Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2008

3 ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ

Καλημέρα, καλημέρα

Χθές καθώς καθάριζα το δωμάτιο μου, βρίσκω παραπεταμένο ένα μπουκάλι (Soula ντροπή σου δεν είναι αυτό που νομίζεις) και πάνω που άρχισα να το τρίβω (σταμάτα μαρή Soula να γελάς είναι σοβαρό το πόστ) πετάγεται τσούπ ένα Τζίνι.


-3 ευχές μπάρμπα, και γρήγορα γιατί έχω και κομμωτήριο.
-3 ευχές?? Αυτό δεν ήταν σήριαλ στο MEGA???

-Θες να τα πάρω τώρα??? Πρόσεξε γιατί στο τσάκ το έχω να σε κάνω κωλοβακτηρίδιο. 3 ευχές, μια για σένα, μια για ένα φίλο και μια για τον εχθρό σου (οκ η τελευταία μπορεί να είναι ευχή και κατάρα που λέμε).
-Ε, χμ ξέρω έγώ…Υγεία μωρέ θα ευχόμουν για όλους μας.

-Μα τον Αλλάχ σε μαλάκα έπεσα πάλι. Και για τον Εχθρό σου υγεία??
-Μα δεν έχω εχθρό!!

-Έλεος!!! Για τα επόμενα 1000 χρόνια αντί για μπουκάλι θα κρυφτώ σε κανά μουνί να μη με ξαναβρεί αδερφή γιατί μαζί σας δεν βγάζω άκρη…
-Καλά μην φωνάζεις καλή μου. Πάρε τις 3 ευχές μου και άντε στα τσακίδια.

ΓΙΑ ΜΕΝΑ: Να βρώ επιτέλους τον Πρίγκιπά μου (συμβιβάζομαι και με Βαρώνο)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ: Τους αξίζουν τα καλύτερα στη ζωή και αυτά τους εύχομαι.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ: Να του κολλήσει το mp3φωνο και να ακούει όλη μέρα Φωτεινή Δάρρα μέχρι να μαραθούν τα αυτιά του και να του πέσουν στο πάτωμα.


-Αυτά καλό μου Τζίνι. Άντε τώρα σπάσε γιατί αύριο πρωί δίνω Δομική Μηχανική 1 και πρέπει να συνεχίσω το διάβασμα.

-Χμ, και να υποθέσω πως είσαι τόσο καλά προετοιμασμένος ώστε δεν χρειάστηκε να ζητήσεις ως ευχή να περάσεις στο μάθημα, ή απλά είσαι ντιπ ηλίθιος???
-Μα φυσικά και είμαι προετοιμασμένος τόσες μέρες διαβάζω (fuck πάλι μαλακία έκανα και χαράμισα την ευχή στο να βρώ άντρα, λές και αν τον βρώ θα ξέρω τι να τον κάνω).

Και ρίχνοντάς μου ένα βλέμμα όλο απόγνωση, οίκτο και αδιαφορία (ναι όλα αυτά σε ένα μόνο βλέμμα), τίναξε με χάρη το μαλλί και ξαναμπήκε στο μπουκάλι τραβώντας με δύναμη το πώμα, γιατί όπως καταλαβαίνετε μουνί πρόχειρο στο δωμάτιό μου δεν βρισκόταν…

Άντε πάω να συνεχίσω το διάβασμα. Καλή βδομάδα να έχουμε και πάνω από όλα με υγεία.

Υ.Γ 1: Να ευχαριστήσω τους Θράσο και Βrainwaves για την πρόσκληση καθώς επίσης και "Τις/τους Χουακίνες" που ΄ήθελαν να με καλέσουν αλλά δεν το έκαναν για να μην με βγάλουν από το διάβασμα. Με την σειρά μου θα καλέσω τους, P.O.V.of a G., Mr Wintour, x-promiscuousboy, τις Soula και Milera και την Θεά Τανίλα. Oh my God τι ομάδα έφτιαξα…Α, οι κανόνες απλοί, 3 ευχές μία για σένα, μία για ένα φίλο και μία για τον εχθρό.

Υ.Γ 2: Τα εξώδικα του τίτλου, κολλάνε στο άσμα "Oι Δικοιγόροι" της Έφης Σαρρή που ακούγεται στο πικ-απ δίπλα και είναι μια προσφορά του Kostassol.

Oi Dikoigoroi Efi Sarri

Και αν αναρωτιέστε αν το ξαναέκαψα και το λίγο που είχα, είπαμε δίνω Δομική Μηχανική 1 αύριο, Θέλει και ρώτημα?

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails