Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2008

THIS IS EUROVISION....(PART 1)

Οκ, επειδή η διάθεση άρχισε να φτιάχνει από σήμερα, είπα να ασχοληθώ με κάτι περισσότερο επίκαιρο. Και αυτό δεν είναι άλλο από την επερχόμενη Eurovision.
Υποθέτω πως όλοι είχατε την ατυχία να ακούσετε τα "τραγούδια" από τα οποία θα πρέπει να επιλέξουμε ένα.
Δεν έχω χειρότερα και πιο εμετικά και αδιάφορα και μπλιαχ αλλά ας μην γίνομαι κακός βραδιάτικα.
Επειδή επίσης είμαι σίγουρος πως οι περισσότεροι, ως σοβαροί άνθρωποι που είστε, μάθατε τη Eurovision τα τελευταία 4 χρόνια από τα δελτία του STAR, αποφάσισα να σας δείξω μερικές επιλογές από παλαιότερες συμμετοχές που δόξασαν το θεσμό στυλοβάτη της ευρωπαϊκής κουλτούρας.

Καλή σας διασκέδαση!!!!

Υ.Γ: Αν ακούσετε περίεργες γλώσσες, είναι που κάποτε οι χώρες έπαιρναν μέρος υποχρεωτικά με τη γλώσσα τους. Αν επίσης παρατηρήσετε ορχήστρες, δεν είναι ντεκόρ, τα παλιά χρόνια ή μουσική δεν έπαιζε play back (those where the days).

Ένα καλό τραγούδι για τη
Eurovision χρειάζεται οπωσδήποτε πλούσιο και εμπνευσμένο στίχο...

Spain 1968 "La, la, la"


Ένα καλό τραγούδι για τη Eurovision χρειάζεται οπωσδήποτε να το νιώθεις πως τραγουδάς για μια και μοναδική φορά μπροστά σε ολόκληρη την Ευρώπη (μη σου πώ και μπροστά σε κοινό γενικότερα...). Check out την ξανθιά με το μαλλί στα αριστερά του χοντρούλη τραγουδιστή και θα καταλάβετε τι εννοώ. Με εμφανίσεις σαν και αυτές η Φινλανδία κατάφερε να είναι η χώρα με τα περισσότερα μηδενικά και τελευταίες θέσεις στην ιστορία του θεσμού (νομίζω).

Finland 1976 "Pump-Pump"



Ένα καλό τραγούδι για τη Eurovision χρειάζεται οπωσδήποτε απλό και λιτό ντύσιμο, ένα "έβαλα κάτι πρόχειρο πάνω μου και βγήκα", και φυσικά ασορτί γυαλιά ηλίου...(και επειδή οι άξιοι πουθενά δεν δικαιώνονται, η συμμετοχή κατέληξε τελευταία)

Norway 1976 "Mata Hari"



Ένα καλό τραγούδι για τη Eurovision χρειάζεται οπωσδήποτε ντανιά και εμπειρία σε πίστα έτσι ώστε αν σου μπλεχτεί το φουστάνι με αυτό της διπλανής σου να μπορέσεις να σώσεις την κατάσταση με μια μικρή μόνο κίνηση...(βρέ μπάς και το σκυλί της νύχτας είναι η καλύτερη επιλογή τελικά????)

Υ.Γ: Το βιντεάκι έχει και κάτι backstage άλλα οκ δεν έχουν κάποια σημασία.

Luxembourg 1977 "Parlez vous francais"


Ένα καλό τραγούδι για τη Eurovision χρειάζεται οπωσδήποτε...αχ εδώ δεν έχω τι να πώ, απλά το παρακάτω τραγουδάκι είναι από τα πλέον αγαπημένα μου στη Eurovision ever (η ποιότητα αυτού του μπλόγκ βρωμάει από μακριά...)

Norway 1979 "Casanova"


Ένα καλό τραγούδι για τη Eurovision χρειάζεται οπωσδήποτε...εδώ σηκώνω τα χέρια ψηλά!!! Τι να πρωτοσχολιάσω????? Δείτε και τα σχόλια δικά σας. Μακράν η καλύτερη συμμετοχή της βραδιάς που φυσικά ο φθόνος των υπολοίπων της έδωσε την προτελευταία θέση.

Yugoslavia 1991 "Brazil" - αφιερωμένο σε όσες και όσους γουστάρουν Βραζιλιάνους.



ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ, ΣΩΣΤΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ EUROVISION ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΑΓΑΠΗΣ....
(αφιερωμένο στον bloger που εξέφρασε την απορία για τον λόγο που καταποντίστηκε η Ευρυδίκη στη Eurovision)

V. Kostetsos "Αυτή η γυναίκα η κακιά (dance mix)"


Αυτά προς το παρόν μικροί μου φίλοι. όπως καταλάβατε από τον τίτλο του πόστ, θα ακολουθήσουν και άλλα επετειακά στη Eurovision ποστ. Άντε καλή σας μέρα και καλά να μας μπεί...(το Σαββατοκύριακο ντέ!!!!)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails