Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ Vol.1

Καλημέρα καλή βδομάδα και καλό μήνα. Όπως ξέρετε ήδη, αποφάσισα πριν λίγες ημέρες να απαλλαγώ από τα λίγα παραπανίσια κιλά που έχω (σε σχέση με τα καθιερωμένα στάνταρ της εποχής μας). Διότι παρά το γεγονός πως αυτά τα κιλά σωρεύτηκαν με κόπο και φυσικά τρόπο όλα αυτά τα χρόνια στο ολοστρόγγυλο πλέον κορμί μου, και παρά το γεγονός πως κάθε ξίγκι και πατσά είναι μια γλυκιά ή-για να κυριολεκτώ-αλμυρή ανάμνηση ενός υπέροχου γεύματος, η εσωτερική πληροφόρηση που είχα για την επικείμενη φορολόγηση του όγκου και του βάρους ενός σώματος βάσει τεκμηρίων πλουτισμού, με έπεισε να απαλλαγώ από αυτά. Διότι κυρίες και κύριοι όταν δεν μπορεί ένας πρώην υπουργός και καλοφαγάς να πληρώσει τους φόρους του, πόσο μάλλον να μπορώ εγώ που είμαι προς το παρόν μόνο το δεύτερο.
[πηγή in.gr -ναι ξέρω εδώ κόλλαγε η στάμπα του Στ' αρχίδια μας αλλά δεν βαριέστε το νόημα το πιάσατε έτσι κι αλλιώς]

Η αλήθεια είναι πως πριν επιδοθώ στο επίπονο για το σώμα και την ψυχή άθλημα της δίαιτας, προσπάθησα να απαλλαγώ από τα κιλά αυτά the easy way που έλεγαν και στο χωριό μου, κοινώς να τα χαρίσω στην σελίδα αγγελιών που έφτιαξε χτες η κουμπαρούλα μου η Αθηνά. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου όμως, κανείς μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε για αυτά-κατάφερα πάντως να αποκτήσω ένα συλλεκτικό σφυροδρέπανο από ατσάλι και σμάλτο και 55 τόμους με τα άπαντα του Λένιν μόλις για 1 ευρώ και μισό πακέτο πατατάκια μπάρμπεκιου με ρίγες.

Αναγκαστικά λοιπόν πήρα ανά χείρας την μαύρη βίβλο της καταπίεσης με σκοπό να καταφέρω να οργανώσω τον νέο τρόπο διατροφής μου.

Το πραγματικό όμως σοκ δεν ήταν αυτό από την αναγραφόμενη τιμή στο εσώφυλλο, 1980δρχ - και μέχρι σήμερα αχρησιμοποίητο, όσο από τις πληροφορίες εντός του.


Τι εννοεί αλήθεια η μαντάμ LALA COOK που έγραψε το βιβλίο όταν λέει γραμμάρια δίπλα από τα φαγητά; Τα γραμμάρια δεν είναι μονάδα μέτρησης για χημικές ουσίες και διαλύματα και διάφορα επιστημονικά πειράματα; Τι σχέση έχουν τα γραμμάρια με το φαγητό; Εγώ τόσο καιρό το μέτραγα σε πιατέλες, κατσαρόλες και ταψιά-τσάκω ρε μάνα μια λαμαρίνα τυρόπιτα φούρνου που έχω μια λιγούρα.

Και δεν μου έφτανε αυτή η απορία, μου κατσικώθηκε από χτές και άλλη μία. Είναι η Μάνα του τζάμπα ο Hiro Nakamura από το Heroes με καούκα γριάς;

Μέχρι να μου λυθούν οι παραπάνω απορίες σας αφήνω με το θεϊκό ντάνς άσμα Κόμπρα είσαι μια κόμπρα (μιας και μου είπατε πως Βάγκνερ και δίαιτα δεν κολλάνε μαζί).

ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχα βροχερή/ηλιόλουστη βδομάδα. Φιλιά σε όλους. 

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails