Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2008

ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΩΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ, ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ!!!


το χριστουγεννιάτικό μου δέντρο με τις υπέροχες μπάλες της Artanis
ο τίτλος του πόστ με την βοήθεια του μικρού γιατρού Antoine

Ναι φίλες και φίλοι. Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη εκείνη ανάρτηση.

Είχα σκοπό να κάνω ένα τρελό αφιέρωμα σε αυτούς τους 12 μήνες, για τις όμορφες και τις άσχημες στιγμές, για τους ανθρώπους που πέρασαν και κυρίως για αυτούς που τελικά έμειναν.

Είναι όμως πολλά, πάρα πολλά τα όσα βίωσα μέσα από εδώ και μέσω του μπλόγκ οπότε δεν θα μπώ στη διαδικασία να κάνω τελικά απολογισμό.

Απλά να ευχαριστήσω όλους σας για τα όσα μοιραστήκαμε από εδώ και τα δικά σας διαδικτυακά σπιτάκια, να ζητήσω συγνώμη από όποιον μπορεί να στενοχώρησα.

Καλά Χριστούγεννα σας εύχομαι, καλή χρονιά να μας έρθει, με υγεία πάνω από όλα και αγάπη.

KEEP WALKING, KEEP BLOGGING!!!!

και επειδή γενέθλια δεν έχει μόνο το μπλόγκ μου άλλα και ο μικρός Χριστούλης, σας αφήνω με 2 βίδεα από την άρια, "And who may abide" από το ορατόριο Μεσσίας του G.F. Handel.

Το πρώτο με την περισσότερο ακαδημαϊκή, κατά τη γνώμη, μου ερμηνεία της Emma Kirkby και το δεύτερο με την συναισθηματική γεμάτη αγωνία της Magdalena Kozena.

"And who may abide the day of his coming? And who shall stand when he appeareth? For he is like a refiner's fire"στα deck δίπλα η Julie Andrews τραγουδάει το "I could have danced all night" από το musical "My Fair Lady", έτσι για να μην υπάρχει αμφιβολία πόσο καμένος είμαι...

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails