Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΜΕ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!

Είναι γεγονός, το αποφασίσαμε. Στις 17/2 θα πάμε Δημόπουλο στο Nixon για την όπερα σε 1 πράξη για ερμηνευτή και μικρόφωνο "ΑΝΤΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟΥ", που τι διδακτορικό αγάπη μου, εδώ στα 32 παλεύουμε να τελειώσουμε τη 2η σχολή άλλα πως να την τελειώσουμε αφού αντί να διαβάζουμε κάνουμε πόστ και πάμε σε stand-up comedy...

Θα μου πείτε πως το flyer από πάνω λέει κάθε Δευτέρα. Ναι οκ, απλά την Τρίτη είναι μια παράσταση έκτακτη και για καλό σκοπό αφού τα έσοδα θα πάνε στο Σύλογο Καρκινοπαθών, Φίλων και Ιατρών Κ.Ε.Φ.Ι. οπότε είπαμε με την παρέα να πάμε τότε.

Τις υπόλοιπες μέρες τα λεφτά πάνε όλα στην τσέπη του Δημόπουλου ο οποίος θέλει να αγοράσει Πόρσε, όχι για να βγάλει γκόμενα άλλα για την φουκαριάρα τη μάνα του.

Μέχρι λοιπόν να έρθει η Τρίτη, σας αφήνω με 2 βίδεα του καλλιτέχνη έτσι για να πάρετε μια γεύση.







Και για την φιλενάδα highvoltagepress που έχει το θράσος να αμφισβητεί την σχέση μου με τον Τσάρο Βλαδίμηρο, ένα ενσταντανέ από το περσινό μας Πάσχα στην Αγία Πετρούπολη. Όπως πάντα σεμνός και ταπεινός με το ξανθό μαλλάκι μου μαζεμένο με ρόζ μαντίλι παρακολουθώ με κατάνιξη την Θεία Λειτουργία (ναι οκ χασμουριέμαι λίγο άλλα τι να καμω με πειράξαν τα λιβάνια). Αυτά καλή μου για να μην λές πως κάτι κάνεις με τον Βλάντι μου.

Αυτά για σήμερα. Καλό Σου-ΚΟυ ΘΑ έχουμε (I know I will).

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και να μην το ξεχάσω, αύριο ο MADούλης 30άνταρίζει!!! Περάστε να του ευχηθείτε χρόνια πολλά, καλή ψυχή και άλλα γραφικά που λέμε σε όσους διασχίζουν τον ηλικιακό Ρουβίκωνα...καλά τι γράφω βραδιάτικα πάλι....
Εγώ θα του αφιερώσω μια πουτανιάρικη άρια από τον Κουρέα της Σεβίλης, έτσι για να γουστάρει, σε 3 διαφορετικές ερμηνείες.

Beverly Sills, Una Voce Poco fa




Cecilia Bartoli, Una Voce Poco fa




Maria Callas, Una Voce Poco fa


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails