Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

ΝΥΧΤΑ ΣΤΑΣΟΥ (update)

"καλά αυτός είναι τύφλα μεθυσμένος, μπορεί και να μου κάτσει, πάω"

Ποιος τελειωμένος και μπλόγκερ είπε την παραπάνω ατάκα χτές???? Βρείτε την απάντηση και κερδίστε πλούσια δώρα, από μπλουζάκια "Ήμουν κι εγώ στο S-Cape", αναμνηστικές κούπες και καπέλα, μέχρι ένα αντίτυπο της ανέκδοτης χρονογραφίας "S-Cape οι πρώτοι 4 μήνες- The fasomata stories".
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Υ.Γ: "Απαιτούμε την επιστροφή της ξανθιάς σερβιτόρας στο El-Cielo, την επανατοποθέτηση του Στέργιου στο Blue Train, και της "6ης Αίσθησης" της Χριστίνας Κωλέτσα στην play list του S-Cape". Επαναστατική κίνηση-Αυτοδιαχειριζόμενο Γκάζι
___________________________________________________________________________

Ο φίλος Dante επέστρεψε σήμερα στον τόπο του εγκλήματος, την Αθήνα δηλαδή, και είπαμε μιας και είναι ένα από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν, ναι καλύτερο και από τον Πλούταρχο και από τον Αρναούτογλου, να του κάνουμε ένα μικρό πάρτι, ξέρετε από αυτά που μαζευόμαστε 20 bloggers και τα σπάμε, για να τα πούμε κιόλας πρίν το διαλύσουμε όλοι για διακοπές και σου ξου μου.

Έλεγα λοιπόν, να βρεθούμε κατά τις 22:00 στο σταθμό Κεραμεικός από την έξοδο την επάνω τη μεγάλη προς Γκάζι, για να πάμε στο El Cielo, το καλοκαιρινό Kazarma δηλαδή που είναι πάνω από το χειμερινό, που είναι πάνω από το Blue Train, για χαλαρό ποτάκι, κουβεντούλα και τα λοιπά (ελάτε τώρα που δεν καταλάβατε τι εννοώ).

Ακολούθως και ανάλογα με τα κέφια θα μεταφερθούμε σε κάποιο χορευτάδικο κάτα πάσα πιθανότητα στο S-Cape (σε λίγο θα μας χαιρετάνε με τα μικρά μας ονόματα στα μαγαζιά αυτά το βλέπω).

Λοιπόν αυτά, επειδή πνίγομαι και δεν έχω χρόνο να στέλνω μαιλ σε κάθε έναν ξεχωριστά, συν το ότι θέλουμε να γνωρίσουμε και καινούριο κόσμο, όσοι θέλετε να έρθετε στείλτε κάνα μήνυμα εδώ, ή στο μαίλ μου. Φυσικά η πρόσκληση δεν αφορά μόνο gay αγοράκια μην επαναλαμβάνομαι. Θα χαρούμε πολύ πολύ να σας δούμε αύριο.

Μάκια ρε παίδες


Υ.Γ. 1: Φασώματα, χουφτώματα και ανταλλαγές τηλεφώνων επιτρέπονται μόνο στους υπαίθριους χώρους των εγκαταστάσεων και μόνο παρουσία τρίτου που θα μπορεί να επιβεβαιώσει το γεγονός. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απαγορεύεται η φωτογράφιση με ή χωρίς φλάςςςςς καθώς και η ηχογράφηση μέρους ή ολόκληρης της βραδιάς. Ευχαριστώ.

Υ.Γ. 2: Για την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ παράσταση του "Κουκλόσπιτου" του Ιψεν (σε μιά διασκευή του από τον Mabou Mines) που είδα εχθές, θα σας γράψω από βδομάδα όταν δώ και την τελευταία μου φετινή παράσταση στο Φεστιβάλ Αθηνών, το "Περιμένοντας τον Γκοντό". Απλά δεν προλαβαίνω τώρα να το ανεβάσω αυτό που ήθελα. ΑΑΑΑΑ, και μήν το ξεχάσω, την Δευτέρα θα φιλογενήσω το 2ο μέρος από το "Ναο" του φίλου Toymaker. μην το χάσετε.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails