Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ (updated)

Αν θέτε κυρίες και κύριοι να πάει μια σχέση σας καλά, πείτε το στις αδερφές. Με τον καλό τους λόγο και την αγαθή τους διάθεση θα φροντίσουν αυτή να "ανθήσει" και να μεγαλώσει πάνω σε στέρεες βάσεις...

Ναι αμέ ΠΟΥΤΣΕΣ!!!

Κάπως έτσι φαγώθηκαν τόσους μήνες μπούρου μπούρου και μιρ μιρ και πρίν λίγες μέρες η σταθερότερη σχέση μου μετά την χούφτα μου έφτασε σε άδοξο τέλος. Ναι κυρίες και κύριοι, το καλό μου κινητό έπεσε κάτω κι έσπασε πάνω στο άνθος της ηλικίας του, ολοκαίνουριο, σχεδόν του κουτιού αφήνοντας με απαρηγόρητο να αντιμετωπίσω μόνος το αβέβαιο μέλλον.
Και έτσι αναγκάστηκα να αγοράσω άλλο κινητό, και από εκεί που ήμουν στο χωράφι μου και πότιζα γαρδένιες βρέθηκα σε ρετιρέ στην 5η Λεωφόρο να τσιμπουκώνω την Vivienne Westwood...έ όχι και ακριβώς, αυτό τον καιρό η Vivienne δεν είναι στην Νέα Υόρκη...αυτό που βασικά θέλω να πώ μέσα στο παραλήρημα είναι what the fuck λέμε και τι είναι όλα αυτά τα bluetooth, και τα hands free και εκεί που ήξερα για την κάρτα sim τώρα έχω και κάρτα μνήμης και κάρτα κινητού ενσωματωμένη λέει και κάτι εικονίδια που εμφανίζονται πάνω στην οθόνη τι είναι μαρή αυτά, και γιατί δεν διάβασα το manual???? Αυτά είναι για τις αδερφές εγώ είμαι άντρας αχαχαχαχα μαρή πάει το έκαψα εντελώς γιατί δεν βρίσκεται κάποιος να μου κάνει ευθανασία να ησυχάσω...

Anyway, το μόνο που κατάφερα να κάνω σωστά ως τώρα είναι να ρυθμίσω το ραδιόφωνο του κινητού στο Τρίτο Πρόγραμμα διότι είμαι και πολύ ποιοτικός, να αγοράσω μια μνήμη επέκτασης MIcroSD(2) στα 8GB που είναι άχρηστη γιατί το κινητό υποστηρίζει μόνο μέχρι 4GB και δεν την αναγνωρίζει, ε αυτά πάνω κάτω.

Για την ιστορία, τελευταίο μήνυμα στο παλαιό κινητό πριν σπάσει, από τον V (και όχι δεν εννοώ την Βαγγελιώ αμέσως οι κακεντρεχείς), τελευταία κλίση πριν αποσυρθεί οριστικά η παλιά συσκευή απο τον G(reate)ay Expectations. Πρώτο μήνυμα στο νέο κινητό από την One Happy dot, πρώτο τηλεφώνημα από τον VK.

Α πρίν κλείσω άλλο ένα πόστ κόλαφο στην λογική να σας υπενθυμίσω πως αύριο είναι μέρα κουκουλοφορίας, διότι όταν μας δουλεύουν με μέτρα ΜΑΛΑΚΙΕΣ απαντάμε με δράσεις (δείτε εδώ και το βίδεο). Για το καλό από αύριο και για 20 μέρες θα φοράμε κουκούλα και στα άβατάρ μας. Την δικιά μου έραψε η Κυρία Φλάντζα σύζυγος του ομότιμου καθηγητού της Παραλογικής και Πρωθυπουργού της Τζατζουφίας Dr. Φλάντζα.

Αυτά για σήμερα καλοί μου φίλοι. Μουσική σήμερα δεν θα βάλω εγώ αλλά ο μικρούλης Σ.Π.Ρ. διότι είμαι σε πολύ Straussική διάθεση αυτές τις μέρες.

A, και για να μην το ξεχάσω ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αθηνών σήμερα (μαλάκα τι τουρλουμπούκι είναι αυτό το πόστ...)και όπως διαβάζω στου Parsifal, κρύβει εκπλήξεις (δυσάρεστες για τους οπερόφιλους).

Τέσπα αυτά και φεύγω γιατί με περιμένουν στο σανατόριο...έ στο Μαγκαζέ εννοώ.

Υ.Γ: Όσα είναι πολύ προσωπικά για να γίνουν πόστ, είναι επίσης πολύ προσωπικά για να απαντηθούν στα σχόλια. Οπότε αυτά θα τα πούμε προσωπικά με τον καθένα.

Ααααααααααα και για περάστε οι εραστές του τρόμου και όχι μόνο από τον μικρό φίλο Toymaker να διαβάσετε τρελή συνέντευξη του Clive Barker (έ όχι και ποιός είναι αυτός ντροπή).

***UPDATE***
H ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ ΖΕΙ!!!

Αφιερωμένο στη Μαριλένα που διάβασα πως παθαίνει κρίση με την φάτσα της χοχοχο, α και στην Soula που έχει Τ-Shirt με την φάτσα της Φρειδερίκης...


δεν πάω καλά σήμερα το νοιώθω....

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails