Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΜΠΛΟΓΚΑΡΟΝΤΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΜΛΙΝΟ

Добрый вечер σύντροφοι και συντρόφισσες. Τι κάνουμε, όλοι καλά; Δροσιά έχει εδώ στον μακρινό βορά όπου χτυπάει η καρδιά της Ρωσικής Αυτοκρατορίας. 


Πάλι καλά που δεν την βγάζουμε και στην σπηλιά με την αρκούδα όπως το αναρχοκουμούνι ο Ρασκόλνικωφ. Ο οποίος παρεμπιπτόντως με βράβευσε, μου έχωσε και 5 ερωτήσεις (άσε μας κουκλίτσα μου) τις οποίες και θα απαντήσω.

1. Τι σας οδήγησε να ξεκινήσετε το blog σας;
Ένα όραμα της Παναγιάς της Λούρδης. Ανήμερα Χριστουγέννων του 2007 την είδα στην κουζίνα μου να μαγειρεύει φασολάκια. Με κοίταξε με νόημα καθώς ανακάτευε το περιεχόμενο της κατσαρόλας και μου είπε "διέδωσε τον λόγο του Υιού μου στους απίστους του διαδικτύου. Η σωτηρία της πίστης μας βασίζεται πάνω σου". Πέντε χρόνια μετά συνεχίζω να μην είμαι σίγουρος αν ήθελε να το πεί σε εμένα αυτό ή μπέρδεψε τις κουζίνες.

2. Ποιο είναι το θέμα του blog σας/με τι ασχολείται;
Μπάζα, μπετά και προσφάτως αποφράξεις


3. Από πού βρίσκετε την έμπνευσή σας;
Την τέχνη, την φιλοσοφία και τις εκπομπές της Ελεονόρας Μελέτη.


4. Σχεδιάζατε από πριν το περιεχόμενο του blog σας;
Δυστυχώς δεν έχω χρόνο για κάτι τέτοιο. Την βασική έρευνα αναλαμβάνουν καθημερινώς το επιτελείο μου από έγκριτους δημοσιογράφους και συγγραφείς που αρχειοθετούν το υλικό για μελλοντική χρίση. Στην συνέχεια αντλώ από το υλικό αυτό 2-3 πράγματα και τα αναρτώ.

5. Έχετε νέες ιδέες για το blog σας;
Εδώ και καιρό ψάχνω να βρω εμπλουτισμένο ουράνιο να το ζώσω πυρηνικά και να το ανατινάξω αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει ας αφήσει μήνυμα.

6. Πόσο χρόνο αφιερώνετε στο blog σας;
Αυτόν που περισσεύει ανάμεσα στα γεύματα και τα χεσίματα.

7. Ποια είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς να δημιουργήσετε;
Στο Κρεμλίνο υπάρχουν πλείστες ευκαιρίες για δημιουργικές ενασχολήσεις. Αν δεν ήταν και αυτός ο Βλαδίμηρος με τις απαιτήσεις του θα περίσσευε χρόνος για πολλά.

8. Τι θα θέλατε να ξέρει ο κόσμος για εσάς;
Πως πέραν της ομορφιάς μου, δεν έχω κανένα άλλο προσόν ή δεξιότητα.

9. Ποια είναι τα χόμπι σας;
Να μιλάω με καμένα στο μυαλό άτομα σε σάιτ ανεύρεσης ερωτικού συντρόφου.

Το βραβείο το παραδίδω σε όποιον θέλει να το παραλάβει και να παίξει. Να μη σας χώνω και συνέχεια γιατί θα με βρίσετε στο τέλος χαχαχα.

Επίσης, έλαβα και άλλο ένα βραβείο από την φίλη Πεταλούδα και για το οποίο θα πρέπει να σας πώ 11 πράγματα που δεν ξέρετε για εμένα. 

Η αλήθεια όμως είναι πως έχω ήδη παίξει σχεδόν το ίδιο παιχνίδι 2 φορές  πριν χρόνια και νομίζω δεν θα είχα να προσθέσω τίποτα περισσότερο από τα όσα έγραψα εδώ και  εδώ.


Σας αφήνω για να πάω στα μαθήματα φωτογραφίας που παρακολουθώ. Πολλά φιλιά. ΘΑ έχουμε ένα υπέροχο Που-Σου-Κου.

Α, και πάρτε και την πλέον απολαυστική ερμηνεία του Glitter and be gay


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails