Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

6ο Φιλανθρωπικό Παζάρι Μεροπείου


Καλησπέρα σε όλους σας. Τι μου κάνετε, πως περάσατε την Κυριακή σας; Ελπίζω τέλεια! Λοιπόν, σκοπός της ανάρτησης είναι να σας ενημερώσω για την διεξαγωγή του 6ου Φιλανθρωπικού Μπαζάρ του Μεροπείου Ιδρύματος
Για την διεξαγωγή του (λεπτομέρειες της οποίας βλέπετε στην αφίσα από πάνω) θα χρειαστεί να δωρίσουμε πράγματα που θα τεθούν σε πώληση για την συγκέντρωση χρημάτων. Αν λοιπόν σας περισσεύουν αξεσουάρ, μπιζού, διακοσμητικά, πιάτα και ποτήρια σε 12δες, εξάδες ή και μόνα τους, πιατέλες, κούπες φλυτζάνια (με ή χωρίς πιάτο), επιτραπέζια παιχνίδια, εργαλεία, κεντήματα, παραδοσιακά προϊόντα, χριστουγεννιάτικα και πασχαλιάτικα στολίδια, κομπολόγια, μαχαίρια, πιρούνια, ψωμιέρες, τσατσάρες, μολυβοθήκες, τετράδια, συλλογές, περιοδικά, DVD με ταινίες ή μουσική, καπέλα, καθρεφτάκια, ομπρέλες, ομπρέλες, γραβάτες, μόντεμ, φορτιστές κινητών, μπρελόκ, σαπουνοθήκες, φλασάκια, στυλό και μολύβια, μικρούς πίνακες, ρολόγια, τσάντες, μπουκάλια, μαντίλια και ο,τι άλλο δεν χρειάζεστε ή επιθυμείτε πλέον, επικοινωνήστε με τον Παύλο τον Μυστήριο για να κανονίσετε τρόπους παράδοσης των αντικειμένων και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε. Εγώ πάντως έδωσα τον 2ο Ευνάπιο που μου είχε μείνει χαχαχα.
Πολύ καλό σας βράδυ!.

Υ.Γ: Η λίστα αντικειμένων μου δόθηκε δεν την έφτιαξα εγώ. Επίσης όταν λέμε dvd με ταινίες, εξαιρούνται αυτές του ερωτικού ρεαλισμού. 

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails