Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Ίντριγκες, πάθη, έρωτες, λαθρεμπόριο ουρανίου με τα τάνκερ της εταιρίας, σύλληψη του παρανοϊκού δολοφόνου με τις ζαρτιέρες, απ'όλα είχε αυτή η τετραετία. Και ενώ στο U.S.A. οι διάφοροι αλτέρνατιβς φωνάζουσι στον Μπαράκ τον Μπάρμαν, Four More Years (ελληνιστί, 4 ακόμη χρονάκια) εδώ ακούω τις ιαχές του πλήθους να λένε, ΚΛΕΙΣΤΟ ΡΕ ΤΟ ΤΑΓΑΡΙΙΙΙΙΙ!!!

Αλλά όχι, αγάπες μου, αν δεν ρίξω τον πληθωρισμό, δεν μειώσω στο μηδέν το έλλειμμα και δεν δώ την χώρα με πρωτόγεννες πλεόνασμα, δεν φεύγω.  Άλλωστε που θα βρώ καλύτερα να καφριλιάζω μου λέτε??

Τελειώνω λοιπόν άλλο ένα πόστ παραλήρημα, το οποίο σημειωτέων έγραψα έχοντας διυλίσει τις χτεσινές αλκοόλες (καλά μεταξύ μας μαζούτ ήταν), με τις ευχές για καλά Χριστούγεννα, καλές μασαμπούκες χορούς, ξενύχτια, για το σέξ αυτό τον άγνωστο ας ευχηθεί κάποιος που το κάνει, και την υπόσχεση για το 2012 για πράσινη ανάπτυξη και αξιοποίηση των κοιτασμάτων υδρογονανθράκων του Αιγαίου.

Λευτεριά στους καμένους. Καλή σας ημέραααααααααααααα

Στην μουσική μας για σήμερα, η Natalie Dessay στην άρια Se pieta από το νέο της άλμπουμ με άριες της Κλεοπάτρας από την όπερα του Handel Giulio Cesare in Egitto. (Ακούστε το γιατί αλλιώς θα θυμώσω!!)



ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails