Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Διαφωτισμός ή τέφρα

Για τον φιλελευθερισμό παλεύουμε όλοι. Μένουμε Ευρώπη. 


16 σχόλια:

  1. Χάχα... It's funny cause it's true!!
    Από την Σκύλα στην Χαρυβδη! Από την μία λες αποκλείεται ο κόσμος να ψηφίσει τέτοια φάτσα να τον κυβερνήσει. Από την άλλη όμως κοιτάς λίγο δυτικά και βλέπεις τι έγινε με τον Τραμπ...
    We are doomed!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί κύριε Μάλερ να χωριστεί πολιτεία και εκκλησία; Για να πάμε έστω και ελάχιστα μπροστά σα χώρα;;; τς τς τς....

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπίζω να περάσει κι η Ελλάδα κάποτε Διαφωτισμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αργούμε ακόμα. Βέβαια και οι Γάλλοι που τον γέννησαν είδαμε μεταξύ ποιων 2 έχουν να επιλέξουν.

      Διαγραφή
  4. Ελαβα το βιβλιο μου... Ειμαι κατενθουσιασμενη!!! Σας ευχαριστω πολυ και τους δυο. Ειχα κατεβει το απογευμα στην πιλωτη με την μικρη να παιξει κι εγω διαβαζα...Ηταν υπεροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγώ λέω για καλό και για κακό ας θάψω μερικές σερβιέτες δεν ξέρεις τι γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς ακόμα και αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει πραγματικά να κάνει τη Νέα Δημοκρατία ένω Δυτικό κεντροδεξιό κόμμα, όχι όπως ο Φιγιόν!, μάλλον θα αποτύχει μιας και ο Κώστας Καραμανλής είναι πάρα πολύ ισχυρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαρίδι από μόνος του είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης. Τόσο ο ίδιος όσο και ολόκληρη η οικογένειά του ζουν από το δημόσιο ως επαγγελματίες πολιτικοί και προσπαθούν να πείσουν κάποιους πως ξέρουν από ιδιωτική πρωτοβουλία και αγορά. Το μόνο που ξέρουν από αυτά είναι οι μίζες από ιδιωτικές εταιρίες. Επίσης με άτομα όπως Βορίδη, Γεωργιάδη και πολλούς άλλους, προκοπή δεν κάνει. Εκτός και αν βάλει στα ψηφοδέλτια Ρουβάδες και σώσει την παρτίδα.

      Διαγραφή
  7. Σε βρίσκω λίγο υπερβολικό, πράγματι οι Μητσοτάκηδες είναι πολιτικό τζάκι και δεν έχουν δουλέψει στον ιδιωτικό τομέα αλλά ο πατέρας Μητσοτάκης ήταν καλός σαν Πρωθυπουργός, όσον αφορά τον Γεωργίαδη σαν Υπουργός υγείας ήταν καλός, ο Βορίδης ήταν σχετικά αδιάφορος, πάντως επιμένω ότι το βασικό πρόβλημα της ΝΔ είναι το καρκίνωμα που ονομάζεται Κώστας Καραμανλής*, τα 5.5 χρόνια που μας κυβέρνησε ήταν η αρχή της χρεκοπίας μας, ξέχασες ότι το 2007 ενώ είχε καεί η μισή Ελλάδα από τον "στρατηγό" άνεμο όπως είχε δηλώσει ο νεοκαραμνλικός Πολύδωρας έκανε εκλογές ώστε να έχει νοπή εντολή για να πάρει μέτρα για την οικονομία και έκανε Υπουργό τον ανθρωΠάκη Παύλοπουλο, που οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τον ψήφισαν Πρόεδρο της Δημοκρατίας..., ο οποίος άφησε τους ανεγκέφαλους να κάψουν τη μισή Αθήνα, σήμερα είναι η "επέτειος" που οι αγανακτισμένοι πυρπόησαν την Marfin... και διόρισε 850.000 ανθρώπους στο Δημόσιο! *Φυσικά ίσως τον ζηλεύω μιας και δεν είχα την τύχη να είμαι ανηψιός εθνάρχη και σίγουρα δεν είμαι τόσο καλός όσο αυτός στο playstation, τα κοψίδια τα έχω ελαττώσει μιας και δεν πολύ υγιηνά :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, οι κυβερνήσεις Καραμανλή και ΓΑΠ είναι τόσο κακές που δεν χρειάζεται καν να αναφερόμαστε σε αυτές. Ο Μητσοτάκης τι καλό έκανε άραγε; Που άφησε τον πρώην άνακτα Κωνσταντίνο να φύγει με τα κλεμμένα με νταλίκες; Για να μην αναφέρω την κορούλα του που άφησε τον Χριστοφοράκο να δραπετεύσει από την Ελλάδα; Μέσα στο σκάνδαλο και την διαπλοκή ολόκληρη η οικογένεια. Οι Γεωργιάδης και Βορίδης ως χουντικοί και ακροδεξιοί Ναζί επίσης δεν χρίζουν αναφοράς. Όχι να κράζουμε Λεπέν και να υμνούμε αυτούς τους 2 (γενικά το γράφω όχι για εσένα).

      Διαγραφή
  8. Πρώτον ο ΓΑΠ παρέλαβε τη καυτή πατάτα που του πέταξε ο Κώστας Καραμανλής, εκεί που μπορούμε να τον κατηγορήσουμε είναι ότι άργησε να πάρει μέτρα για την οικονομία. Όταν κατάλαβε ότι οδεύουμε πανηγυρικά προς την ανεξέλεκτη χρεοκοπία πήγε στους εταίρους μας της Ευρωπαικής Ένωσης για πόρους και τεχνική βοήθεια, αυταί μιας και πρώτη φορά χώρα μέλος της Ε.Ε. είχε αυτά τα χάλια απευθύνθηκαν στο ΔΝΤ και καταλήξαμε στο πρώτο μνημόνιο, όταν πήγε να το εφαρμόσει είχε απάναντι του το μισό του κόμμα, τους λαϊκιστές που πλέον πήραν μεταγραφή στον ΣΥΡΙΖΑ και μας κυβερνάνε. Παρόλα αυτά έκανε 3 σωστά πράγματα, το opevgov, τη διαύγεια και το ρυθμιστικό σχέδιο της Αθήνας. Απαξιώ να σχολιάσω ξανά τον Κώστα Καραμανλή...

    Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, προσπάθησε να κάνει μεταρρυθμίσεις όπως την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ υποθέτω ότι γνωρίζεις τα προνόμια που έχουν οι παλιότεροι εργαζόμενοι του και πως προσλήφθηκαν αλλά του έριξε την κυβέρνηση ο Σαμαράς με το μη θέμα του Μακεδονικού, επίσης ήταν άτυχος γιατί όσο μας κυβερνούσε διαλύθηκε η Γιουγκοσλαβία.

    Δεν ρίχνω την μπάλα στην εξέδρα αλλά ο λόγος που δεν θα σχολιάσω τη Ντόρα Μπακογιάννη σαν κόρη Πρωθυπουργού είναι ότι δεν λεχω πρόβλημα που με τη Λεπέν που είναι η κόρη του μπαμπά της.

    Πρώτη φορά ακούω ότι οι Γεωργιάδης και Βορίδης είναι χουντικοί πάντως έχω βαρεθεί να ακούω τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να τους αποκαλούν ακροδεξιούς :)

    Σε κάθε περίπτωση κρίνω τους πολιτικούς που μας έχουν κυβερνήσει από τα έργα τους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails