Σάββατο 9 Απριλίου 2011

DON'T HATE, MASTURBATE


Kάτι σαν το αφήστε τα μίση και πιάστε το γαμήσι που λέγαμε κάποτε. Η το άλλο το καλό, "μην τον πιείτε, λουστείτε". Βέβαια κάποιοι το παράκαναν με τον αυνανισμό 3 μέρες τώρα όπως δείχνει και η παρακάτω χτεσινοβραδινή φωτογραφία με τον αριθμό σχολίων αλλά αν δεν υπήρχαν οι τρελοί πως θα ξεχωρίζαμε οι λογικοί???


Κατά τα άλλα o Πανίκας λέει καταδικάστηκε, και εξέπεσε του αξιώματός του πράγμα που έχει προκαλέσει βαθειά θλίψη στο πανελλήνιο με προεξάρχουσα την φίλη akanonisti

αλλά και οργή σε όλους όσους στήριξαν τόσα χρόνια τον λαϊκό αγωνιστή και γνήσιο ηγέτη. 


Όπως όμως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, η Χούντα του Πασόκ δεν θα περάσει, οπότε ο λατρεμένος μας μασκοφόρος (για να γίνει και η νοηματική σύνδεση με τα προηγούμενα) θα είναι σύντομα πάλι στην θέση του!!!

Αυτός πάλι που για κάποιο λόγο δεν είναι στην θέση του είναι ο μπάρμπα-Χαράλαμπος!!!

Ελπίζω μόνο να μην προσπάθησαν να μεταφέρουν τον παππού με τους ανελκυστήρες της Σχολής χαχαχα

Πάλι καλά που στην Σχολή λειτουργούν οι χέστρες...

και οι λουτήρες κομμωτηρίου...
 

αλλιώς δεν θα πέρναγε η ώρα και θα αρχίζαμε τα πουστριλίκια

Με αυτά και με εκείνα πέρασε ή ώρα και πρέπει να σας αφήσω. Το τραγουδάκι μας σήμερα το θρυλικό Who let the dogs out, αφιερωμένο στον σκύλο που χτές έκανε περατζάδα στο τρόλεϊ μας...
αλλά και στο σκυλί της πίστας την Μπρίτνεϊ που και ατάλαντη είναι και χοντροκώλα χαχαχαχαχαχαχχαχα

Aαααα και να μην το ξεχάσω, επειδή από ότι είδα και έμαθα ούκ ολίγοι δέχθηκαν τις τελευταίες ημέρες εγκωμιαστικά σχόλια για την ομορφιά μου, το ταλέντο μου τις επιδόσεις μου στο τραπέζι και άλλα πολλά στα μπλόγκ τους ένα δωράκι για όλους εσάς για να θυμάστε την περίσταση.
Το παρόν είναι δείγμα σε μαύρο αλλά θα κυκλοφορήσει και σε λευκό και ροζ (για τον άνδρα που δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ). Παραγγελίες και παραλαβές στα κατά τόπους φρενοκομεία καθώς και στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, ώρες γραφείου.

Καλό σου-κού σε όλους!!!!!

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails