κάνει?? χαχα. Καλό απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Λόλα
    νομίζω δεν αξίζουν ούτε το φτύσιμο μας οι περισσότεροι. Μην ταράζεσαι. Καλό απόγευμα :)

    @Stewie Griffin
    είναι που ακόμα έχουν οπαδούς να τους ακολουθούν για αυτό τα λένε αυτά. Καλό απόγευμα μικρούλη

    @Skouliki
    καλά οι παπάδες αλλά οι γκόμενες γιατί βρε?? Καλό απόγευμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @tzotza
    ευτυχώς που υπάρχουν γονείς σαν εσένα και πολλούς άλλους που θα μεγαλώσετε τα παιδιά σας χωρίς τις παρωπίδες που μεγαλώσαμε εμείς. Καλό σου απόγευμα.

    @Constantine
    άσε ρε αγορίνα, έχουμε πήξει με τους Αγίους Θεσσαλονίκης και Πειραιώς. Καλό μας κουράγιο :)

    @DonnaBella
    και το φοβερό είναι πως έχει το θράσος να λέει πως είναι και επιστημονικά αποδεδειγμένα τα όσα λέει...καλό σου-κού

    @Adrianos
    οι περισσότεροι πάντως καλύτερα να μασάνε (για να μην πώ κάτι άλλο) παρά να μιλάνε. Καλό σου απόγευμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ...αυτός ο πειραιώς είναι και πολύ ηλίθιος...απορώ πως τον ανέχεται ο πειραιάς και τα περίχωρα...


    υ.γ. ωραία η ανανέωση του blog...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ezakmyworld
    όπως ανέχονται προφανώς τον Άγιο Θεσσαλονίκης...τι να πώ. Χαίρομαι που σου άρεσε η οπτική αλλαγή στο μπλόγκ μου. Καλό σου απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @pisoglendis
    επειδή είναι Θεές με τα ριχτά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails