Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2009

ΠΟΣΤ ΚΡΑΞΙΜΟ!!!

Καλησπέρα καλησπέρα σε όλους!

Πίστευα πως ποτέ δεν θα χρειαζόταν να ασχοληθώ με τις χαζομάρες που γράφονται κατά καιρούς στα διάφορα προφίλ ανεύρεσης άντρα όμως όπως λένε ό,τι κοροϊδεύεις το λούζεσαι. Έτσι κι εγώ πέτυχα προφίλ μιας κατακαημένης αδερφούλας που μέσα σε όλα τα "προσόντα" της είχε και το international blogger!!!!

Και σκέφτομαι OH MY GOD διαβάζω καλά? Από πότε το μπλόγκινγ έγινε προσόν για να έρθει κάποιος να σε πηδήξει? Τι άλλο θα δούν τα μάτια μου? Youtuber? Facebooker?

Άλλα θα μου πείς όταν το άτομο λέγεται Βαγγέλης και συστήνεται ως Άγγελος για να έχει περισσότερη πέραση (και επειδή μεταξύ μας δεν μπορεί να υποστηρίξει και πολύ το Βαγγέλας), το international blogger σε πείραξε?....
_______________________________________________

Και σα να μήν έφτανε αυτό, βλέπω σχόλιο στο προηγούμενο πόστ ότι σοβαρή δήθεν άνθρωπος και δήθεν μπλόγκερ πήγε ΝΤΕΝΙΣΗ!!!!
Ντροπή σου μαρή highvoltagepress. Δεν φτάνει που πήγες και είδες ΝΟΝΙΚΑ το έριξες και στην Μιμή? Θα εισηγηθώ να σε διώξουμε από το κομμωτήριο!!!
Τι, ναι κι εγώ είχα δεί Θεοδώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά (dude I am old) αλλά το κρύβω δεν το κάνω πόστ.

Με όλα αυτά που συμβαίνουν πως μπορώ να διατηρήσω ηρεμία και ψυχραιμία μου λέτε? Θα πάρω τους δρόμους το αποφάσισα.

Α, και για κερασάκι στην τούρτα, πόσα GB λέτε είναι ελεύθερα στον υπολογιστή μου? 666!!!! Δεν υπάρχει έλεος δηλαδή.

Και για να διατηρήσουμε μιαν επίφαση ποιότητας σε αυτό το υψηλών συμβολισμών άλλα ουσιαστικά υποτιμητικό για την νοημοσύνη μας πόστ, στο πικ-απ ακούμε το πασίγνωστο Hojotoho! Heiaha! που οι περισσότεροι γνωρίζουμε και ως Ride of the Valkyries από την όπερα Die Walkure του Richard Wagner σε άρχαια ηχογράφηση του 1940 με την Kirsten Flagstad ως Πρώτη Βαλκυρία. [διότι ο Kikop 80 ζήτησε να ακούσει κάτι από τα "πάθη των Νίμπελουνγκεν"].

Κι αν αναρωτιέστε που το έχετε ξανακούσει το μουσικό κομμάτι, είναι στην γνωστή σκηνή από την ταινία Αποκάλυψη Τώρα.


ΘΑ έχουμε ένα υπέροχο σου-κού αν και με πολύυυυυυ τρέξιμο. Φιλιά σε όλους.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails