Κυριακή 24 Αυγούστου 2008

LAST NIGHT I DREAMT THAT SOMEBODY LOVED ME (UPDATED)

Καλημέρα παίδες
Ναι είπα να κάνω μια καινούρια ανάρτηση πρίν η έναρξη της εξεταστικής σε μια βδομάδα με απομακρύνει ξανά από το μπλόγκ μου.

Πρωτίστως να σας ευχαριστήσω όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για τα μηνύματά σας στο προηγούμενο πόστ. Συγνώμη που δεν βρήκα τον χρόνο να απαντήσω σε καθέναν σας ξεχωριστά. Το θέμα υγείας που σας ανέφερα έχει πάρει την ιατρική οδό και ελπίζουμε για το καλύτερο διότι πάνω από όλα είμαστε φύσει αισιόδοξοι άνθρωποι.

Όσο για το διάβασμα, αυτό δεν πάει όπως θα ήθελα αλλά ελπίζω στις 29 Σεπτεμβρίου που παραδίδω το τελευταίο μάθημα να έχω ευχάριστα να σας πώ.

Για κάποιο λόγο δυσκολεύομαι να γράψω σήμερα. Δεν ξέρω από πού να αρχίσω, τι να γράψω...τελικά αν το αφήσεις σε αφήνει (το γράψιμο).

Χαίρομαι πάντως που αυτό τον καιρό που τον περνάω στην Αθήνα έχω πολλούς φίλους και γνωστούς που βγαίνουμε και τα λέμε και περνάμε καλά χωρίς κολλήματα, παρεξηγήσεις ή άλλες μαλακίες. Ελπίζω δε να συνεχίσουμε έτσι όμορφα και στο μέλλον.

Ολόκληρο το Σεπτέμβριο έχω εξεταστική η οποία τελειώνει μια μέρα πρίν τα γενέθλιά μου how cool is that??? (που θα έλεγε και ο φίλος Πρόβατος). Μετά το πόστ για την συμπλήρωση των 32 χρόνων μου (δεν το πιστεύω πως πλέον λέω αυτή την ηλικία), έλεγα να κάνω αλλαγές στο μπλόγκ τόσο στη θεματολογία του όσο και στην μορφή/σχεδίασή του. Όμως οργανωτικός πολύ δεν είμαι οπότε μάλλον θα το αφήσω στην τύχη του και πάλι και όπως βγει, άστε που δεν προβλέπω να έχω και χρόνο για αλλαγές στο layout…

Και επειδή δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα με χάλασαν αυτές τις μέρες, θα αναφερθώ στα εντελώς χαζά. Δηλαδή στις 2 ταινίες με τις οποίες έχασα τον χρόνο μου 2 βράδια και με μόνο καλό το ότι δεν μου κόστισαν δραχμή.

THE X-FILES: I WANT TO FORGET
Δηλαδή πώς να κάνεις τον θεατή να πεθάνει από βαρεμάρα αλλά κανονικά όμως όχι αστεία. Μα καλά τι σκέφτονταν όταν έκαναν αυτή την ταινία??? Οκ τα dollars θα μου πείτε. Αλλά ρε παίδες δώστε και κάτι στο θεατή που επί 2 ώρες τον γαργαλούσε το δάχτυλό του να πατήσει το 16x στο fast forward και μετά να δεί το σήριαλ με τους Πυροσβέστες στο ΜEGA. Ανούσιοι διάλογοι, άθλιο σενάριο και ένας Μόλντερος και μια Σκάλι να βαριούνται την ζωή τους. Ντροπή απλά. Έτσι κι εγώ πνίγω τον «πόνο» μου στους τελευταίους κύκλους της σειράς που δεν είχα δει όταν παίζονταν στην τηλεόραση.

INDIANA JONES and the Kingdom of the Crystal Skull
Εδώ να δείτε τρικυμία εν κρανίο!!! Απίστευτο σενάριο, γεμάτο αναφορές στις παλαιότερες ταινίες, ουσιαστικά για μένα παρόδια των ταινιών αυτών. Με μία Καιτούλα Μπλάνσετ που μέχρι την μέση της ταινίας περιμέναμε με τον αδερφό μου να την δούμε για να καταλάβουμε πως τελικά ήταν η Ρωσίδα επιστήμονας, μεταφυσικός, καρατέκας, ξιφομάχος με την μαύρη καούκα!!! Έκλαψα τα λεφτά που δεν έδωσα αυτό έχω να πώ μόνο!!! Ναι οκ η ταινία είχε εφέ αλλά who fucking cares, δεν είμαστε 10 χρονών για να μασάμε μόνο με εφέ.

Λοιπόν, κάπου εδώ θα πρέπει να σας αφήσω διότι πρώτον δεν έχω πολύ χρόνο, δεύτερον δεν έχω καθόλου έμπνευση (αυτό είναι το πιο βαρετό πόστ ever όμως).

Πριν φύγω, να σας υπενθυμίσω πως στις 31 Αυγούστου έχουμε τρελή ιστορία από τον μέτρ του τρόμου Toymaker το Blogspot.com Infinity για τον εορτασμό των 12 μηνών ζωής του μπλόγκ του, στην οποία πρωταγωνιστούμε πολλά γνωστά μπλογκόπαιδα και έχουμε τον φρικιαστικό θάνατο που μας αξίζει μουχαχαχαχα.

Επίσης, την 1η του μήνα, και για να μας μπεί καλά, θα φιλοξενήσω το 3ο και τελευταίο μέρος του Ναού. Και για να γουστάρουμε σας έχω και τρέιλερ για το πόστ από τον ίδιο το συγγραφέα.


Αυτά προς το παρόν παιδάκια. Ελπίζω και εύχομαι να είσαστε όλοι πολύ πολύ καλά και μη μου στενοχωριέστε που τελειώνουν οι διακοπές, Christmas is only 4 months away!!!

_________________________________________________

Ah you bitch I thing I'm gonna cum!!!!

Χθες το βράδυ, πέρασα από την Κρύπτη του Toymaker για μια κινηματογραφική εμπειρία από τα βάθη του χρόνου. Η ταινία ονομάζεται The last house on the left σκηνοθεσίας Wes Craven. Είναι ένα θρίλερ του 1972 που προκάλεσε σόκ όταν προβλήθηκε και είναι ακόμη απαγορευμένη η προβολή του σε αρκετές χώρες. Για πιο λόγο??? Δείτε το απόσπασμα και θα καταλάβετε...




ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails