Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

BLOGG NEWS

NEW KID ON THE BLOGG
Ο φιλαράκος Mr. Wintour αποφάσισε αφού τελείωσε τις Πανελλήνιες και πρίν αυτές του ανοίξουν τον δρόμο της διεθνούς καταξίωσης στο χώρο της δικηγορίας, να ανοίξει ο ίδιος ένα μπλόγκι γιατί έχει χρόνο προφανώς για σκότωμα. Μεγάλε όταν με το καλό έρθει ή ώρα σου να παντρευτείς μοντέλο, φρόντισε να ξέρει πως παίρνουν τηλέφωνο στην αστυνομία από κινητό τηλέφωνο χαχαχαχα.
Περάστε μια βόλτα να του πείτε τα καλορίζικα, και μην σας φοβίζει που στα ενδιαφέροντά του έχει βάλει την όπερα, δεν είναι βαρετός τύπος όπως εγώ.



NEW GAME ON THE BLOGG

O συνήθης ύποπτος Toymaker ξεκίνησε ένα νέο interactive παιχνίδι, το
"Η μάχη των bloggers". Τώρα από που το εμπνεύστηκε αυτό δεν καταλαβαίνω, λές και τσακώνονται οι μπλόγκερς μεταξύ τους...
Anyway, στον πρώτο αγώνα βρέθηκα αντιμέτωπος με τον γιατρούλη MAD σε έναν άνισο αγώνα αφού συναλλαγές κάτω από το κρεβάτι...έ, ούπς το τραπέζι ήθελα να πώ, μου στέρησαν τη νίκη.
Αν και χαμένος ο MAD αντί να με σκοτώσει ως όφειλε αποφάσισε να με κρατήσει ζωντανό ως πουτανάκι του εξευτελίζοντάς με ακόμα περισσότερο, του στύλ κοπελιά ούτε ένα θάνατο της προκοπής δεν μπορείς να έχεις.
Της όλης διαδικασίας εγγυάται η Σκύλα της πίστας...έ της Λύσσας, η cara Soula και όποιος έχει αντίρρηση ας τα βάλει μαζί της χαχαχαχαχα.
Αναμένουμε την επόμενη μάχη μεταξύ tovene592 και Hfaistiwna. Όποιος νικήσει από τους 2 θα αγωνιστεί με τον MAD και πάει λέγοντας. Ο τελικός νικητής θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον ίδιο τον Toymaker σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου, αξιοπρέπειας και εξευτελισμού. Στο τέλος θα υπάρχει και δώρο έκπληξη για τον τελικό νικητή, που είναι τόσο έκπληξη που ούτε ο Toymaker ξέρει ακόμα τι θα είναι αυτό....

Αυτά τα ολίγα παίδες λίγο πρίν ξεκινήσει το Σου-Κου. Σας εύχομαι να περάσετε όλοι πολύ πολύ καλά. Σας αφήνω με την μεγαλύτερη επιτυχία της Petula Clark μιας και άρεσε σε πολλούς. Το βάζω και για τους υπέροχους στίχους του. Μακάρι να μπορούσαν όλα τα προβλήματα μας να λυθούν με μια βόλτα Downtown.


και όποιος σκεφτεί ότι όταν ακούω το τραγούδι μόνος μου το χορεύω σαν τις κοπελιές με τα κοστούμια στο βίντεο, να του καεί η τοστιέρα μαζί με τα τοστ.

49 σχόλια:

  1. Καλησπέρα!!!!!!
    Νέο πρόσωπο στη μπλοκόσφαιρα..πολύ ωραία! Καλή αρχή εύχομαι! Και θα τα πούμε!
    Αχ ναι αγωνίζομαι ο καημένος.. άρχισα ήδη την προπόνηση.. λολ!
    Τα φιλιά μου Μάλεράκο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα τώρα ρε Mahler, μια χαρά δίκαιη νίκη ήταν!! Δεν πιστεύω να παίχτηκε τίποτα κάτω από το τραπέζι!!Δεν τους έχω για τέτοιους τον toymaker και τον mad!! χαχα
    Καλό Σ-Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Hfaistiwnas
    Ναι ναι, έχουμε νέο μέλος!!!
    Εύχομαι και στους 2 αγωνιζόμενους καλή επιτυχία και ας κερδίσει ο πλέον ύπουλος εεε, ο πλέον ικανός ήθελα να πώ. Πάντως ο tovene592 καπνίζει σαν αράπης οπότε από φυσική κατάσταση μάλλον δε λέει μία, άρα έχεις ένα αβαντάζ.
    Άντε καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΟΣ ΕΙΣΑΙ!!!
    Σε λατρεύω...

    Όσο για την Μάχη των bloggers... έρχονται...
    tovene592 VS Hfaistiwnas
    *ο νικητής θα αντιμετωπίσει τον Mad
    Antoine VS Akon
    Strahd VS Mirela

    Love youuu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Akon
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, οκ και ο Τσουκ@τος πήρε το λάδωμα για το Κόμμα όχι για την πάρτη του χαχαχαχα
    άσε φίλε μου και οι 2 είναι μαφίες. Ξέρω με ποιόν παίζεις εσύ αλλά ας μην γίνω ρούφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @toymaker
    Θεός μόνο ο Anubis μην τα μπερδεύουμε και φάμε καμιά κατάρα από την Άνω Άιγυπτο...
    Άσε που μου ακύρωσες το πόστ που έκανα στον Akon....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και μερικά ακόμη προσεχώς για την "Μάχη των bloggers"...

    G for George VS Great Anubis
    Sikia VS Πρόβατο
    Tanila VS P.o.v of a g
    Blueprints VS My big DJ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και πάνω που θα σου έλεγα να γίνεις και να μου πεις, βλέπω από πάνω σχόλιο του toy [Antoine VS Akon]..
    χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. λολ! Λες να έχει μεγάλη σημασία το τσιγάρο; λολ!!!! :) Δεν μου έκανε τίποτα το παιδί, ούτε εγώ θέλω να πιστεύω.. αυτόοοοοοοος φταίει που θα μας βάλει να τσακωθούμε!
    Καληνύχτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γραφεις για τον καινουριο blogoφιλο πως του αρεσει η οπερα...
    εσενα σου αρεσει ο mahler...
    πραγματικα συγκινουμαι που ειστε τοσο νεοι κι εχετε τοσο σπουδαια σκουσματα!
    η μεγαλη μου κορη κανει κλασικη φωνητικη και η μικρη φλαουτο...να φανταστεις λατρευει τον nobue matsu (ιαπωνας συνθετης με κλασικα στοιχεια)
    η αντιδραση των αλλων οταν μιλανε για ολα αυτα που αγαπανε κι ασχολουνται ειναι εως και ακραια...
    'στο σχολειο με βριζουνε επειδη θελω να γινω τραγουδιστρια οπερας' μου ειχε πει καποτε η μεγαλη...
    ενας γιος φιλης μου, που συναντηθηκαμε τις προαλλες, μου εκανε τη χειρονομια που εννοουμε πως καποιος τρελαθηκε οταν του ειπα πως η μικρη λογω και του ωδειου ακουει συνεχεια κλασικη μουσικη...
    ασχετα λιγο ολα αυτα τωρα αλλα δεν ξερω...ενιωσα πως ηθελα να τα πω...
    καληνυχτα κι ενα καλο σαββατοκυριακο ευχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mahler, thanks for the promo!tha se antameipsw molis plirwthw:P!
    una mama και οχι μονο, ontws i antimetwpisi tetoiwn endiaferontwn einai tragiki apo arketo pososto atomwn!ostoso pantote iparxoun atoma ta opoia ektimoun pio kalitexnikes asxolies!einai krima na gnwrizw kosmo p spoudazei ipokritiki kai na mi kserei pws o gialinos kosmos einai tou t.williams!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημέρα mahler και καλως ηρθε και ο καινουριος φίλος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θες να πεις δλδ οτι δεν χορευεις ετσι??Κριμα!Θα ησουν θεσπεσιος!:P
    Θα επισκεφτω συντομα το new kid on the blog,απο τηλ αλλη να δω το old kid on the blog με ποιον θα με βαλει να μονομαχησω!Εχω κοψει κ το καπνισμα κ ειμαι πολυ φιτ!!
    φιλια καλε μου,καλο σ/κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αυτά δεν ήταν blog news η espresso του ιστοχώρου ήταν, καλά που δέχτηκες με στωϊκότητα την ήττα σου (λέμε τώρα), καλημέρες...
    υ.γ.: πάω να δω την τοστιέρα μου που καίγεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ una mama
    Πες τα χρυσόστομη!
    ΣΚΟΥΣΜΑΤΑ είναι τα ακούσματα που γουστάρει ο ανεπαίσχυντος

    Κατά τα άλλα να δηλώσω πως μου ήταν εντελώς άχρηστη αυτή η νίκη, μιας και σε λίγο δε θα υπάρχω εδώ γύρο. Θα προσπαθήσω να πείσω τη διοίκηση να σε επαναφέρει στη θέση μου. Εχω τους τρόπους μου...

    Και λίγα λόγια για το φουγάρο που λέγεται tovene LOL

    Από τη θάλασσα εγώ, σας εύχομαι ένα υπέροχο ΣΟυΚού ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Akon
    α΄ντε να δούμε πως θα τα πάτε στη μάχη.

    @Hfaistiwnas
    Έλα βρε σιγά τον τσακωμό. ΠΛάκα κάνουμε

    @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @una mama και οχι μονο
    Αυτό που περιγράφεις έχει να κάνει με την αδυναμία μας να δεχθούμε οτιδήποτε το διαφέρει από το μέσο όρο. Και αφού ο μέσος όρος είναι τα σκυλάδικα (που κι εγώ μπορεί να ακούσω αν μου έρθει η διάθεση) πρέπει να χλευάζουμε όλα τα υπόλοιπα...Μακάρι οι κόρες σου να συνεχίσουν να έχουν τα ακούσματα που πραγματικά αγαπούν (όποια κι αν είναι αυτά) χωρίς να επηρεάζονται από την όποια ανοησία τους πεί κάποιος. Καλό Σου-ΚΟυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Mr. Wintour
    Κρίμα που δεν υπάρχουν πλέον Γερμανικά Μάρκα να με πληρώσεις...θα ήταν πολύ τρέντι. Βέβαια μπορείς σε Ελβετικά φράγκα (αν είναι φράγκα τα νομίσματα της Ελβετίας).

    "gnwrizw kosmo p spoudazei ipokritiki kai na mi kserei pws o gialinos kosmos einai tou t.williams!"...και ποίου νομίζουν οτι είναι, του Χαρδαβέλα????


    @Μαριλενα
    Καλησπέρα Μαριλένα μου. Άντε να βρεθούμε και από κοντά να τα πούμε, έχουμε πολλά...

    @Naya
    ιιιιιιιιιιιιιιιιι, χάλια θα ήμουν. Άσε που με αυτό το κοστούμι ούτε νεκρός δεν θέλω να βρεθώ. Άντε να δούμε με ποιόν μπλόγκερ θα ξεμαλλιαστείς εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @BLUEPRINTS
    ναι πολύ στωικότητα...πέρνα μία από του toymaker να δείς τι σχόλια έχω αφήσει. Όσο για τις χορευτικές μου ικανότητες, εσύ δεν πιάνεσαι, με έχεις δεί και ξέρεις πως το έχω.
    Καλό απόγευμα.

    @MAD
    Ρε γιατρεεεε
    χαλάρωσε. Παιχνιδάκι είπαμε είναι. Και όσο για την μπλογκαποχώρησή σου, ελπίζω να μην σημαίνει πως θα ρίξεις μαύρη πέτρα πίσω σου γενικά.
    Άντε καλό μπανάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ φίλε μου το παιχνιδάκι που παίξατε δεν το πολυκατάλαβα αλλά αν σας "γέμισε" χαλάλι σας..ακόμα δεν έχω βρει εισιτήρια για κάποια από τις παραστάσεις..κλαψ..Καλησπέρες πολιτισμικές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Άφησα σχόλιο στο συμπάσχοντα πανελλαδικώς εξεταζόμενο και ελπίζω να διευρύνει το μπλογκ του!

    Mahler,
    εγώ θα είμαι ειλικρινής... καλά σου έκανε ο Mad!

    Χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. mahler, mporw na se plirwsw k se eidos, alla ws q-ria de kanw tetoia! nai fragka exei i elvetia!..exw kratisei ena kerma twn 2CHF(de vgainei se 3), to theleis?
    kai kaneis k allo lathos, tis tatianas einai!....kako paidi!(otan to xa akousei eixa karafliasei milame, giati exoume ena kolima me ton mr t.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @Όναρ
    Kαλά μην φανταστείς, κι εγώ το κατάλαβα αφού έχασα...πάντως πάνε στου tοymaker να δείς πως παίζεται. Όσο για τα εισιτήρια, αν δεν βρείς για αυτές τις μέρες μπορούμε να κανονίσουμε για κάποια άλλη. Ας πούμε θα πάω "Ορφέα και Ευρυδίκη" στην Επίδαυρο την χορογραφημένη από την Πίνα Μπάους όπερα. Και σίγουρα υπάρχουν και άλλες που θέλω να πάω οπότε μπορούμε να κανονίσουμε να πάρουμε τις ίδιες μέρες εισιτήρια. Καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ααα... και δε συζητώ ότι θα τον διαλύσω το μπέμπη τον Akon! Είναι να μην πάρω φόρα, όχι σαν κάποιους αποτυχημένους παλεστές που δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους...

    Χι,χι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @Antoine
    όταν έρθει η σειρά σου να χάσεις...έ, να παίξεις ήθελα να πώ, θα τα ξαναπούμε.

    @Mr. Wintour
    όταν λές σε είδος εννοείς τις υπέροχες ελβετικές σοκολάτες να υποθέσω???? Γιατί αν εννοείς κάτι άλλο, δεν θα πάρω διότι αν και είσαι τρελό γκομενάκι έχεις και τα μισά μου χρόνια οπότε δεν θα έδενε το γλυκό. Love yea!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @Antoine
    AAAAA πρόσεχε γιατί ο Αkon έχει φαν κλάμπ!!! Ωστε πίσω από τον λάτρη της τέχνης κρύβεται ένα σκληρό αιμοβόρικο αγόρι????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Είναι αδίστακτος! Η τέχνη είναι καμουφλάζ, ανόητε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. @Antoine
    Ώστε οι Προ-Ραφαηλήτες ζωγράφοι είναι καμουφλάζ για το Ράμπο που κρύβεις μέσα σου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αχ, τώρα... μη με μπερδεύεις με το Ράμπο! Ο Ράμπο νομίζεις ότι είχε φυσικό θάνατο;;; Όχι, αγαπητέ μου! Απλώς, μόλις κατάλαβε ποιος ήμουν αυτοκτόνησε... και δε χρειάζεται να αναφερθώ και στην περίπτωση Actionman... είναι τυχαίο νομίζεις που εξαφανίστηκε από όλα τα παιχνιδάδικα;;;

    Θα σε βάλω στο msn μου τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Mahler said: @Antoine
    όταν έρθει η σειρά σου να χάσεις

    "Θα έρθει πολύ σύντομα..αγαπητέ Mahler αυτή η μέρα..."

    Antoine δεν γλυτώνεις! Θα σε αφήσω να μου ρίξεις λίγο την υγεία στους δύο πρώτους γύρους, αλλά στον τρίτο ετοιμάσου για γερό "Ultimate killer attack"!!
    χαχαχα(<- σατανικό γέλιο)

    Και αυτά που λέει ο Antoine για την αυτοκτονία-Ράμπο είναι ψέμματα..Εγώ τον σκότωσα γιατί είμαι ο sper.. εεε εννοώ ο terminator!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν είχα δει το msn! Θα σε βάλω κι εγώ if you don't mind...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @Akon
    Ναι βάλε με. Τώρα μιλάω με τον αντίπαλό σου και μου λέει πως θα σε σκίσει χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. nai ennoeitai se sokolates(twra an tis vrw k se wraio sxima why not?)...den exw paei me toso kapi....yet!:P...
    a k thanks gia to trelo gkomenaki....na to peis paraeksw afto!:P:P:P!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τι έγινε ρε παιδιά;
    ήρθα να γεμίσω την μπαταρία και πάλι αλληλοσκοτωμοί;
    αναστηθήκανε όλοι από πριν;
    λολ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @Mr. Wintour
    Jesus, άλλος ένας που θέλει να κάνω την τσατσά lololololololol

    @b|a|s|n\i/a
    Άστα φίλε μου. Στο Prison Break ανέστησαν τη γιατρό, στο Singles ανέστησαν το Λουκά, ε θα κόλλαγε ο toymaker να μας αναστήσει όλους???? Άντε πάλι από την αρχή. Εγώ ως συνήθως έφυγα νωρίς (είχα και αλλού να πάω)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. mahler,
    e oxi k tsatsa! diamesolavitis tha to lega:P....re giati exeis xathei apo msn?na mpaineis!...alla twra kamia porta pou grafei s-cape panw se vlepw na diavaineis!k meta saresei i opera....pffffffff:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @Mr. Wintour
    Αυτή την πόρτα θα την διαβώ το άλλο Σαββάτο, και είσαι και εσύ καλεσμένος. Πάω msn να σου πώ λεπτομέρειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλημερα και σε σενα...αν και μυριζομαι κονταροΜΠΛΟΚΟμαχιες εδω περα..λολ
    καλο ξε-block-αρισμα και ας νικησει ο καλυτερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @WanteD
    Φίλε μου οι μάχες δίνονται στο μπλόγκ του toymaker οπότε για την συνέχεια θα πρέπει να τον επισκεφτείς. Εγώ δεν είμαι καλός σε αυτά γιαυτό και είμαι πάντοτε ο χαμένος...
    Βασικά εγώ πρέπει να σε ευχαριστήσω, για την ανάρτηση "στιγμές αφθονίας (!)" η οποία με βοήθησε στο να αποφασίσω αν θα πρέπει ή όχι να ανεβάσω ένα συγκεκριμένο κείμενο που έχω γράψει από την περασμένη Δευτέρα. Ελπίζω να πήρα τη σωστή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Κάτι πήρε το αυτί μου για το παιχνίδι... Βέβαια είμαι λίγο αργόστροφο και δεν κατάλαβα πώς κερδίζει ο ένας από τους δύο...! λολ! :-Ρ

    (Το τραγουδάκι σου λίγο παλιό βρε συ! χαχα)

    Φιλάκια μαλεράκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @toy
    ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΡΕΛΑ;;;
    Καλά είμαι χαμένος από χέρι... :(

    @mahler
    Καινούργιο πρόσωπο; Καλή αρχή του εύχομαι. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @Alexis
    Είναι απλό, 3 γύροι όπου κάθε μαχητής έχει 3 επιλογές όπλων σε κάθε γύρο. Κάνεις επιλογή όπλου χωρίς να γνωρίζεις πιο είναι αυτό. Αυτό το ξέρουν μόνο ο Toymaker, και η Συμβολαιογράφος Soula.
    Όσο για το τραγούδι μου μήν ανησυχείς, άλλαξε όπως ίσως ακούς..

    @Strahd
    Μικρούλη λες και ο δικός σου αγώνας να είναι στημένος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Πάει η τοστιέρα, πανε και τα τοστ!!!! γμτ! Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι σε αυτή τη μάχη, η συμμετοχή του εσωρούχου ήταν τουλάχιστον εμπνευσμένη!!!!!!!!!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Παω να δω το βλόγι του mr.Wintour, κίνηση για την οποία θα εκτιμούσα 1 κούτα σοκολάτες?! ε?ε? (pathetic dot!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @One happy dot
    μου αρέσουν οι σχέσεις που βασίζονται στον εκβιασμό ή έστω στη δωροδοκία....
    Θα επιληφθώ σήμερα που θα τον δώ από κοντά για τις σοκολάτες σου.
    ΚΑλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @One happy dot
    Όσο για την τοστιέρα, shame on you babe!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Βλέπεις Λοστ;;;;

    άσχετο,αλλά έχω το λόγο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @Mr. Wrong
    Nai!!!φανατικά!!! ό,τι θες ρώτα με φίλε μου. Καλή σου μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails