Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Καημένες και καμένες.

Πόσο γέλιο βγάζουν κάποιες κακομοίρες νεοφιλελεύθερες, μετανάστες στην Αμερική που ωρύονται για τον λαϊκισμό στην πολιτική ζωή της Ελλάδας, όταν σε λίγους μήνες θα έχουν Τράμπ για πρόεδρο. Έλεος αγάπες μου. 

Σε άλλα νέα, χτες τελείωσε και η 2η ραδιοφωνική σεζόν μας και οι παραγωγοί την κάνουμε για παραλίες. Αφήνουμε όμως ο καθένας μας, μια τελευταία κονσέρβα. Καλή ακρόαση :)


4 σχόλια:

  1. Ευτυχώς για την ανθρωπότητα μάλλον ο Τραμπ δεν θα εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ ω μη γένοιτο θα γίνω αντιαμερικανός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς και να χάσει, η τελευταία δημοσκόπηση τον δείχνει 3% μπροστά, θα γίνει με πολύ μικρή διαφορά. Έτσι έχοντας πάρει ένα καλό ποσοστό και έχοντας δώσει φωνή σε εκατομμύρια Αμερικανούς που ένοιωθαν πως πριν δεν είχαν, σε 4 χρόνια (που η Χίλαρι θα τα έχει σκατώσει κανονικά) θα βγεί ξανά μπροστά. Εμένα όλο αυτό μου επιβεβαιώνει απλά την γνώμη μου για τους Αμερικάνους. Αυτή την φορά όποιος κι αν βγει από τους 2 θα είναι καταστροφή. Δυστυχώς τον Σάντερς την μόνη σοβαρή επιλογή, τον υπονόμευσε και η ίδια η Χίλαρι όπως αποδεικνύεται από τα μέηλ που διέρρευσαν σήμερα. Δεν υπάρχει σωτηρία.

      Διαγραφή
  2. Δεν συμφωνώ μαζί σου, μάλλον θα κερδίσει η Κλίντον, ο Σάντερς μου θυμίζει αριστεριστή, φυσικά στις ΗΠΑ αυτό το είδος δεν υπάρχει...

    Τον Τραμπ τον στηρίζουν οι λευκοί μικροαστοί αλλά αν κερδίσει την εξουσία θα χάσουν όπως συμβαίνει με όλους τους λαϊκιστές που δηλώνουν προστάτες του απλού πολίτη και όταν κυβερνάνε τα κάνουν μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα εγώ δεν είπα πως τώρα είναι σίγουρο πως θα κερδίσει η Κλίντον, απλά πως και να χάσει τώρα ο Τράμπ ο ίδιος ή κάποιος αντίστοιχος θα κερδίσει σε 4 χρόνια. Ο Σάντερς είναι το είδος του πολιτικού που θα έπρεπε να υπάρχει. Αλλά δυστυχώς έμειναν με Κλίντον και Τράμπ. Όσο για τον απλό λαό αυτός σίγουρα δεν θα περάσει καλά με την Χίλαρι οπότε για αυτό και το ρισκάρει με Τράμπ.

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails