Πέμπτη 13 Μαρτίου 2008

ELLADISTAN 2008...ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ

Γιατί εξαιρούνται οι ομοφυλόφιλοι απ' το «σύμφωνο συμβίωσης»; Πολίτες β' κατηγορίας είναι; Μήπως τυγχάνουν ανήλικοι που, υποτίθεται, δεν ξέρουν τι κάνουν; Κι αν ακόμα δεν έχουν «ωριμάσει οι συνθήκες» για να ξεπεραστούν τέτοιες ανήθικες διακρίσεις εναντίον ανθρώπων από ανθρώπους, πότε θα ωριμάσουν; Δεν υπάρχει
ισονομία για όλους; γιατί εξαιρούνται απ' τους νόμους που διέπουν τις αστικές σχέσεις άνθρωποι λόγω ερωτικών επιλογών; Ροζ αστέρι στο πέτο γιατί δεν τους βάζουμε;...

ΣΤΑΘΗΣ 06/03/2008
(Ο Κύριος Στάθης, γελοιογράφος και STR8, τα γράφει αυτά διότι δεν χρειάζεται να είσαι gay για να διεκδικήσεις το αυτονόητο).

_______________________________________________________

ΑΝΩΜΑΛΕΣ, ΓΡΑΦΙΚΕΣ, ΣΤΕΡΦΕΣ

για όσους δέν ξέρουν, στέρφα αποκαλούν κάποιοι κάφροι τη γυναίκα που δεν μπορεί να τεκνοποιήσει (χαρακτηρισμός που χρησιμοποιείται και για τις γίδες που δεν είναι "γόνιμες") , και αν ο όρος σας κάνει λίγο σε άχρηστη αυτό ακριβώς θέλει να πεί, και πολλά άλλα, απεκάλεσε γηραιός ρασοφόρος (δεν τολμώ να τον αποκαλέσω ιερωμένο) από τηλεοράσεως πρίν από λίγα λεπτά, τις 2 κοπέλες που σύμφωνα με δημοσιεύματα θα τελέσουν την ερχόμενη εβδομάδα πολίτικο γάμο στο Δήμο Καισαριανής. (βλέπε εδώ το δημισίευμα της Ελευθεροτυπίας, και εδώ των Νεων). Ένα παράδειγμα που όπως είπε ο "σεβασμιότατος" μολύνει την Ελλάδα χώρα ηρώων κλπ. (κάπου εκεί δεν άντεξα το παραλήρημα και ήρθα να τα γράψω). Και θα μου πείς τώρα, τι δουλειά έχει ένας ρασοφόρος να μιλάει για τον πολιτικό γάμο???? Έλα τώρα που δεν ξέρεις!!! Έτσι για να τρελαθούν λίγο τα μηχανάκια της τηλεμέτρισης ντε!!!

Από τη στιγμή που διάβασα σήμερα το πρωί την είδηση ανέμενα τις συγκεκριμένες αντιδράσεις από εκκλησιαστικούς και προσφάτως νομιμοποιημένους με τη είσοδό τους στη Βουλή, πολιτικούς χώρους. Κατά τη γνώμη μου ίσως ήταν λάθος αυτή η τόσο νωρίς δημοσιοποίηση του επικείμενου γάμου (αν και υποθέτω υπήρχε λόγος για αυτό). Ήδη ο δήμαρχος Καισαριανής άκουσα στην τηλεόραση έκανε μια δήλωσε που ανασκευάζει τα περί τελέσεως γάμου. Είναι σχεδόν βέβαιο πως θα του ασκηθούν τρομερές πιέσεις μέχρι να κάνει πίσω αν και ελπίζω τελικά να μην ενδώσει. Αν τελικά γίνει αυτός ο γάμος φαντάζομαι τι τσίρκο θα στήσουν οι διάφοροι "δημοσιογράφοι" των κίτρινων και μή φυλλάδων.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (?)
(που είχε πεί κάποτε και Πρωθυπουργός της χώρας)

Σκέφτομαι τα φιλαράκια μου το Frank και τον Wim στο Βέλγιο (ναι εκεί που όταν χτίζαμε τον Παρθενώνα τρώγανε βαλανίδια) που είναι 15 χρόνια μαζί, τι θα έλεγαν αν άκουγαν τα συγκεκριμένα ξεφτυλίκια μας!!! Ο Wim δουλεύει ως δάσκαλος σε σχολείο και είναι φυσικά ανοιχτά ομοφυλόφιλος, με τον σύζυγό του άλλωστε πηγαίνει στις σχολικές γιορτές και τις σχολικές εκδρομές και κανείς δεν σκανδαλίστηκε.
Κάντε μια αναγωγή στα δικά μας και να την η ιστορία τρόμου και τα πρωτοσέλιδα στα έντυπα του κώλου (συγνώμη για τα γαλλικά μου) για τον ανώμαλο που διδάσκει στο σχολείο, και τα τηλεπαράθυρα με τον κάθε ΜΑΛΑΚΑ να προσπαθεί να τεκμηριώσει πως η νομική κατοχύρωση της αγάπης 2 ανθρώπων του ίδιου φίλου θα οδηγήσει στην παρακμή της κοινωνίας και τη διάλυση του Έθνους.

ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (?) Και αν υποθέσουμε πως όντως είναι ως πότε θα την ανεχόμαστε την Ελλάδα τους αυτή???

Πριν από λίγες μέρες ο φίλος Gay Super Hero απέστειλε ένα mail σε πολλούς από εμάς ενημερώνοντας μας για μια πρωτοβουλία που έχει να κάνει με μια κοινή ανάρτηση την Δευτέρα 17 Μαρτίου ενός κειμένου στήριξης της προσπάθειας να συμπεριληφθούν και τα ομόφυλα ζευγάρια στο προς ψήφιση νομοσχέδιο που συμπεριλαμβάνει και το περίφημο "Συμβόλαιο Συμβίωσης". Αν και δεν πιστεύω πως με μερικές (ακόμα και χιλιάδες) αναρτήσεις θα πιέσουμε καταστάσεις (κάτι τέτοια γίνονται μόνο κατεβαίνοντας στο δρόμο), πιστεύω πως είναι μια κίνηση που χρίζει της στήριξης ΟΛΩΝ μας. Αν λοιπόν θέλετε να κάνετε κι εσείς την ανάρτηση αυτή στειλτε μου μύνημα να σας αποστείλω το κείμενο, ή απευθυνθείτε στον Gay Super Hero (το mail του είναι στο προφίλ του).

Και μια και το ανέφερα και πρίν, αν υποθέσουμε πως είμαστε ένα 10% του πληθυσμού όπως λένε τότε στην Αθήνα μόνο είμαστε 400.000-500.000 άτομα και αν βάλουμε και φίλους ακόμα περισσότεροι. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνουμε λίγο πιο έντονη την παρουσία μας???? Μήπως το περίφημο Athens Pride που ακόμη καρκινοβατεί να γίνει φέτος μια πραγματική πορεία διαμαρτυρίας και διεκδίκησης όπως ήταν άλλωστε και όταν ξεκίνησε ο "θεσμός" αυτός??? Και όταν τα λύσουμε όλα τα προβλήματά μας σε αυτή τη χώρα τότε να το κάνουμε πάρτι όπως στον περισσότερο πολιτισμένο κόσμο????
Αυτά προς το παρόν, λίγο χύμα αλλά πάνω στη σύγχυση δεν έχω και μυαλό να πολυ κοιτάξω διατυπώσεις και άλλες μαλακίες.



ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails