Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κουράδες ο θρόνος

Τελικά ο περίφημος θρόνος του Αγαμέμνονα, αποδείχτηκε λεκάνη, χέστρα καλέ πως το λένε. Μάλιστα η ανακοίνωση των επιστημόνων κάνει λόγο για "ατυχή, εάν δεν είναι σκόπιμη, επιστημονική παρεκτροπή που οφείλεται σε επίδραση άλλης ατυχεστέρας περιπτώσεως που απασχόλησε κυβερνητικούς και επιστημονικούς κύκλους κατά το 2014 – 2015, και μας διέσυρε διεθνώς". 

Αμφίπολη κανείς;

12 σχόλια:

  1. Χέσε μέσα....ή αλλιώς,το ρεζιλίκι της Αμφίπολης σε επαναληψη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς φίλε μου αυτό το ρεζιλίκι τελείωσε νωρίς. Γλυτώσαμε να πληρώσουμε και κάποια άλλη Παναγιωταρέα.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εμ βρήκαν μια πέτρα με βαθούλωμα και σου λέει ο θρόνος. Κατά μία έννοια θρόνος και η χέστρα βέβαια χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Λεκανη με πεντελικο μαρμαρο δικε μου. :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν είσαι βασιλιάς πάντα θα χέζεις στα καλύτερα. Άλλωστε έχεις και σκατό μιας και έχεις πάντα φαγητό χαχα

      Διαγραφή
  4. Νέο παγκόσμιο ρεζιλίκι και φαντάζομαι τα γέλια...
    Θυμάμαι την αρθρογράφο των Times να σχολιάζει, τοτε που συνελήφθη Υπουργός Συγκοινωνιών δίχως άδεια οδηγήσεως (Λιάπης απίθανος ) πως δε γίνεται, δε γίνεται, να μη λατρεύεις την ψεύτικη αυτή χώρα-καρικατούρα, χώρα πιο απίστευτη από Monty Pythons...

    Κοινοποιώ από εσένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δάφνη μου όντως, η χώρα είναι πιο απίστευτη από Monty Pythons. Είναι θαύμα που επιβιώνουμε τόσα χρόνια χαχα. Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  5. νομιζω οτι "λεκανη" δεν σημαινει και "τουαλετας" αναγκαστικα. στην κρητη χρησιμοποιειται και η λεκανη (πλαστικη πλεον) για την μεταφορα των βρεγμενων ρουχων που θα απλωθουν. παντως τα αρχαιολογικα ευρηματα ειναι σημαντικα ακομα και χωρις την λαμψη που θα επιθυμουσε το μαρκετινγκ. θυμαμαι πριν απο χρονια σε επισκεψη μου στο αρχαιολογικο μουσειο χανιων πολλα μικρα πηλινα μοσχαρακια σε μια βιτρινα. η επιγραφη εξηγουσε οτι ηταν απο βωμο του δια σε μια πολη στα λευκα ορη και οτι στον χωρο υπηρχαν πολλα κοκκαλα απο αιγοπροβατα. οι πιστοι προφανως δεν μπορουσαν να θυσιασουν βοδια οπως θα ηθελαν ή θα επρεπε και για αυτο θυσιαζαν αυτο που ειχαν με την προσθηκη του αναθηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα φυσικά και το έκθεμα δεν είναι μικρής αξίας, άλλωστε τουαλέτες και αποχετευτικό σύστημα δείχνουν το πραγματικό επίπεδο διαβίωσης και πολιτισμού. Αλλά δεν είναι ανάγκη να τα γκλαμουροποιούμε όλα για να τους δώσουμε αξία. Καλή σου μέρα και καλώς ήρθες :)

      Διαγραφή
  6. Εντάξει. Εγώ είμαι πίσω από αυτό. Τους είπα να πουν πως είναι ο θρόνος, μπας και συγκινηθείς και έλθεις, αλλά δεν ήλθες και τελικά τους άφησα να πουν την αλήθεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails