Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2008

THE PYR-AMIDS OF GAYZA

Καλημέρα σε όλους και όλες!!!

Ακολουθεί η πρώτη συνέχεια του Οργιακού Αρχαιοαιγυπτιακού Έπους "THE PYR-AMIDS OF GAYZA" που ξεκίνησε ο Θεός Anubis σε ένα από τα ρεπά του. Οι εξελίξεις προβλέπονται συνταρακτικές με τους revqueer να έχουν ήδη πάρει τη σκυτάλη (και όχι μόνο) και να έχουν κάνει παιχνίδι.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΓΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

…ο πατέρας και συμβασιλέας Φαραώ Αυνανινατόν ο 69ος μαζί με τους ψηλούς καλογυμνασμένους άντρες της προσωπικής του φρουράς από την Νουβία. Πριν ο Φαραώ Αμενεμχάτ μιλήσει, τον λόγο πήρε ο πατέρας του.
-"Τι συμβαίνει υιέ μου; Τι ήταν οι φωνές που ακούγαμε όλο το βράδυ χτες από το δωμάτιό σου; Και οι δονήσεις, οι δονήσεις που έγιναν αντιληπτές σε ολόκληρη την Μέμφιδα; Ο λαός είναι κατατρομοκρατημένος και οι βδελυροί Ιερείς διαδίδουν φήμες που μπορεί να βλάψουν το μέλλον σου ως Θεού Φαραώ. Σε τρείς μέρες θα γίνει η τελετή παράδοσης των Ιερών Βασιλικών Συμβόλων και θα είσαι ο μοναδικός ηγέτης της Αιγύπτου…".
Και τότε έπεσε το βλέμμα του πάνω στο κατάκοπο κορμάκι του xipaki που αναπαυόταν γλυκά πάνω στα ποτισμένα από τους χυμούς της χθεσινοβραδινής τους ηδονής σεντόνια.
-"Σήκω αμέσως ελεεινέ σκλάβε!!!", φώναξε με οργή ο Φαραώ Αυνανινατόν ο 69ος κάνοντας το xipaki να βγεί από το γλυκό του λήθαργο.
-"ΩΩΩ Αφέντη, Υιε του Ήλιου!", ανέκραξε ο xipaki και έπεσε με χαρακτηριστική άνεση στα τέσσερα, μπροστά στα πόδια του Φαραώ Αυνανινατόν.
-"Πως τόλμησες αισχρή σκουληκαντέρα να μολύνεις το Ιερό Κρεβάτιο του Θεού σου Φαραώ Αμενεμχάτ; Φρουροί, δώστε του 3000 βουρδουλιές με το μαστίγιο με τις 7 ουρές μέχρι να φτύσει το σπέρμα που κατάπιε χτές βράδυ!"
Προσέχοντας όμως το βλέμμα λαγνείας του xipaki άλλαξε γνώμη και είπε:
-"Σταθείτε!!! Πετάξτε τον στους Ιερούς Κροκόδειλους. Οι καλογυμνασμένοι μου φρουροί έχουν καλύτερα πράγματα να κάνουν". Και καθώς τα ουρλιαχτά του xipaki χάνονταν στα βάθη των διαδρόμων του Ιερού Παλατιού, ο Φαραώ Αυνανινατόν ο 69ος γύρισε και είπε στον γιό του:
-"Ήταν μεγάλη απερισκεψία αυτό που έκανες. Γνωρίζεις πως ο Αρχιερέας Τσιμπούκωσης ο 3ος δεν βλέπει με καλό μάτι την ενθρόνισή σου. Μπορεί αυτή η άπλυτη λέρα ο Μωυσής να μας έριξε κατάρα και να ψόφησαν όλες οι μούνες του Άνω και Κάτω Βασιλείου από 60 χρονών και κάτω, και να μας έμειναν μόνο κάτι σαφρακιασμένα σάψαλα, αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία
για να ξεπέφτεις τόσο χαμηλά με τον 4ο στην ιεραρχία Καθαριστή Κοπράνων των Ιερών Σκαραβαίων".
-"Πατέρα, ήμουν 3 μήνες χωρίς γαμήσι δεν άντεχα άλλο", είπε ο Φαραώ Αμενεμχάτ.
-"Κι εγώ υιέ μου. Από τότε που ή κατάρα αφάνισε την μικρή σου αδελφή και τις ξαδέρφες τις δεν έχω κάνει ούτε μια παρτούζα. Όμως υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να βρείς την ηδονή", είπε τρίβοντας τα γεμάτα κάλους χέρια του.
-"Όπως και να έχει πρέπει να δούμε τι επιπτώσεις μπορεί να έχει πήδημά σου αυτό στη χώρα και κυρίως στην εύθραυστη οικονομία της. Φρουροί! Που βρίσκεται ο Βασιλικός Υπεύθυνος Υπολογισμού Σιτηρών ο Strahd ο Μεγαλοφυής; Να παρουσιαστεί αμέσως μπροστά μου! Πρέπει να μου δώσει αναφορά για την εξέλιξη της τιμής του σακιού σιταριού".
-"Κύριε, ο Strahd ο Μεγαλοφυής Βρίσκεται σε άδεια στη Έπαυλή του στο Δέλτα του Ιερού Νείλου", είπε ένας εκ των φρουρών. "Ο αδελφικός του φίλος Στρατηγός Ρανταμές επιστρέφει νικητής από την τελευταία εκστρατεία του κατά των Περσών, και ζήτησε ο ίδιος να αναλάβει προσωπικά την υποδοχή και φιλοξενία του Στρατηγού. Ζήτησε λίγες μέρες για να μπορέσει να τον περιποιηθεί καταλλήλως πριν μπορέσει να επιστρέψει στα καθήκοντα του".
-"Απαράδεκτο!", φώναξε ο Φαραώ Αυνανινατόν ο 69ος . "Στείλτε τον αγγελιοφόρο μου με την γρηγορότερη ταχυδρομική καμήλα να φέρει αμέσως τον Strahd το Μεγαλοφυή ενοποιών μου. Όσο για εσένα Υιέ μου πρέπει να αποδείξεις πως αξίζεις να είσαι μοναδικός Φαραώ σε 3 μέρες. Θέλω να τεθείς επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας που θα ερευνήσει την περίπτωση του ξένου που συνελήφθη να κινείται υπόπτως στο εργοτάξιο της Μεγάλης Πυραμίδας".
-"Για ποιόν ξένο μιλάς πατέρα;" είπε ο Φαραώ Αμενεμχάτ.
-"Λέει πως είναι αρχιτέκτων από την πόλη του Θησέα την Αθήνα και μελετάει την τοπική αρχιτεκτονική. Όμως οι φρουροί που τον συνέλαβαν δεν βρήκαν επάνω του κανένα σχεδιαστικό όργανο, παρά ένα αμβλύ αλαβάστρινο αντικείμενο 22 εκατοστών πιθανότατα λατρευτικής χρήσης και ένα μικρό δοχείο με μια λιπαρή ουσία σε μορφή κρέμας. Ενδέχεται να είναι πράκτορας των Αθηναίων που είναι γνωστοί για τις πουστιές τους, με σκοπό την δολοφονία σου και την αποσταθεροποίηση του Βασιλείου μας. Εσύ είχες επισκεφτεί την πόλη του ξένου πρίν 4 χρόνια και ίσως μπορείς να συνεννοηθείς καλύτερα μαζί του και να αποσπάσεις τις πληροφορίες που χρειάζονται. Α και υιέ μου, όσο το δυνατό γρηγορότερα τελειώσει η ανάκριση τόσο καλύτερα. Το ελεεινό παχύδερμο τρώει για 3 ανθρώπους μαζεμένα. Οι μισοί Βασιλικοί Μάγειρες ασχολούνται με τη διατροφή του, τα αποθεματικά μας τελειώνουν", είπε ο Φαραώ Αυνανινατόν ο 69ος και αποχώρησε από το δωμάτιο του υιού του αφήνοντάς τον μόνο στις σκέψεις του.
-"Δεν μπορεί", σκέφτηκε ο νεαρός Φαραώ Αμενεμχάτ. "Μόνο σύμπτωση μπορεί να είναι, ή κακόγουστη φάρσα. Πρέπει να δω αυτόν τον ξένο αμέσως!" σκέφτηκε και αφού ντύθηκε γρήγορα, κατευθύνθηκε στο υπόγειο του Ιερού Παλατιού όπου βρίσκονταν τα κελιά των φυλακισμένων.
Πλησίασε με αγωνία την πόρτα του δωματίου που του υπέδειξαν, άνοιξε την πόρτα, και αντίκρισε….

ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑΟ ΤΩΡΑ!!!


ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails