Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

DISCO CHILD

Περνώντας από τα διαδικτυακά λημέρια-προσπαθώντας να σκοτώσω τον χρόνο μου μέχρι την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης (λέμε τώρα), έπεσα σε ένα μπλογκοπαίχνιδο που σκέφτηκε ο turigr και είπα να παίξω μία. 
Λοιπόν οι κανόνες απλοί και ξάστεροι. Τσεκάρετε την ημερομηνία γέννησής σας (την πραγματική σας βλέπω), και μετά πάτε στις ακόλουθες σελίδες με όλα τα τραγούδια που έγιναν νούμερο 1 στο  Ηνωμένο Βασίλειο ή στις Η.Π.Α. Στην συνέχεια κάνετε πόστ τα 2 τραγούδια και αφήνετε τους αναγνώστες σας να γελάσουν με τις μουσικές συμπτώσεις ή απλά με την ηλικία σας. 
Εγώ λοιπόν γεννήθηκα 30 Σεπτεμβρίου του 76 και άρα σύμφωνα με τις λίστες, στον αστερισμό των ABBA και του Dancing Queen ως προς το Η.Β. 


και του Play that funky music των Wild Cherry ως προς τις Η.Π.Α.


Ένα πραγματικό παιδί της DISCO (ή έστω της funk για τους σκληροπυρηνικούς), για να δικαιολογήσω και τον τίτλο του πόστ. 

Φυσικά μπορούν να παίξουν όλοι, αλλά θα καλέσω για το καλό την κουμπαρούλα μου Αθηνά, την συντρόφισσα στο ράφι και παγκοσμίως διάσημη γεροντοκόρη Hitori Tana, την φιλενάδα Όναρ (κι ας μην έπαιξα στο δικό της παιχνίδι), την αγαπημένη Kat  και όλους τους παραγωγούς και ακροατές του Sin Radio με τους οποίους περνάμε τόσο όμορφες μουσικές βραδιές. 

Καλό βράδυ από εμένα και άντε αύριο να έχουμε κυβέρνηση να σωθεί ο τόπος χαχαχαχα. 

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails