Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Interview with The Toymaker


Ένας σκοτεινός Παιχνιδοποιός, ένας ιδιότυπος Παραμυθάς ο Αντώνης Τουμανίδης επιστρέφει 5 χρόνια μετά το πρώτο του βιβλίο, με το "Εφιάλτες και Παραμύθια". Σκοπός του όχι να κοιμηθούν ήρεμα και γλυκά τα παιδιά, αλλά να χάσουμε τον δικό μας εμείς οι μεγάλοι. 

Για το νέο του βιβλίο και άλλα πολλά θα μιλήσουμε την Κυριακή 1η Νοεμβρίου και ώρα 5 με 7 το απόγευμα, στην εκπομπή Sputnik on Air, πάντα φυσικά από το BoemRadio. Σας περιμένουμε στην παρέα μας για να ακούσουμε μουσικές, και να μιλήσουμε για τον τρόμο, τα παραμύθια και τους εφιάλτες με έναν άνθρωπο που τα γνωρίζει άριστα. 

Καλό σαββατοκύριακο σε όλους σας!

6 σχόλια:

  1. Τον ξέρω τον Τόι Μέικερ. Όχι προσωπικά, αλλά ξέρω το βλογ του. Δηλαδή, έχω πάει μόνο τρεις φορές και τις τρεις έχω φοβηθεί η βαριόμοιρη! Οπότε, φαντάσου πόσο φοβιστικό θα είναι το "Εφιάλτες και Παραμύθια".
    Αν και κάπου πήρε το μάτι μου ότι η Ραπουνζέλ εκδικείται και αυτό, αν μη τι άλλο, μου κινεί το ενδιαφέρον!
    Θα προσπαθήσω να ακούσω τη συνέντευξη απ' ευθείας, αν και δεν έχω ραδιόφωνο που να πιάνει ιντερνετικούς σταθμούς και θα πιαστώ στην καρέκλα, αλλά τέλος πάντων, ας μη γκρινιάζω περαιτέρω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα το αγοράσω Δευτέρα.Αν είναι αρκούντως τρομακτικό θα σου το κάνω δώρο χιχιχι. Πολλά πολλά φιλιά και μακάρι να σε έχουμε στην παρέα μας!

      Διαγραφή
  2. Θα είμαστε εκεί ...ντεκουπάροντας ως συνήθως! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήρθα να με διορθώσω. Πλατανόφυλλα θα ζωγραφίζω. Μάζεψα ένα σωρό χτες...θα μου ξεραθούν πριν προλάβω να τα επεξεργαστώ. Αν το έχω ξεχάσει να μου το θυμίσεις ! ☺ χιχιχιχι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails