Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

BLOGG NEWS

NEW KID ON THE BLOGG
Ο φιλαράκος Mr. Wintour αποφάσισε αφού τελείωσε τις Πανελλήνιες και πρίν αυτές του ανοίξουν τον δρόμο της διεθνούς καταξίωσης στο χώρο της δικηγορίας, να ανοίξει ο ίδιος ένα μπλόγκι γιατί έχει χρόνο προφανώς για σκότωμα. Μεγάλε όταν με το καλό έρθει ή ώρα σου να παντρευτείς μοντέλο, φρόντισε να ξέρει πως παίρνουν τηλέφωνο στην αστυνομία από κινητό τηλέφωνο χαχαχαχα.
Περάστε μια βόλτα να του πείτε τα καλορίζικα, και μην σας φοβίζει που στα ενδιαφέροντά του έχει βάλει την όπερα, δεν είναι βαρετός τύπος όπως εγώ.



NEW GAME ON THE BLOGG

O συνήθης ύποπτος Toymaker ξεκίνησε ένα νέο interactive παιχνίδι, το
"Η μάχη των bloggers". Τώρα από που το εμπνεύστηκε αυτό δεν καταλαβαίνω, λές και τσακώνονται οι μπλόγκερς μεταξύ τους...
Anyway, στον πρώτο αγώνα βρέθηκα αντιμέτωπος με τον γιατρούλη MAD σε έναν άνισο αγώνα αφού συναλλαγές κάτω από το κρεβάτι...έ, ούπς το τραπέζι ήθελα να πώ, μου στέρησαν τη νίκη.
Αν και χαμένος ο MAD αντί να με σκοτώσει ως όφειλε αποφάσισε να με κρατήσει ζωντανό ως πουτανάκι του εξευτελίζοντάς με ακόμα περισσότερο, του στύλ κοπελιά ούτε ένα θάνατο της προκοπής δεν μπορείς να έχεις.
Της όλης διαδικασίας εγγυάται η Σκύλα της πίστας...έ της Λύσσας, η cara Soula και όποιος έχει αντίρρηση ας τα βάλει μαζί της χαχαχαχαχα.
Αναμένουμε την επόμενη μάχη μεταξύ tovene592 και Hfaistiwna. Όποιος νικήσει από τους 2 θα αγωνιστεί με τον MAD και πάει λέγοντας. Ο τελικός νικητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ίδιο τον Toymaker σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου, αξιοπρέπειας και εξευτελισμού. Στο τέλος θα υπάρχει και δώρο έκπληξη για τον τελικό νικητή, που είναι τόσο έκπληξη που ούτε ο Toymaker ξέρει ακόμα τι θα είναι αυτό....

Αυτά τα ολίγα παίδες λίγο πρίν ξεκινήσει το Σου-Κου. Σας εύχομαι να περάσετε όλοι πολύ πολύ καλά. Σας αφήνω με την μεγαλύτερη επιτυχία της Petula Clark μιας και άρεσε σε πολλούς. Το βάζω και για τους υπέροχους στίχους του. Μακάρι να μπορούσαν όλα τα προβλήματα μας να λυθούν με μια βόλτα Downtown.


και όποιος σκεφτεί ότι όταν ακούω το τραγούδι μόνος μου το χορεύω σαν τις κοπελιές με τα κοστούμια στο βίντεο, να του καεί η τοστιέρα μαζί με τα τοστ.

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails