Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

FIGHT BACK

"Ξέρω πως δεν μπορούμε να μην εξουσιάζουμε ή να μην υπηρετούμε. Ο καθένας χρειάζεται τους σκλάβους όπως τον καθαρό αέρα. Προστάζω σημαίνει αναπνέω, συμφωνείτε; Και οι πλέον απόκληροι καταφέρνουν να αναπνεύσουν. Και ο έσχατος στην κοινωνική κλίμακα έχει έστω σύζυγο ή παιδί. Αν είσαι εργένης, σκύλο. Με δυο λόγια, η ουσία είναι να μπορείς να θυμώνεις χωρίς να 'χει ο άλλος το δικαίωμα να σου αντιμιλήσει."

 Ανώνυμος, Αθήνα 2010

Αφιερωμένο σε όσους δεν έχουν καταλάβει ακόμη πως η όποια διαφορετικότητά τους και η αδυναμία τους να την αποδεχθούν και να την υποστηρίξουν είναι πηγή "δύναμης" και "επιβεβαίωσης" για πολλούς γύρω τους. Η θρησκευτική σχεδόν εγκαρτέρηση και η μοιρολατρία του ότι όλα θα πάνε καλύτερα μόνο αποθρασύνει αυτούς που σας συμπεριφέρονται ως κατώτερους μόνο και μόνο γιατί χρειάζονται κάποιον να βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα από τους ίδιους. Make some noise boys and girls :)
_____________________
Επειδή όμως έρχεται τρελό τριήμερο (όταν είσαι φοιτητής η ζωή είναι γεμάτη τριήμερα το ξέρω χαχαχα) σας αφήνω με το ωραιότερο τραγούδι που άκουσα φέτος το οποίο συνοδεύεται από ένα επίσης εξαιρετικό βιντεοκλίπ. The Noisettes, Never Forget you. Πολλά φιλιά σε όλους και εύχομαι να περάσετε όσο καλά θα περάσω εγώ (βασικά αυτό είναι κατάρα γιατί θα διαβάζω 3 μέρες χαχαχαχα).

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails