Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΠΗΓΑΜΕ ΚΩΜΩΔΙΑ!!!


"Μάγεψε το Αθηναϊκό κοινό ο διεθνούς φήμης ηθοποιός, κωμικός, μεταφραστής και κάτοχος πτυχίου Proficiency (αυτό του Cambridge το καλό), Δημήτρης Δημόπουλος ο οποίος καταχειροκροτήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Nixon. Την παράσταση παρακολούθησε πλήθος απλού κόσμου καθώς και προσωπικότητες του διαδικτύου, των τεχνών και των γραμμάτων (κοινώς μπλόγκερς). Τα έσοδα της έκτακτης χθεσινής παράστασης δόθηκαν για την ενίσχυση του συλλόγου Κ.Ε.Φ.Ι. Το τέλος της βραδιάς επεφύλασσε μια έκπληξη για το κοινό όταν στην σκηνή ανέβηκε ο επίσης διεθνούς φήμης τροβαδούρος του έρωτα Μπεμπέκος ο οποίος ερμήνευσε με τον Δημόπουλο άριες και ντουέτα από το ανέκδοτο ορατόριο «Τα πάθη του ανδρός» για 2 φωνές και ηλεκτρική κιθάρα".

Όπως καταλάβατε περάσαμε τέλεια χθες. Καλά είχε μαζευτεί και μια τρελή παρέα από φιλαράκια και πραγματικά το καταδιασκεδάσαμε.
Εγώ γνώρισα επιτέλους τον τρόμο και το φόβο των απανταχού κακοντυμένων το θρυλικό xipaki.
H One Happy Dot κατάφερε να έχει την συνάντηση κορυφής με την Onar μετά από πολύμηνη προσπάθεια του υποφαινόμενοι. Παλιο τρελές, πιο εύκολα θα μπορούσα να έχω κανονίσει συνάντηση Παλαιστινίου και Ισραηλινού ηγετών.
Η κουλή, εεε καλή μου ήθελα να πώ Sakafiora αποφάσισε να ρίξει στην γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της το κωλοβυθόμετρο USB (ααα μη ρωτάτε τώρα τι είναι αυτό αν δείτε την παράσταση θα καταλάβετε).
Όσο για τους Pavlo the dot man και Basnia ήταν σεμνοί και ταπεινοί όπως πάντα (σας παρακαλώ γιατί γελάτε εκεί στη γαλαρία?).
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρέα και στην Νεράιδα της βροχής με την οποία έχουμε βγεί και άλλες φορές και μόλις χθές κατάλαβα πως είναι κι εκείνη μπλόγκερ (ναι ok το έχω κάψει είναι γνωστό αυτό), και στην Νατάσσα που ακόμα δεν έχει λίνκ γιατί ακόμα δεν έχει μπλόγκ άλλα που θα μας πάει μουχαχαχα θα την ρίξουμε στην λούμπα.
Στο μπλόγκ του Δημόπουλου δε, υπάρχει και φωτογραφικό ντοκουμέντο της βραδιάς άλλα πάλι καλά που ο καλλιτέχνης δεν είναι καλός φωτογράφος όσο κωμικός οπότε γλιτώσαμε την διαπόμπευση διότι χθές όχι να το παινευτώ άλλα μετά από χρόνια έβαλα πιστολάκι για τα μαλλιά οπότε καταλαβαίνετε πιο ήταν το αποτέλεσμα LOLOL.

Αυτά ρε παίδες, άντε πάω για διάβασμα (λέμε τώρα). Πολλές καλημερες σε όλους!!!
____________________________________________________
Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω τον Δημήτρη μέσω του οποίου έμαθα για τον Κ.Ε.ΦΙ. και ελπίζω στο μέλλον να μπορέσω να βοηθήσω ουσιαστικότερα το έργο του συλλόγου υποστήριξης καρκινοπαθών στο έργο τους. Για τους υπόλοιπους συντελεστές και τις μελλοντικές εκδηλώσεις προς ενίσχυση του συλλόγου δείτε εδώ.
____________________________________________________
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ που πάτε? θα το ξέχναγα!!! Είπα ντουέτα πρίν και μιας και για τους λόγους μου ακούω Κουρέα της Σεβίλης αυτές τις μέρες θα σας αφήσω με ένα ντουέτο από την όπερα με τους Cecilia Bartoli & Bryn Terfel. Απολαύστε τους όσο και οι ίδιοι απολαμβάνουν την ερμηνεία τους.

Dunque io son

51 σχόλια:

  1. Τώρα ζήλεψα!!!
    Μπράβο βρε παιδιά! Ελπίζω να μας σκεφτόσασταν όταν σκάγατε από τα γέλια!!!!!

    Επίσης πόσο παραπάνω παραστατική και εκφραστική μπορεί να είναι η κοπελιά στο βίντεο;;;;; Άσχετο το χαρτάκι που κρατούσε τι ήταν; Ραβασάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pw re gamwto dn ti glitwsame tn opera tis imeras...M arese trela auto to kalo tou cambridge..!lol

    Parakalw i fwto me t tamta malli na anevei entos tis imeras...

    Ante kalimeres!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μ αρέσει που κόλλησες και τον κουρέα της σεβίλλης. χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Hfaistiwnas
    αχ μωρέ τι να σας κάνω εσάς τους ξενιτεμένους. Μακάρι να κανονίσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον.

    Όσο για την Cecilia ναι ρε συ το ζεί η κοπέλα γιαυτό την πάω. Αν και ο Terfel είναι εξίσου απολαυστικός ως Κουρέας της Σεβίλης.

    Αυτό που συμβαίνει με τα ραβασάκια είναι πως η καλή μας η Ροζίνα που στην άρια του προηγούμενου πόστ έλεγε πόσο πουτανίτσα μπορεί να γίνει για να αποκτήσει αυτόν που θέλει, κάνει τώρα επίδειξη των ικανοτήτων της. Διάβασε αν θές και το κείμενο που πρόσθεσα και θα δείς πως καταφέρνει να εκπλήξει και τον ίδιο τον Figaro με τα καμώματά της.
    Πολλά φιλάκια μικρούλη.

    @Giorgio
    αυτο με το καλό του Aambridge είναι ατάκα του Δημόπουλου!!!

    Η φωτό που λές απλά δεν υπάρχει. Η μόνη φωτο είναι αυτή στο μπλόγκ του Δημήτρη άλλα εκεί ευτυχώς δεν φαίνομαι.

    Άσχετο άλλα χθες γυρνώντας με τον ταρίφα σπίτι, άκουγα στο ραδιόφωνο ένα πολύ γλυκό κομμάτι και που πολύ με άρεσε και που έχω μια φρίκη πως ήταν της Απόλυτης. Είναι δυνατόν?

    @ProFyLaKtiKo
    Δε λές που επειδή είμαι σε καλή φάση μου κόλλησε κάτι τόσο παιχνιδιάρικο? Πάντως την Δευτέρα θα ανέβει ιδικό αφιέρωμα στην όπερα για πολλά γέλια. Α΄ντε και μετά τις 15 Μαρτίου που τελειώνει η εξεταστική μου να βγούμε να τα πούμε και από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @KitsosMitsos
    Να μην μας ματιάσω. Πάντως και γελάσαμε πολύ χθες και για καλό σκοπό πήγαν τα χρήματα οπότε ήταν μια υπέροχη βραδιά. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέλεια...πάντα τέτοια!! Κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω γαμώτο! Δεν πειράζει όμως. Άλλη φορά θα κανονίσουμε δεύτερη συνάντηση κορυφής! Χαχαχα!!

    Και κάτι άσχετο...αυτή την Cecilia Bartoli πολύ την πάω τελικά. Την έχω ξαναδεί σε σένα νομίζω και είναι ιδιαίτερα εκφραστική! Έχει πολύ γέλιο. Μπράβο στην κοπελιά!! Μια ερώτηση μόνο! Ο άλλος είναι σωστός καλόγερος ή η αγαπητή Cecilia είναι λίγο τάπα...; Χαχαχαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εντάξει ζηλέψαμε.. Περάσατε πολύ όμορφα απ' ότι καταλαβαίνω.. Και ήσασταν και μια χαρούλα παρέα..
    Κανονίστε και κάτι για όοοοοταν κατέβω κι εγώ ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολυ κουλτουρα εχει πεσει στα μπλογκς . αλλος σε εκθεσεις ,αλλος σε κωμωδιες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το κομμωτηριακό μαλλί του Mahler το επιβεβαιώνω μαζί με το κουλό χεράκι της Sakafioras της οποίας το επιχειρηματικό δαιμόνιο δεν κοιμάται ποτέ! Επίσης να πω ότι με την Όναρ επίτηδες δεν συντονιζόμασταν τόσο καιρό ώστε να σου κάνουμε τη ζωή δύσκολη και να σου μουρμουράμε συνέχεια!
    Η βραδιά ήταν απίθανη και σε ευχαριστούμε που το οργάνωσες! Την επόμενη φορά να φάμε και κάτι ναι...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ώστε έτσι με τα ραωασάκια η νίτσα! χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @truth around us.........
    όλα ταιριάζουν όταν υπάρχει καλή διάθεση και θέληση. Καλό απόγευμα.

    @VK in Athens
    άντε την επόμενη θα σε πάρουμε μαζί μας. Όσο για το ύψος μάλλον συμβαίνουν και τα 2.
    Καλό απόγευμαααα

    @jacki
    Όταν θα έρθεις θα κανονήσουμε κάτι σούπερ καλό.Καλό απόγευμα.

    @~~~...~~~
    Είδες παιδί μου, εμείς στηρίζουμε την τέχνη και τον πολιτισμό χαχαχχα

    @One happy dot
    περάσαμε σούπερ και πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα. Και ναι την επομένη θα φάμε και κάτι χααχχαχα

    @Hfaistiwnas
    Εμ, έτσι καταφέρνει να έχει στο τέλος τον άντρα που αγαπάει. αυτά δεν αφήνονται στην τύχη χοχοχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλως σας βρήκα! ήρθα εδώ να σχολιάσω Μahler, γιατί στης Κωλόγριας δεν πρόλαβα και θα χανόταν η σειρά. Η Χιονάτη με το μαγεμένο κοψίδι εμένα μου ακούγεται μια καθόλα άψογη και υπεραστεράτη εναλλακτική από το βαρετό και ξεπερασμένο μήλο. Επίσης προωθεί το υγιές πρότυπο της γυναίκας με καμπύλες, γιατί φυσικά η Χιονάτη δεν μπορεί να ήταν size zero άμα έτρωγε κοψίδια. οπότε δυο φορές καλά. Η ανάρτησή σου ήταν πολύ ανεβαστική. σόρι αν σε ζάλισα.μπάι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κατ'αρχήν διαφωνώ με τη Ντοτ. Η διοργάνωση της βραδιάς έμπαζε από παντού με κυρίαρχο στοιχείο το ότι ήπιαμε καφέ αντί να φάμε να νοστιμοφανέστατα burger του Nixon.
    Δεύτερον, θα ακολουθήσουν ποστς και για τους υπόλοιπους χρόνους? Θα πάμε κωμωδία, πάμε κωμωδία, πήγαμε, πηγαίναμε, έχουμε πάει, είχαμε πάει, θα είχαμε πάει ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ θα είχαμε φάει burgers αν είχες λίγη συμπόνια προς τους πεινασμενοτέρους σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Κοκκινοσκουφίτσα
    Nα με ζάλισες? ε όχι βέβαια. Χαίρομαι που πέρασες από εδώ και που σου άρεσε η ανάρτηση. Μόλις βρώ χρόνο θα περάσω κι απο σένα να πώ μια καλησπέρα και στο δικό σου σπιτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @sakafiora
    αφού μαρή ήξερες πως έχει τρελά μπέργκερ το Nixon γιατί δεν είπες τίποτα? Να σε δώ την επόμενη φορά που θα βγούμε τι θα έχει το μενού.

    όσο για τους υπόλοιπους χρόνους, όχι δεν θα τους έχει γιατί δεν τους ξέρω. Κάτι υπερσυντέλικους και τετελεσμένους ά, όχι συντελεσμένους μέλλοντες δεν τους γνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και τρίτον (καταραμμένο αλτσχάιμερ), τα έγραψες όλα και δεν έχω τι να γράψω στο Σακαφιόραμα!
    (Λες να'χα και τέταρτο και να μη το θυμάμαι?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σμπαρεκουάκ! Σχεδόν κοκκίνησα από αυτά που διάβασα για τη χθεσινοβραδινή παράσταση... Ευχαριστώ όσους ήρθατε ΕΙΔΙΚΑ χθες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγώ ένα έχω να δηλώσω. στην φώτο φαίνεσαι!!! χαχα!
    (η σεμνή και ταπεινή γαλαρία επισκιάστηκε από ένα όνειρο)
    φιλιάααααααα! και ναι συμφωνώ την επόμενη φορά να έχει και φαί, και γλυκό, και σας παρακαλώ δεν θα 'θελα να σκεφτώ κάτι περισσότερο. φιλιάαααα (και πάλι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. γατουλι βγηκες απο την σπηλια?
    ελπιζω να μην ορμησες στα παρακειμενα γκομενακια που πηγαν για την παρασταση?
    επισης δηλωνω πως μαλλον πηγες φαγωμενος και δεν ηθελες φαι μετα



    αν δεν ειχε οπερα θα εκανα διαμαρτυρια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όμορφα πράγματα, πάντα να περνάς έτσι καλά και να γίνονται τέτοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @sakafiora
    τι λές όλο και κάτι θα βρεις να γράψεις τρελό κορίτσι.

    @djimDjim
    δεν χρειάζεται να κοκκινίζεις, πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν με την χθεσινή εκδήλωση αλλά και την ενημέρωσή μας σχετικά με τις δραστηριότητες του συλλόγου και φυσικά στα μέλη του Κ.Ε.Φ.Ι.

    @b|a|s|n\i/a
    ΑΑΑΑΑ όχι βρε δεν φαίνομαι. Όσο για το φαγητό και τα επόμενα είμαι μέσα σε όλα!!!Καλό σου βράδυ!!!

    @stella
    χαχαχα δεν υπάρχει για μένα το είμαι φαγωμένος δεν μπορώ να φάω κάτι. Αχ κουκλάρα έπρεπε να είσαι κάτω θα γέλαγες με την ψυχή σου. Καλό βράδυ.

    @απατεωνες
    Σας ευχαριστώ πολύ καλοί μου απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ωραίος είσαι με την αφάνα. σαν τον λάιονελ ρίτσι πριν βάλει τζελ. (στο άσπρο.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @highvoltagepress
    χαχαχα καλά δεν έγινα και άφρο αλλά σε σχέση με αυτό που ήμουν χιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ερωτηση!

    ρε γατελι να σε πω?

    ειχε και γκει στην παρασταση?
    απορια το ειχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Stella
    γιατί καλή μου εμείς ως str8 πήγαμε? Πάντως ο Δημό αν και str8 του κερατά είναι πολύ gay friendly. Μαρή τώρα που το λές έχεις καμιά 2μετρη Σαλονικιά να του πασάρουμε του αχαΐρευτου γιατί δεν τον βλέπω να παντρεύεται από μόνος του.

    @skouliki
    Αμέ αμέ!!! Και να πηγαίνω και στις ταβέρνες με Dot, Sakafiora και Xipaki να τρώμε σαν πούστηδες και μετά να γράφουμε κριτικές και να το παίζουμε γευσιγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οχι οχι οχι!
    το γατι θα γινει τετραπαχο
    15 τετραγωνικα κουραλου θα θελει μετα για ντυσημο!
    μαλλον τις κουρτινες τις λυρικης καλυτερα!!

    επισης γατελι αν εχει φραγκα το καλλιτεχνης ξερεις οτι θα κανω την θυσια !
    για νυφη εδω εδω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @stella
    o καλλιτέχνης είναι μάλλον άφραγκος όπως κάθε σωστός καλλιτέχνης χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. fusika kai einai dunaton gt i annoula einai apli kai prositi ston kathena...(ithela na xera pu t vriskw auta..xexe).Pira hello +exei gia t nea sxesi vanas...pethainw leme paw na kalliergithw!!xexe

    kalo vradu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλοπεράσατε βλέπω...Μπράβο, μπράβο, έτσι να διασκεδάζετε πάντα...
    καλή Τσικνοπέμπτη αύριο(σήμερα για μας...)
    Φιλιά από ΝΖ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλέ τί όμορφο που είναι να είσαι τόσο πρωτότυπος και καινοτόμος στο μπλογκάκι σου..τί καλά..τραλαλά..Καλησπέρες ΦΡΙΚΗΣ ΛΕΜΕ..τροβαδούρε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μη με υπολογίζεται εμένα, κάνω δίαιτα!!!

    (Βασικά το λέω που χω τύψεις επειδή έφαγα κάτι σουβλάκια μόλις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. oταν σε ξαναδω, θα σε φτυσω καταμουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @Giorgio
    καλά μην το χέσουμε κιόλας χαχαχαχα

    @Artanis
    Εσείς τσικνίσατε δηλαδή? Εμείς αύριο θα το κάψουμε λοιπόν. Πολλά φιλιά από Αθήνα.

    @Όναρ
    Παραληρείς ή μου φαίνεται? καλή συνέχειαααα

    @xipasmenos
    Οι άλλοι τρώνε εγώ παχαίνω. τι στα διάλα γίνεται?

    @x-oyranoy
    Θα με δείς την Κυριακή πρίν την καθιερωμένη βραδιά όπερας. Γίνεται να με 'φτύσεις" με το μεγαλειώδες πέος σου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τρως μαρή, τρως. γι' αυτό παχαίνεις! να το ράψεις. όλο κοιλιά και μαλλί γίνεται, θα ρέψει ο κομμωτής στα ποδάρια του να σε χτενίσει. τρία μπιστολάκια του 'καψες προχθές για να πας να γλεντήσεις (ανεπρόκοπε).
    (άντε, πότε θα βγάλεις κανά καινούργιο χιτ βρε Λάιονελ; όλο με το i am a woman in love θα βγάζεις φράγκα;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. όχι δεν καταλαβαίνουμε!
    φώτο με το μαλλί-made-by-πιστολάκι τώρα!

    όμορφα περάσατε :D
    άντε διάβασμα τώρα! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αχ, τι καλά! Ενα ποστ - αδιάσειστη απόδειξη ότι έχω το καλό Proficiency!χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @highvoltagepress
    πως το έλεγε η Βλαχοπούλου σε μια χοντρή που της έκανε την μοδίστρα? Σούζι τρώς? Ε, κάπως έτσι κι εγώ. Όσο γι α το χίτ που λές, έτσι και κυκλοφορήσω νέο τραγούδι θα σας χίτ με αυ΄το μέχρι να πέσετε κάτω χαχαχα
    Καλή σου μέραααα

    @apparos
    Ευτυχώς που το μόνο ντοκουμέντο στου Δημόπουλου το μπλόγκ δεν είναι ευανάγνωστο χαχαχα καλημέρα!!


    Εμ τί το άλλο το εύκολο? Καλημέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλημέρα γατούλη, τι θα κάνεις σήμερα Τσικνοπέμπτη; για λέγε για λέγε...(αυτό το Σούζυ τρως, τι ιδιοφυές!)
    ωραία η απάντησή σου, δεν μπορώ να πω κακία, δεν ντρέπεσαι βρε να με κάνεις να λέω καλοσύνες πρωινιάτικα; χαλάει και το στυλ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @highvoltagepress
    μέχρι τις 19 Μαρτίου που τελειώνει η εξεταστική τίποτα απολύτως. Μέσα για διάβασμα. Ε το κρεατάκι μου θα το τσιμπίσω πάντως σήμερα οικογενειακά όμως και στο σπίτι.
    Καλημέραααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ Σε μισώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @Tanila
    εμ γιατί δεν ήρθες μαζί μας? μου το παίζεις πολύ δύσκολη και θα θυμώσω.

    @sakafiora
    Μαρή τα Palso τα έχω πάρει ΟΛΑ!!! (Τα πτυχία εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αυτούς τους σεμνούς και ταπεινούς να φοβάσαι. και η νέα δημοκρατία με αυτά τα συνθήματα ήρθε και είδες που μας πήγε!λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ρεεε! είχα μουσαφίρη! την άλλη φορά να με πείτε ΟΚ??? :(

    θα κλαίωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @tovene592
    πάλι καλά που δε με γάμησαν δηλαδή?

    @Αρκούρης
    Είμαι!! Αυτό ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό βρε. Άσχετο, άλλα συμπαθητικό το τραγουδάκι της Κύπρου για την Γιουροβίζιον.

    @MAD
    γιατί είπα εγώ κάτι? σε έκραξα? Τι απολογείσαι βρε ζώον. Άντε μην κάνω αποκαλύψεις και γίνει ολοκαύτωμα χιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails