Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

ΓΑΤΟΥΛΙΝΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

"Βρέθηκε να τριγυρνάει στο Ηράκλειο, προφανώς αναζητώντας την μαμά του. Ανυποψίαστο για τις δυσκολίες της ασφάλτου βρήκε προσωρινό καταφύγιο σε σπίτι φιλόζωου. Όμως η βασική ένοικος της καρδιάς του, η ημίαιμη χάσκι Ήρα δεν θέλει με τίποτα γάτα στο σπίτι. Το γατάκι είναι υγιέστατο, σύμφωνα με την κτηνίατρο και ψάχνει το δικό του σπίτι"
 

Το παραπάνω μου ήρθε με mail μαζί με τις 3 φωτογραφίες του ποιο τρισχαριτομένου πλάσματος miaouuuuuu από την καλή μου φίλη One happy Dot και συνοδευόταν από τηλέφωνο επικοινωνίας το οποίο για προφανείς λόγους δεν βάζω εδώ. 

Δεν ξέρω αν το γατούλι έχει βρεί οικογένεια, αλλά αν κάποιος νομίζει πως μπορεί να αγαπήσει μια ψυχούλα και μπορεί να προσθέσει ένα νέο μέλος στην οικογένειά του ας επικοινωνήσει με εμένα στο mail μου ή με το mail της One happy Dot (που υπάρχει στο προφίλ της στο μπλόγκ της) για να πάρει περισσότερες πληροφορίες.

Και για να μην σας αφήσω έτσι, ακολουθεί το γνωστό Ντουέτο για 2 γάτες σε μια γαμάτη εκτέλεση. Μια μεγάλη καλησπέρα και τις ευχές μου για να συνεχιστή αυτή η καταπληκτική βδομάδα.


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails