Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

FUCK YOU GOOGLE

Καλησπέρα καλησπέρα. 2ο πόστ μέσα σε μία βδομάδα. Wow αυτό έχει να συμβεί χρόνια. Αλλά τι να κάνω, οι εξελίξεις τρέχουν. 

Λοιπόν όσοι ανοίξατε σήμερα το google reader σας, την υπηρεσία στην οποία βάζατε το λίνκ του μπλόγκ, σάιτ κλπ κλπ που σας ενδιέφερε και αυτό σας έβγαζε κάθε φορά πότε ανέβαινε κάτι, θα είδατε την ειδοποίηση της google πως την 1η Ιουλίου η υπηρεσία αυτή θα τερματιστεί. Σας δινόταν δε η δυνατότητα να κατεβάσατε όλα τα δεδομένα σας που υπήρχαν στην υπηρεσία αυτή για να μην τα χάσετε όταν συμβεί το μοιραίο (πάλι καλά). 

Αν δεν καταλαβαίνετε για τι πράγμα μιλάω δείτε κι αυτό το άρθρο του insomnia.gr

Και θέλω να πώ το εξής με όλη την ευγένεια που όπως είναι γνωστό με διακρίνει. ANTE ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΥΡΑ GOOGLE που άλλη δουλειά δεν είχαμε μας βάζεις να ψάχνουμε καινούρια υπηρεσία που θα κάνει το ίδιο πράγμα εξίσου καλά ώστε να μπορούμε να παρακολουθούμε καθημερινά τα αγαπημένα (και τα μισητά) μας σάϊτ.

Στην μουσική μας σήμερα άλλο ένα απόσπασμα από την υπέροχη παράσταση της όπερας Artaserse του Leonardo Vinci όπως την μετέδωσε το Mezzo και πλέον βρίσκεται ανεβασμένη στο youtube. Καλό σας βράδυ :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails