Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Η ΑΠΟΛΥΤΗ, Η ΜΑΝΤΟΝΑ, Η ΜΠΡΙΤΝΥ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

Οκ ήταν να κάνω καφροπόστ σήμερα για να γιορτάσω την νίκη της Πανάθας και την κατάκτηση του triple crown, άλλα τελικά αναβλήθηκε για την Δευτέρα το πάρτι με τον Πελάτη οπότε είπα να κάνω κάτι άλλο.

Κι εκεί που ετοίμαζα ένα μικρό πόστ αφιέρωμα στην Dame Janet Baker, ήρθε και σας έσωσε το παρακάτω σχόλιο της αγαπημένης Α, μπά? εξ αφορμής δικού μου σχολίου στο πόστ της "Αν έχετε λόξυγκα από το πρωί είναι επειδή η Anna Vissi ξεκινάει διεθνή καριέρα". Οk I know να κατουριέσαι από τα γέλια και μόνο με τον τίτλο.


"τώρα συγνώμη που πετάγομαι στο άσχετο ποστ, αλλά έχω πάθει με την Βισσολατρεία, δεν είχα ιδέα μου έχεις κάνει μεγάλη ζημιά και σ'ευχαριστώ πολύ! τώρα ψάχνω άλλα φόρουμς αναλόγου επιπεδου, την πάτησα

και για πες για πες, υπάρχουν γκέι που λατρεύουν βίσση-μαντόνα ταυτόχρονα? ή βίσση-μπρίτνυ? η μπρίτνυ χαίρει εκτίμησης όμως? μάλλον όχι ε?"


Ο λόγος λοιπόν που γίνεται αυτό το πόστ είναι για να βοηθήσουμε, όσοι γνωρίζουμε και μπορούμε, την μικρή (σπόντα για τα αυριανά σου γενέθλια καλή μου), Α, μπά? να λύσει τα θεμελιώδη κοσμοϊστορικά ερωτήματά της σε σχέση με την Απόλυτη (έλα δεν θέλω κουλαμάρες τώρα ποια είναι η Απόλυτη!!!!)

Α-
Υπάρχουν γκέι που λατρεύουν βίσση-μαντόνα ταυτόχρονα?
Β-Υπάρχουν άτομα (υποθέτω κι εδώ gay αν και δεν το διευκρινίζει), που λατρεύουν βίσση-μπρίτνυ?
Γ-Η μπρίτνυ χαίρει εκτίμησης όμως?

Λοιπόν αυτά φίλες και φίλοι, θα σας παρακαλέσω να αφήσετε τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σας, προτεινόμενους συνδέσμους (κοινώς λίνκς), συνταγές για χορτόπιτες, μηνύματα με σεξουαλικά υπονοούμενα στο χώρο των σχολίων για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την Α, μπά? να λύσει τις απορίες της.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Και ναι ΘΑ έχουμε ένα πολύ τέλειο Που-Σου-Κου.

Womanizer




ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails