Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

ΜΠΛΟΓΚΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ


Ζέστη, μπανάκια, χαλαρά ποτάκια στο κέντρο και θερινά σινεμά, σχέδια για διακοπές, ελπίδες κάποιων για έναν έρωτα έστω της τελευταίας στιγμής...

Ω ναι, το καλοκαίρι είναι εδώ και πρίν το διαλύσουμε όλοι σε εξωτικά νησιά του πραγματικού ή του φαντασιακού, είπαμε να βρεθούμε για ένα χαλαρό ποτάκι, κουβεντούλα και ναι οκ ίσως λίγο κατινάζ διότι Άγιοι δεν ήμαστε έτσι κι αλλιώς.

Για αλλαγή έλεγα να βρεθούμε σε ένα καινούριο μαγαζί που το άνοιξαν πρόσφατα κάτι φιλαράκια. Λέγεται Μύστες και είναι σε μια ήσυχη γωνιά στον Κεραμεικό και συγκεκριμένα Κεραμεικού 110 και Προδίκου (γωνία). Τώρα αν η οδός Προδίκου γράφεται με ω χέστε με αφού ξέρετε πόσο ανορθόγραφος είμαι χαχα.

Λοιπόν το μαγαζί έχει αυλή με σούπερ ατμόσφαιρα, ξέρετε τώρα δεντράκια, χαμηλό φωτισμό κεριά, πολύ ωραία μουσική (όχι δεν παίζει όπερα μην φοβάστε) και σερβίρει και φαγητό εκτός από ποτό (και καφέ όταν ανοίγει κατά τις 7 το απόγευμα μέχρι κάποια ώρα το βράδυ). Και το μέσα είναι πολύ ωραίο όπως θα δείτε στις φωτογραφίες άλλα το καλοκαιράκι απαιτεί νομίζω εξωτερικό χώρο.

Οπότε είπαμε να βρεθούμε την Παρασκευή από τις 9 το βράδυ και μετά στο συγκεκριμένο μαγαζί, να τα πούμε και γιατί όχι να γνωρίσουμε και καινούριο κόσμο. Εννοείται πως είναι καλεσμένοι όλοι όσοι το διαβάσουν, μπλόγκερς και μή, str8 και gay (το διευκρινίζω αυτό γιατί κάποτε κάποιος μου είπε πως νόμιζε ότι θα συναντιόμασταν μόνο gay άτομα).

Anyway, ελπίζω να σας δούμε την Παρασκευή από κοντά. Πολλά φιλάκια σε όλους σας.

Βάζω φωτογραφία οδικού χάρτη για να το βρείτε όλοι. Βολέυει και το Μετρό στάση Κεραμεικός και φυσικά η συγκοινωνία αφού το μαγαζί είναι 2 λεπτά απόσταση από την Πειραιώς και την Ιερά Οδό. Οι φωτογραφίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό του μαγαζιού δεν μου βγήκαν και σούπερ αλλά νομίζω παίρνετε μιαν ιδέα.





Υ.Γ 1: Η One Happy Dot δήλωσε πως θα έρθει να γουρουνιάσει στο φαγητό οπότε φερτε μαζί κάμερες χχαχαχαχα

Υ. Γ 2: Είναι 3ο συνεχόμενο πόστ στο οποίο δεν έχω βάλει να παίζει όπερα ή κλασική μουσική...χμ....

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails