Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2010

ΤΗΣ ΙΟΚΑΣΤΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ (updated)

Αγαπημένο μου ημερολόγιο

Χθές το βράδυ και μετά την αποδοχή της ανήθικης πρότασης του Παύλου του Μυστήριου για μια βραδιά ποιότητας, βρέθηκα στο Θέατρο Δημήτρης Χόρν για ένα Δείπνο στης Ιοκάστης, με μόλις - και το τονίζω- μόλις 30 λεπτά καθυστέρηση.

Εκεί με περίμεναν καρτερικά ο Παύλος και το Είδωλο που αν κρίνω από το ύφος τους δεν την βίωσαν και πολύ καρτερικά (τελικά) την πρωτοφανή μου αυτή καθυστέρηση.

Αφού μπήκαμε στην αίθουσα κατευθυνθήκαμε στις θέσεις μας, και αφού επιβεβαιώθηκα πως δεν θα δώ το βρακί της Φιλιππίδου, διότι όπως ενημερώθηκα φορούσε μάξι στην διάρκεια της παράστασης, καθίσαμε και πιάσαμε το κους-κούς. Επειδή δε, είμαι ολίγον τι πληθωρικός στην περιφέρεια, οι φιλενάδοι μου με έβαλαν και κάθισα διάδρομο γιατί ξεχειλίζω που ξεχειλίζω από τα καθίσματα να μην τους ενοχλώ κι από πάνω.

Στο πάρα τσάκ της παράστασης ήρθαν και κάθισαν 2 γκομενάκια (ένα καλό κι ένα τρίκαλο) δίπλα μας αλλά όπως καταλαβαίνεις καλό μου ημερολόγιο με το να καθίσω στον διάδρομο άλλος ήταν ο τυχερός. Διακριτικά και με τάκτ (όπως αρμόζει στην κοινωνική θέση και την ιδιοσυγκρασία μου) παρακάλεσα το Είδωλο να αλλάξουμε θέσεις μπάς και πάρω κι εγώ λίγο μάτι, αλλά πήρα τα αρχίδια του.

Με τούτα και με εκείνα ξεκίνησε κάποια στιγμή η παράσταση. Αχ καλό μου ημερολόγιο, εκεί να δείς καλιαρντό και κάγκελο. Πούστηδες, παλικάρια, ψόφιοι και ζωντανοί ,Έλληνες και μή ένα κουβάρι. Οι ατάκες να πέφτουν βροχή, η Σοφία Φιλιππίδου μια Θεά και όλοι στο Θέατρο να κοντεύουμε να κατουρηθούμε από τα γέλια. Βέβαια οι τρεις μας λέγαμε διάφορα κουλά στην διάρκεια της παράστασης οπότε για εμάς το γέλιο ήταν διπλό. Τέλεια σου λέω!!!

Μετά το τέλος είπαμε να πάμε να πούμε στους ηθοποιούς πόσο καλά περάσαμε με την παράστασή τους, όταν όμως ο ένας εξ αυτών βγαίνοντας από τα καμαρίνια γύρισε και μου είπε "το άκουσα αυτό που είπες όταν είπα πως δεν ανοίγω το στόμα μου, και κούναγες και το χεράκι" καταλάβαμε πως δεν μας έπαιρνε να περάσουμε και πιο μέσα διότι θα τρώγαμε κράξιμο. Καθώς αποχωρούσαμε ταχέως αλλά διακριτικά, ενημερώθηκα μέσα από ένα σπαρταριστό διάλογο πως το ένα από τα γκομενάκια (το απλά καλό) ήτανε πέρσι γλάστρα στη Μενεγάκη και λίγο ξενέρωσα με το πόσο ανενημέρωτος είμαι σε ό,τι αφορά θέματα του ημεδαπού star system, άλλα το ξεπέρασα γρήγορα.

Κι έτσι γύρισα σπίτι πολύ πολύ χαρούμενος που τα φιλαράκια μου είναι καλά και που περάσαμε τέλεια στην παράσταση. Παύλε μου σε ευχαριστώ και πάλι για την πρόσκλησή σου :)

Όσο για μένα, ετοιμάζομαι για την δουλειά άλλα σκέφτομαι να το σκάσω στο ενδιάμεσο να πάω κομμωτήριο γιατί με περιμένει ένα καυτό 3ήμερο και πρέπει να δείχνω τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Όσο για το πικ-άπ δίπλα, μετά από άπειρες προσπάθειες να το καταφέρω να παίξει αποφάσισα να τα παρατήσω διότι αν είναι να μου γίνουν τα νεύρα κρόσσια έχω και καλύτερους λόγους γι'αυτό.

ΘΑ έχουμε ένα υπέροχο 4 ήμερο, πολλά φιλιά σε όλους και να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται :)

update: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τώρα ο player παίζει!!!! Τόσες μέρες με τα κλασσικά δεν μπορούσε να δουλέψει, μόλις του έβαλα τον Καρνάβαλο την Lady Ga-Ga πήρε μπρός. Ε ΟΧΙ!!!! (Καλά βασικά enjoy το κομματάκι γιατί αν και kitschy είναι και catchy)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails