Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Μότζο

Καλησπέρα μικρά μου. Όλα καλά αυτή την βροχερή Κυριακή;

Χτες το μενού περιελάμβανε εκτός από την εκπομπή μου Sputnik on air (αν θέτε την κονσέρβα πατήστε εδώ), και την παράσταση Μότζο στο Θέατρο Πόρτα. Μια μαύρη κωμωδία με άπειρο μπινελίκι, προφανώς ακατάλληλη για ανηλίκους αλλά πλήρως κατάλληλη για όσους θέλουν να περάσουν ένα εξαιρετικό δίωρο γέλιου. 

Το στόρι είναι απλό. Ένας ανερχόμενος αστέρας του ροκ εντ ρόλ, γίνεται (λόγω του ταλέντου του και του τεράστιου καυλιού του) μήλον της έριδας για δυο επιχειρηματίες (για να το πω κομψά) της νύχτας. Έναν φόνο μετά και 5 άντρες βρίσκονται παγιδευμένοι σε ένα καταγώγιο περιμένοντας την δική τους σειρά καφριλιάζοντας ο ένας τον άλλο μέχρι το ανατρεπτικό φινάλε.

Και μπορεί το κείμενο το ίδιο να μην δρέπει δάφνες λογοτεχνικής, όμως είναι από αυτά τα έργα ερμηνευτών που απογειώνεται από τις ερμηνείες των ηθοποιών. Και η αλήθεια είναι πως στην παράσταση αυτή οι ηθοποιοί υπό την καθοδήγηση του Θωμά Μοσχόπουλου έδωσαν ρεσιτάλ. Κυρίως οι Γιώργος Χρυσοστόμου, ο Αλέξανδρος Χρυσανθόπουλος και ο Γιώργος Παπαγεωργίου που είχαν και τους πλέον αβανταδόρικους ρόλους "κέντησαν" με τις ατάκες τους και έβγαλαν αβίαστα το γέλιο. 

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα. Καλό υπόλοιπο Κυριακής :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails