Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2008

ΓΥΜΝΗ ΠΟΙΗΣΗ 2008

ΜΑΛΕΡΙΑΝΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑΔΑ ΕΠΕ



Ανακοινώνουμε μετά λύπης μας την ματαίωση της διεξαγωγής του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ "Γυμνή Ποίηση 2008" λόγω αδυναμίας της βασικής διοργανώτριας να ε-πηδήξει τον κατάλληλο επαγγελματισμό όπως άρμοζε σε ένα τέτοιο γεγονός.

Η εταιρία μας κατά τα συμφωνηθέντα-όπως αυτά προκύπτουν από έγγραφα και οπτικοακουστικό υλικό-έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την οργάνωση του καλλιτεχνικού τμήματος της εκδήλωσης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας, προχωρήσαμε σε προσεκτική επιλογή μεταξύ των αιτήσεων των υποψηφίων ποιητών, με σκοπό την επιλογή των καλυτέρων βάσει του μεγέθους του καλλιτεχνικού τους οράματος όπως περίτρανα και πέραν κάθε αμφιβολίας αποδεικνύεται και από το παρακάτω απόσπασμα εκ της οντισιόν.



Παρά τις προσπάθειες μας, η αδυναμία της εταιρίας σας να κατανοήσει το υψηλό μας όραμα για μια ποίηση instalation, σχόλιο στην ρευστότητα του χώρου και του χρόνου, και η εμμονή της σε παρωχημένα καλλιτεχνικά σχήματα υπέσκαψε τις προσπάθειες μας για προσέλκυση ικανού αριθμού συμμετεχόντων όσο και θεατών.

Επιπροσθέτως οι ατυχείς σας δηλώσεις για λαϊκούρες, βλαχάρες τελευταίες δυναμίτισαν το κλίμα και προκάλεσαν αναταραχή στο γενικότερο πληθυσμό με αποτέλεσμα την άρση αδείας τέλεσης της εκδήλωσης από τη Γενική Ασφάλεια Αθηνών προς αποφυγή εκτρόπων.

Τέλος, καταγγέλλουμε δημοσίως τις από μέρους σας πιέσεις μέσω κυβερνητικού βουλευτή, που δόξασε την Ελλάδα συμμετέχοντας στο ριάλιτι The Wall, με σκοπό την προώθηση συγκεκριμένων προσώπων τόσο στην Οργανωτική Επιτροπή του Φεστιβάλ όσο και στον κατάλογο των συμμετεχόντων.

Οι ως άνω ενέργειές σας είχαν ως αποτέλεσμα τον "τραυματισμό" του κύρους και της αξιοπιστία της εταιρίας μας και την πρόκληση ανυπολόγιστων ηθικών και οικονομικών βλαβών.

Ως εκ τούτου, η εταιρία μας διατηρώντας τα εκ του νόμου δικαιώματά της έχει ήδη κινήσει διαδικασίες μέσω των δικηγόρων της για την αξίωση αποζημίωσης 234.567.290 ευρώ και 53 λεπτών του ευρώ για ηθική βλάβη όσο και για την κάλυψη των λειτουργικών εξόδων της εταιρίας μας.

Επίσης αξιώνουμε την από μέρους σας κάλυψη των εξόδων για την αγορά 2ο διπλών cd με το τελευταίο Live του Μιχάλη Χατζηγιάννη ως ελάχιστη ηθική αποζημίωση στους δηλώσαντες ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο καλλιτεχνικό φεστιβάλ.

Μετά θλίψης και οίκτου
Το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails