Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

6 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΠΟΧΗ

Όχι από το σεξ, αυτό το μετράμε σε χρόνια πλέον (χαχαχα) αλλά από τα διάφορα εγκόσμια ένεκα της επερχόμενης εξεταστικής. Λευτεριά θα δούμε κατά τις 22 Φεβρουαρίου (μπρρρ). Μέχρι τότε καλό μας κουράγιο των φοιτητών, όχι πως και οι υπόλοιποι δεν το χρειάζεστε το κουράγιο με τα όσα συμβαίνουν γύρω μας. Όπως για παράδειγμα το σολάριουμ της μαντάμ Λανγκάρντ.


Κόψε λίγο βρε αγάπη μου τις λάμπες φθορισμού, ασορτί με τα έπιπλα στο ντεκόρ έγινες.

Βέβαια τι να πεί και το αναρχοκομούνι ο Ρασκόλνικωφ που όχι μόνο παλεύει με τους Ρωμαίους (συγγραφείς καλέ όχι μονομάχους δεν είναι τσόντα αυτό το μπλόγκ), αλλά πρέπει να ανεχτεί και τα αδιάσειστα πειστήρια της σχέσης μου με τον Τσάρο Βλαδίμηρο. 

Τι να κάνουμε μικρέ, άλλοι στην εκκλησιά με τον Πούτιν, και άλλοι στο σιδηροδρομικό σταθμό του Βλαδιβοστόκ να μαζεύουν δεκάρικα από τις αποβάθρες μπας και βγάλουν εισιτήριο τρένου πίσω για Μόσχα. 

Είπα τώρα τρένο και Μόσχα και θυμήθηκα ένα άλλο τρένο και την Αγία Πετρούπολη σε ένα φινάλε τρε σιγκλονιστίκ που λέει και ο ανεβάσας το βίντεο στον Γιούτουμπο.
Συγχώρα με Θεέ μου (όπως λέει και η τραγωδός), και ελπίζω κι εσείς να με συγχωρήσετε που σας έβαλα να το δείτε αυτό.


Α, και πριν κλείσω και το ξεχάσω, ένας συμφοιτητής μου από Ιταλία που είναι εδώ με Εράσμους και κάνουμε μαζί εργασία, με ρώτησε αν ξέρω που υπάρχουν μπουζουξίδικα να σπάνε πιάτα επειδή το έχει δει στην τηλεόραση και πολύ του άρεσε. Παραβλέποντας το γεγονός πως ρώτησε εμένα τον άνθρωπο της τέχνης και του πολιτισμού, ξέρει κάποιος από εσάς αν υπάρχουν τέτοια μαγαζιά στα οποία θα μπορούσαμε να πάμε χωρίς να κινδυνεύει η ζωή και κυρίως η υπόληψή μας; Μου προτάθηκε το παρακάτω άλλα έχω κάποιους ενδοιασμούς.


Ε, και μιας και μελετήσαμε την Ιταλία θα τελειώσω για σήμερα (λολ) με ένα από τα αγαπημένα μου ντουέτα από την όπερα I Puritani του Vincenzo Bellini,  Vieni, vieni fra queste braccia, εδώ με τους Desiree Rancatore και Celso Albelo. Καλή σας ακρόαση. ΘΑ έχουμε 6 υπέροχες βδομάδες :)


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails