Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Καλημέρα, καλημέρα σε όλους (το πόστ μέχρι να τελειώσει μπορεί να ανέβει και βράδυ άλλα τώρα που να αλλάζω τον χαιρετισμό).

Η εξεταστική πάει μέχρι στιγμής τόσο καλά που σε λίγο θα φωνάξω τις αποφράξεις «Ο Αχόρταγος» να μαζέψουν τις κουράδες…


Τουρου ρου ρου, τουρου ρου ρου (ήχος κλήσης με το μουσικό σήμα του πρωινού Καφέ)
α μισό guys γιατί έχω τηλέφωνο...

-Ελα mahlerάκο τι κάνεις???
- Mirela εσύ? Πως ήταν αυτό και με θυμήθηκες?

-Ε, να έφτιαξα ένα παιχνίδι και ήθελα και τη συμμετοχή κάποιου που πρόλαβε τον τελευταίο Παλαιολόγο στο θρόνο έτσι για να έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
-Ε, και τώρα περιμένεις να σε ευχαριστήσω και να παίξω δηλαδή???

-Μα φυσικά. Θα έχεις μια ευκαιρία να αναπολήσεις το παρελθόν σου χωρίς τη χρήση ηλεκτροσόκ και φαρμάκων. How cool is that!!!
-Εξαρτάται του τι θες να θυμηθώ, από καθόλου έως πολύ καθόλου cool, (γιατί είμαι και λόγιος και την χειρίζομαι συνταρακτικά την Ελληνική γλώσσα).

- Λοιπόν βάλε τα βαρηκοΐας στη θέση τους, όχι εκεί κάτω μπάρμπα στα αυτιά λέμε, και πρόσεξέ με. Πήγαινε 10 χρόνια πίσω…
-Στη Γαλλική Επανάσταση???

-Δέκα χρόνια από τώρα λέμε, (αμάν πια με τον Μίστερ Αλτσχαϊμερ, κατάρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την θέσπιση ποσόστωσης στα μπλογκοπαίχνιδα), δέκα χρόνια πίσω και θυμήσου μερικά χαρακτηριστικά κομμάτια μουσικά που άκουγες και πές τα μας και εμάς να έχουμε να σε κράξουμε, έ να ενημερωθούμε ήθελα να πώ.
-Δέκα χρόνια πρίν, 2 μέρες μόνο…

-Το χάνεις γέροντα αλλά δεν έχω χρόνο να παρακολουθήσω το παραλήρημα σου. Σε αφήνω γιατί έχω και κάτι βρακιά στη σκάφη για πλύσιμο. Άντε καλό βόλι, καλά στερνά, καλή ψυχή, .

What a bitch!!!
Άλλα ας της κάνω το χατίρι γιατί μετά ποιος την ακούει (καλά όχι εγώ γιατί έχω και 2 χρόνια να αλλάξω τις μπαταρίες στα ακουστικά).
Λοιπόν, μια δεκαετία πρίν, ο Grand Master Mahler, είχε εντελώς διαφορετικό γούστο από το ποιοτικό εκλεπτυσμένο ρεπερτόριο που όλοι σας έχετε αγαπήσει (πάλι καλά που είμαι κουφός και δεν ακούω τους γέλωτες).
Εκείνα τα χρόνια της Χρυσής Οκταετίας Σημίτη, που όλοι οι Έλληνες βιώναμε το ‘"Ελληνας Κροίσος με 9 γράμματα" ήμανε γραμμένος σε 2 Fan Club Eurovision, (κάπου εδώ ακούω τους γέλωτες και χωρίς τα ακουστικά) οπότε άκουγα πάααααρα πολύ τραγούδια του «Θεσμού».
Σας παραθέτω 2 από τα πλέον αγαπημένα μου, από το 1969 (bitches αμέσως το μυαλό σας στο πονηρό).

Vivo Cantado – Salome




Boom bang a bang – Lulu


Επίσης, εκείνα τα χρόνια βίωνα την πρώτη μου Gay Περίοδο, μη γελάτε οι Γάλλοι που μετρούν τις Δημοκρατίες τους είναι καλύτεροι??? Anyway, και τότε όπως και τώρα έψαχνα τον Πρίγκιπά μου, (και φυσικά δεν χρειάζεται να σας πώ πόσο καλή κατάληξη είχαν οι προσπάθειές μου), άλλα στο θρυλικό Αlexander's ακούγαμε πολλά πχιοτικά άσματα όπως τα 3 παρακάτω που οκ δεν ξέρω αν είναι και ακριβώς από το 1998, άλλα και τόσα που θυμήθηκα πολλά είναι…

Αγοράκι μου – Άντζυ Σαμίου


Τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέω σε ξεχάσαμε – Εφη Σαρρή


Την Απιστία - Λίτσα Γιαγκούση



Υ.Γ: Και επειδή πολλά ακούγονται για τον Πρίγκιπα που ψάχνω,

δεν θέλω κάτι πολύ εξεζητημένο,

η πολύ κραγ
μένο,
απλά ένα παιδί σεμνό, ταπεινό (κοινώς ΝεοΔημοκράτη), ένα παιδί του μόχθου που να με αγαπάει για αυτό που πραγματικά είμαι (οι τυφλοί έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να προκριθούν στην τελική δεκάδα), να βρε παιδιά κάτι απλό και διακριτικό σαν το παρακάτω προσφορά του Greek-Brazilian boy.



Και πώς θα μου κάτσει κάτι τόσο καλό στα χάλια που είμαι??? Α, για όλα έχω την λύση. Οκ όχι εγώ αλλά ο φίλος Pisoglendis που σχεδίασε την παρακάτω γκομενοπαγίδα για τους άντρες που χρειάζεται να προσπαθήσουν λίγο παραπάνω.

Οκ αυτά προς το παρόν παίδες, καλό σου-κού εύχομαι, πολλά φιλάκια σε όλους.

_______________________________________________________


Αααααα,θα το ξέχναγα. Για την συνέχεια του παιχνιδιού, να καλέσω τους γιατρούς, MAD, Hourglass, Brainwaives, τον Kapotako, τους Apateones τον Akon (έτσι για να δώ αν θυμάται τι άκουγε ως νήπιο), τις Χουακίνες και τους Χουακίνους την Kwlogria, το Skouliki, τον Apos, τον Music Bug, την Wilma, την One Happy Nutella (lolol) ε, χμ ποίον άλλο, α, το βρήκα, και τον Τσακαλομορφο Θεό του Νείλου, Anubis τον Μεγαλοπρεπή.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails