Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ.......


Σήμερα κλείνω τη μέρα μου ευτυχισμένος. Όχι τόσο γιατί κατάφερα να δουλέψω (επιτέλους) για τη σχολή, όσο γιατί πέρασα μια βόλτα από πολλά ιστολόγια από το πρωί, τόπους που ξεχείλιζαν από φως και αισιοδοξία.

Κάποιοι γιορτάζατε χρόνια μαζί, κάποιοι μήνες, κάποιοι ίσως στιγμές όλοι όμως γιορτάζατε και αποφάσισα (ελπίζω να μου το επιτρέπετε) να γιορτάσω κι εγώ μαζί σας, να χαρώ με τη χαρά σας.

Σας ευχαριστώ

ΣΕΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ


Καλημέρα φίλοι και φίλες.
Δυο πράγματα δεν μπορώ να ανεχθώ με τίποτα, να μου διακόψουν το φαγητό και τον ύπνο. Ε ναι λοιπόν, όπως καταλάβατε ξύπνησα από το σεισμό 45 λεπτά πρίν την προκαθορισμένη ώρα από το ξυπνητήρι.....
(και αφού βεβαιώθηκα πως θύματα οι ζημιές δεν υπάρχουν είπα να σας γράψω).

Και κάνω τη μακακία και ανοίγω την τηλεόραση να μάθω νέα. Και πέφτω πάνω σε ένα ζόμπι στον ΑΝΤ1 που νομίζω κάποτε έδινε πακέτα κλάματος και μιζέριας αλλά μετά έφαγε κι αυτή ένα και βρέθηκε αξημέρωτα Κυριακής να κάνει εκπομπή. Και σκέφτομαι, η κοπελιά πάντοτε έτσι βάφεται ή σήμερα λόγω σεισμού αποφάσισε να μασκαρευτεί???.
Στον ΑΛΦΑ, είχαν άμεση και έγκυρη ενημέρωση από το Google Earth που τοποθετούσε το σεισμό 20 km νοτιοδυτικά των Νησιών του Πάσχα.
Στο MEGA επιτροπή αμερόληπτων εμπειρογνωμόνων ανέλυε τη σχέση του σημερινού σεισμού με την υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίαζε την αναλγησία της κυβέρνησης να μην έχει προβλέψει το σεισμό εδώ και 8 μήνες όταν όλοι γνώριζαν αλλά κανείς δεν μιλούσε.

Κλείνω το χαζοκούτι και ανοίγω ραδιόφωνο, και πέφτω πάνω στη Συμφωνία 41 του Μότσαρτ, ναι καλέ την του "Διός", και σκέφτομαι πως αφού το Τρίτο συνεχίζει απτόητο το πρόγραμμα του τότε όλα βαίνουν καλώς. Και έτσι ηρέμησα ο άνθρωπος. Άντε και καλή μέρα να έχουμε.

Υ.Γ: Αυτές είναι όλες κι' όλες οι καταστροφές του σημερινού σεισμού. Πέσαν κάτω κυρίως τα προγράμματα του Μεγάρου Μουσικής...Λέτε να είναι οιωνός για το μέλλον του Ιδρύματος?????

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails