Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Του Mahler το κάγκελο...

...ή πώς πήρε το όνομά του το μπλόγκ μου


Το mahler76, προϋπήρχε του πλόγκ μου κι έκανε καριέρα και σε άλλα μετερίζια...
Ως ψευδώνυμο προέκυψε ένα βράδυ που ήθελα να κάνω μια εγγραφή σε ένα φόρουμ και δεν ήθελα να βάλω το γνωστό μαιλ για ψευδώνυμο.
Κοίταζα δεξιά, κοίταζα αριστερά, μέχρι που μπρος μου βλέπω τη θήκη του cd που άκουγα εκείνη την στιγμή και λέω "όπα μεγάλε το βρήκες",
θα είσαι ο Mahler (δες λίνκ στο όνομα δίπλα). Έ, κότσαρα δίπλα και τα κιλά μου (χαχαχαχαχα πολύ θα το ήθελα), την ημερομηνία γεννήσεως μου έβαλα, και νά το το ψευδώνυμο.

Όσο για το "Του Mahler το κάγκελο" βγήκε διότι ξεκινώντας το μπλόγκ δεν είχα καμία ιδέα τι θα κάνω, τι θα γράψω, με τι θα ασχοληθώ (δες την 2η ανάρτησή μου), κοινώς στο μπλόγκ μου από πλευράς θεματολογίας θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο οπότε το βρήκα πολύ ταιριαστό.

Βέβαια, πρέπει να ομολογήσω, πως επηρεάστηκα και από αλλού για τον συγκεκριμένο τίτλο. Κάποτε στο STAR Channel, έκαναν "ψηφοφορία" μεταξύ των τηλεθεατών για να ονομάσουν το καινούριο τους πρωϊνάδικο. Κάποιος λοιπόν είχε προτείνει, η εκπομπή να ονομαστεί
"Της Κωνσταντίνας το κάγκελο" καθώς θα το παρουσίαζε μια Κωνσταντίνα που είχε ξεκινήσει την καριέρα της στο "3,2,1 ΑΝΤ1" (οκ, εγώ γιατί θυμάμαι όλες αυτές τις πληροφορίες, και κυρίως γιατί τις μοιράζομαι μαζί σας????).

Και για να δικαιολογήσω πλήρως τον τίτλο μου, μετά τον Wagner και το "Λυκόφως των Θεών" του προηγούμενου πόστ, θα παίζει στο μπλόγκ μου μέχρι την Δευτέρα, η "6η αίσθηση" της Χριστίνας Κωλέτσα, που πάντα θα μου θυμίζει τις τρελές βραδιές στο S-Cape (εκεί το
άκουσα άλλωστε πρώτη φορά).

Το άσμα, θα αφιερώσω στον γιατρούλη μας το MAD, όχι για το νόημα των στίχων, άλλα γιατί μπούκωσε με τον Wagner χτές και ζήτησε κάτι πιο ανάλαφρο.

Να είσαστε όλοι καλά, και ελπίζω η 6η σας αίσθηση να δουλεύει καλύτερα από την δικιά μου :)
__________________________________________________________________________

Υ.Γ: Ήθελα να σας βάλω μια φωτογραφία μου να πηδάω κάγκελα έτσι για το καλό, όμως το μόνο που βρήκα είναι να πηδάω μια πόρτα και αυτή σας βάζω. Μάκια!!!!



ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails