Κυριακή 10 Απριλίου 2016

The walking dead


Το τέλος είναι εδώ. Οι νεκροί περπατούν στους δρόμους και τρεις επιζώντες βρίσκουν καταφύγιο στο στούντιο του Boem Radio ή αλλιώς στον Πύργο. Ψάχνουν άλλους επιζώντες μέσω ίντερνετ για να μοιραστούν ιστορίες και συμβουλές επιβίωσης. Έκαναν καλά ο Νίκος, ο Κρίς και η Φρύνη να βρουν σταθερό καταφύγιο ή θα έπρεπε να μετακινούνται συνεχώς; Θα προλάβουν στις 2 ώρες που έχουν στην διάθεσή τους να επικοινωνήσουν με αυτούς που θέλουν ή θα τους προλάβουν οι δαγκωνιάριδες...ή ακόμα χειρότερα η Lucille; Συντονιστείτε για να το μάθετε.




8 σχόλια:

  1. Θα προσπαθήσωμεν να συντονισθούμε, αλλά μην το δέσετε και κόμπο!
    Καλημέρα κουμπαρούλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζω να απολαμβάνεις την κονσέρβα μιας και δεν σε είδα στο τσάτ ;) Αλλά για την Κυριακή των Βαΐων σε θέλω στις επάλξεις. Έχω εκπομπή με θρησκευτικό θέμα!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Και εξαιρετική μουσική αν και μάλλον με το πολύ μπλα μπλα μας δεν την ακούσατε. Αν βρεις τα κομμάτια θα ενθουσιαστείς!

      Διαγραφή
  3. καλημερα και καλη εβδομαδα
    ευχομαι πολλες και δυνατες εκπομπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμβουλες για επιβιωση Χρυσαυγητων μεσα στον Πειραια να βγαλετε... τους χρειαζετε. 2/2 Παρασκευη-Σαββατο δεν τους χαλασε. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και γιατί να βγάλουμε συμβουλές επιβίωσης για τον Κλασιδιάρη και την παρέα του; Μόνο ψόφο τους ευχόμαστε. Δέντρα για κρεμάλες δεν έχει πολλά ο Πειραιάς αλλά έχει τουλάχιστον θάλασσα ;)

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails