Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Απλά τα πράγματα


12 σχόλια:

  1. Χθες το βραδυ η Ερτ2 ειχε μια ωραια ταινια-ντοκυμαντερ για το διαστημα '74-'80, εδειχνε εικονες απο ανθρωπους στο δρομο, αγωνιστες σε πορειες μαζωξεις κλπ και σκεφτηκα πως τελικα τα φραγκα, η αμερικανικη προπαγανδα, ο καπιταλισμος και τα ψευτικα ονειρα, οπως και η εισοδος του πλαστικου χρηματος εφεραν αυτο που ζουμε σημερα.


    Και προφανως οι φασιστες ζουσαν με ξεκλειδωτες πορτες, οι αριστεροι ομως ηταν στα ξερονησια και οσοι ηταν στην Αθηνα ετρωγαν ξυλο μεσα στη φυλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ψεύτικο χρήμα, ψεύτικα όνειρα. Έτσι πάει. Να το ψάξω το ντοκιμαντέρ που λες. Οι φασίστες και οι βολεμένοι πάντα κοιμόντουσαν με ξεκλείδωτες πόρτες.

      Διαγραφή
  2. Εχω χάσει επεισόδια. Τώρα τελευταία βλέπω παντού, στα φέσιμπουξ κλπ (τώρα και στα μπλοκς,) να παρωδούν τη γνωστή καραμέλα των χουντικών για δρόμους, βρύσες, πόρτες κλπ. Έγινε κάτι; Βγήκε κανείς γνωστός να τα πει στην τιβί; Τι έγινε, πείτε μου και μένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά η ατάκα ακούγεται πολύ πλέον. Και σε λεωφορεία και παντού πετυχαίνεις πολλούς πλέον που ενδεχομένως ξέχασαν τι είναι μια δικτατορία, ή δεν τους ένοιαζε, ή και γούσταραν να λένε και τι έγινε που ήταν δικτάτορες, τότε είχαμε δουλειά, δεν είχαμε ξένους, και τα κλασικά παραμύθια πως οι Χουντικοί δεν έφαγαν λεφτά και άφησαν έργα. Οπότε είναι λογικό να υπάρχει σε μεγαλύτερη δόση και η αντίδραση. Πάντως το κλασικά ωραίο το είπε πάλι ο Μπογδάνος, πως η Χούντα έπεσε γιατί δεν την στήριξε η αστική τάξη της χώρας χαχαχα

      Διαγραφή
    2. Τελικά έχω χάσει επεισόδια. Καλά, αυτά τα ακούγαμε όταν είχε ανέβει η Golden Dawn of the dead. Τώρα ξανά τα ίδια; Δεν σταματάει ποτέ αυτο το πραγμα;

      Διαγραφή
    3. Όσο θα υπάρχουν φασίστες, και όσο θα το παίζουν προστάτες της δημοκρατίας τύποι όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης δεν θα σταματήσουν τέτοιες ανοησίες.

      Διαγραφή
  3. Επειδή είμαι κοντή και δεν φτάνω να τους χαστουκίσω, απλώς τους αποκλείω κοινωνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς Κουμπάρα δεν έχω στον κύκλο μου τον άμεσο. Αλλιώς δεν θα είχα κύκλο χαχαχα

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails