Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

ΕΧΩ ΜΙΑΝ ΥΠΟΨΙΑ...

...πως δεν θέλετε να σας ξαναμιλήσω για ποδόσφαιρο. Κάνω λάθος??


Αν εξαιρέσουμε το "μην μας τα σπάς με το ποδόσφαιρο" βλέπω πως το φίλαθλο (λέμε τώρα) κοινό γουστάρει να δεί Στέλλα Μπέζ στον πάγκο του Παναθηναϊκού ως προπονήτρια ή ως σφουγγαρίστρα (με όποια έννοια θέλετε αυτό το τελευταίο).

Από την άλλη ο Πατέρας Εφραίμ και ο Σύζυγος Μάρας πήραν ακριβώς τα ίδια ποσοστά!!!! Καλά ούτε για ξεκάρφωμα ρε παιδιά μια διαφοροποίηση??

Τέλος αυτοί που διαμόρφωσαν το 4% ψηφίζοντας για καλύτερο προπονητή τον Θλιμμένο Πρίγκιπα Μπάγιεβιτσ, να παρουσιαστούν την Δευτέρα με τους κηδεμόνες και την απολογία τους.

Πέρα από την πλάκα, ας γίνει ένας καλός αγώνας χωρίς εντάσεις και παρατράγουδα, ας κερδίσει ο καλύτερος, (δηλαδή εμείς), και αυτά τα ολίγα. Πολλά φιλιά σε όλους καλό σαββατόβραδο.

___________________________________________________________________

Και επειδή δεν είμαι και σε top διάθεση (οι φιλενάδοι να σταματήσουν τα χάχανα παρακαλώ), σας αφήνω με μερικές ακόμη ερμηνείες της άριας της Ελισάβετ (όχι της Κυρίας Ελισάβετ Soula), έτσι για να ανέβει το κέφι και η διάθεση.

Birgit Nilsson sings Elisabeth's aria from Wagner's Tannhauser. From a 1964 TV broadcast. (ελπίζω προς αποκατάσταση του ειδώλου)





Kirsten Flagstad radio broadcast 1936
(συνοδεία πιάνου)




Leonie Rysanek Vienna State Opera, 1979
(για τον φίλο Ντέμη που η ομάδα του δεν τα κατάφερε και πάλι σήμερα και επειδή μου πρότεινε αυτή την ερμηνία). εδώ έχουμε και κατά την γνώμη μου την καλύτερη απόδοση της μουσικής του Βάγκνερ από όσες ακούσαμε στα βίδεα άλλα μπορεί να κάνω και λάθος μουσικός δεν είμαι.



Τελευταίο update για σήμερα το υπόσχομαι, αλλά μόλις το άκουσα και πολύ με άρεσε. Η ίδια άρια από την
Deborah Voigt και την ορχήστρα της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης.



ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails