Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Η προ η τελευταία

Προτελευταία εκπομπή η χτεσινή από την ζώνη του Ευρώ. Απολαύστε υπεύθυνα, επαναλαμβανόμενα και χωρίς ενοχές. Δεν παχαίνει δεν χαζεύει. 

35 σχόλια:

  1. Ακούω την εκπομπή και κόντεψα να πνιγώ από τη συγκίνηση όταν άκουσα να λες "Και μπορεί να είσαι τώρα σε άλλο γάμο, αλλά πού ξέρεις... θα έρθει και ο δικός μας"!!!
    Δεν έχω αντίρρηση επ' αυτού, αλλά ας περιμένουμε λίγο, είμαι μικρή ακόμα για γάμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Έρωτα κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά μας. Άλλωστε και οι 2 μας ήμαστε μικροί, και λένε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα έτσι κι αλλιώς :)

      Διαγραφή
    2. Ναι, καλύτερα να μείνουμε αιώνιοι ερασταί...

      Διαγραφή
    3. Σας παρακαλώ... Δεν θα 'θελα...

      Διαγραφή
  2. Δεν την εχω ακούσει ακόμα. Από μεθαύριο που θα επιστρέψω στα κεντρικά....

    Καλά μυαλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα περιμένω να μου πείς εντυπώσεις. Πάντως για το Σαββάτο ετοιμάζω σούπερ πρόγραμμα! Μην το χάσεις :)

      Διαγραφή
    2. Δε θα το χάσω...Δημοψήφισμα τι θέση παίρνουμε ;

      Διαγραφή
    3. Λοιπόν ανοιχτή πρόσκληση για την εκπομπή σου. Κανόνισέ το (είναι εύκολο) να συνδεθούμε εγώ από εδώ και εσείς από εκεί για μία (πραγματικά και χωρίς πλάκα) ήρεμη κουβεντούλα σχετικά με το δημοψήφισμα...Το ΝΑΙ και το ΟΧΙ, τα υπερ και τα κατά.... Ψήνεσαι;

      Διαγραφή
    4. Προς το παρόν όχι θα ψηφίσω αλλά μέχρι την Κυριακή βλέπουμε. Θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις και τα δεδομένα. Ευχαρίστως να κάναμε κουβεντούλα για το δημοψήφισμα live αλλά η σύνδεση ώστε να ακούγεσαι κι εσύ δεν γίνεται. Δεν έχουμε τηλεφωνικό κέντρο κονσόλα κλπ οπότε οτι λες θα πρέπει να μεταφέρεται από εμάς και θα γίνει μπάχαλο. Άλλωστε έχω ετοιμάσει γιορταστικό πρόγραμμα για την - μάλλον τελευταία μου εκπομπή οπότε θέλω να ακούσετε και λίγο :)

      Διαγραφή
    5. Μέσα σε όλο το μπάχαλο κατάφερα να την ακούση την κονσέρβα εχθές!

      Το link που έβαλες δε δουλεύει.

      Μου το έδεσες πολύ ωραία το κομμάτι με το The miracle των Queen !!!

      Κρίμα που η επόμενη και τελευταία εκπομπή θα γίνει σε τόσο πολωτικό κλίμα!

      Σου χάλασε το φινάλε ο Τσίπρας :) :) .


      Τι γίνεται εκεί κάτω ; Πως τα βλέπεις τα πράγματα ;

      Διαγραφή
    6. Ναι δεν ξέρω γιατί δεν δούλευέ. Θένκς που μου το είπες. Νομίζω τώρα δουλεύει κανονικά.

      Όσο για το φινάλε, δεν μασάμε. Εορταστική φουλ μουσική θα έχει το Σαββάτο. Βάλς, Καν-Καν χαμός θα γίνει.

      Υ.Γ: Αν φύγουν και τα 2 αφεντικά για να ψηφίσουν τότε δεν θα γίνει η εκπομπή του Σαββάτου οπότε τότε θα μου έχει χαλάσει ο Τσίπραρος το φινάλε όντως. Αλλά δεν πειράζει, όλα για την επανάσταση.

      Πάντως τα πράγματα πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλύτερα από όσο τα παρουσιάζουν τα κανάλια. Όσο για ενημέρωση βλέπει ακόμα και ο τυφλός τι σημαίνει δημοσιογραφία αντικειμενική στην ΕΡΤ και τι στους βόθρους ΣΚΑΙ και ΜΕΓΚΑ.

      Διαγραφή
    7. " πολύ καλύτερα ;"

      Περίμενε να δεις σε λίγες μέρες τι θα γίνεται. Είτε το ΝΑΙ είτε το ΟΧΙ βγει οι τράπεζες θα αργήσουν να ανοίξουν. Περίμενε δε να δεις τι θα γίνει το Χειμώνα...

      Παραμένεις υπέρ του ΟΧΙ ;

      Διαγραφή
    8. Εντελώς υπέρ του όχι πλέον. Και μόνο η αισχρή προπαγάνδα που γίνεται υπέρ του ναι θα αρκούσε για την απόφασή μου. Τίποτα δεν θα γίνει το χειμώνα. Θα είναι δύσκολα σίγουρα αλλά καμία Κατοχή κλπ γραφικά που ακούγονται. Η υπερβολή που υπάρχει στα ιδιωτικά κανάλια που τόσα χρόνια δουλεύουν τσάμπα και μάλιστα κλέβουν και ρεύμα (βλέπε ΜΕΓΚΑ) είναι λογική. Αλλά μην μασάς!

      Διαγραφή
    9. http://luben.tv/stream/59320 εδώ ένα χαρακτηριστικό της δημοσιογραφίας του ιδιωτικού τομέα.

      Διαγραφή
    10. Δηλαδή ψηφίζεις το αντίθετο από ό,τι ο εχθρός σου; Δεν πιστεύεις δηλαδή πως ΟΧΙ σημαίνει έξοδο από την ΕΕ;

      Διαγραφή
    11. Καλέ ποιος εχθρός; Γιατί υπερβάλλεις τόσο πολύ; Σου είπα απλά πως όταν όλοι όσοι κατέστρεψαν την χώρα αυτά τα χρόνια, πολιτικό προσωπικό και ιδιωτικές εταιρίες κυρίως της "ενημέρωσης" λένε ναι, τότε ακόμη και ένας αναποφάσιστος θα ψηφίσει οχι.

      Το όχι στο δημοψήφισμα φυσικά και δεν σημαίνει όχι στην ΕΕ. Ούτε καν έξοδο από το ευρώ δεν σημαίνει. Υπάρχουν και συνθήκες ξέρεις στην Ευρώπη. Και η Ευρώπη είναι τόσο γραφειοκρατική και δυσκοίλια που για να γίνει αυτό που λες και να ήθελαν θα έπαιρνε χρόνια. Χρόνια όχι την Δευτέρα το πρωι.

      Τώρα σε αφήνω να πάω να δώ τον τελευταίο Εξολοθρευτή. Άκουσα πως είναι φόλα αλλά ο Άρνι είναι αγάπη. Οπότε θα πάω :)

      Διαγραφή
    12. Και εκεί που πάω να σε κακεραυνώσω μου γράφεις "Αγάπη ο Άρνι"...Ε δε σε πιάνω πουθενά χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    13. Εδώ φαίνεται η πραγματική αγάπη και στήριξή στον Καπιταλισμό. Θα δώσουμε λεφτά να δούμε το 5ο Τερμινάτορ χαχαχα. Καλό απόγευμα :)

      Διαγραφή
    14. Λοιπόν και τώρα (που έχω πιει και τις μπύρες μου) ας σοβαρευτούμε.

      Σημασία δεν έχει τι ψηφίζει ενας αναποφάσιστος. Εδώ μιλάμε εμείς οι δύο. Σημασία έχει τι ψηφίζεις εσύ (γιατί εγώ δε μπορώ να ψηφίσω).

      Ναι, όλοι έχουν ευθύνη για το κατάντημα της χώρας, πολλώ μαλλον δε τα κανάλια και η εγχώρια Διαπλοκή. Την Κυριακή όμως δεν ψηφίζουμε για να φύγει η Διαπλοκή. Στο ξαναείπα στο άλλο μπλογκ. Όλος ο Κόσμος έχει ξεκάθαρη ερμηνεία για το Δημοψήφισμα. Το ΟΧΙ είναι όχι στο Ευρώ (δλδ όχι στην ΕΕ). Ακόμα και αν ο Τσίπρας λέει αλήθεια (που εκτώς από μία, βλ. παρακάτω, δεν έχει πει ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ 5 μήνες τώρα_ άλλο θεμα αυτό το αναλύουμε αν θες) δεν έχει καμία σημασία. Γιατί είναι ντε φάκτο κατάσταση. Όλοι οι Ευρωπαίοι και όλος ο Κόσμος, πολίτες και πολιτικοί έχουν ξεκάθαρη άποψη για το αποτέλεσμα. Δε γίνεται ο Τσίπρας να πάει με ένα ισχυρό ΟΧΙ και να πάρει καλύτερους όρους. Απλά δε γίνεται! Οι Ευρωπαίοι είναι και αυτοί εκλεγμένοι ηγέτες και απαντάνε σε ένα κοινό, το οποίο διαμορφώνει μία εικόνα. Καλή ή κακή, αληθινή ή ψεύτικη, είναι μία εικόνα. Οι τράπεζες δεν μπορούν να παραμείνουν για πολύ κλειστές και θα ανοίξουν ΜΟΝΟ με συμφωνία (το είπε ΑΚΟΜΑ και ο Τσίπρας σήμερα στον ΑΝΤ1, είναι η παραπάνω αλήθεια που σου έλεγα). Μην υποτιμάς τις συνέπειες αυτής της κατάσταση επειδή εσένα δε σου αρέσει τον παρόν οικονομικό μοντέλο, ο Καπιταλισμός κλπ κλπ....Είναι τεράστιας σημασίας ζήτημα για την οικονομία και τις θέσεις εργασίας οι ανοικτές τράπεζες και το υποτυπώδες τραπεζικό σύστημα το οποίο το έκλεισαν ο Τσίπρας (ξεκάθαρα!) και ο Βαρουφάκης την Κυριακή. Ο τελευταίος αφού το προανήγγειλε στο BBC (νομίζω), το διέψευσε μετά μέσω του γραφείου τύπου του ΥΠΟΙΚ και το υπέγραψε εν κατακλείδι το ίδιο βράδυ.

      Λοιπόν: Ξέρεις πολύ καλά αν είμαι τρολ, αν μένω στο εξωτερικό ή όχι και φαντάζεσαι που έχω τα χρήματά μου. Εμένα το ΟΧΙ (το οποίο θεωρώ πως οδηγεί στη δραχμή) μου πολλαπλασιάζει την περιουσία σε σχέση με την αγοραστική μου δύναμη στην Ελλάδα και θα είχα κάθε λόγο να το αποζητώ. Το ίδιοι συμβαίνει με πολλούς άλλους που έχουν τα λεφτά τους εδώ και περιμένουν να καταρρεύσετε και να σας αγοράσουν για το τίποτα. Και μη μου πεις για το ΤΑΙΠΕΔ και το Σαμαρά. Το συζητάμε και αυτό αλλά δεν αναφέρομαι μόνο στη δημόσια περιουσία. Αναφέρομαι και στην ιδιωτική. Θα έρθει η εποχή των ολιγαρχών τύπου Ρωσίας. Πάρε τις πληροφορίες σου να δεις τι θα πει Ρωσία και ολιγάρχες. Έχω μιλήσει με πολλούς εδώ αλλά και φίλους στη Wall Street και οι πληροφορίες μου λένε πως τα κοράκια είναι έτοιμα να αγοράσουν τα πάντα μόλις καταρρεύσουμε. Γι αυτό και δεν ταρακουνιούνται οι αγορές. Είναι απλά ερμηνεύσιμο γιατί δεν πρόκειται να ταρακουνηθούν. Είναι νομοτελειακή πραγματικότητα που έχει συμβεί με πάρα πάρα πολλές χώρες. Μας αρέσει δε μας αρέσει αυτό συμβαίνει. Ποιος θα το πληρώσει; Εγώ ή η γιαγιά που περιμένει μία σύνταξη για να πάρει 2 φάρμακα;

      Ναι, έχεις δίκιο για τη μνημονιακή πολιτική και τη δυστυχία που επέφερε (άλλη κουβέντα αυτή, την κάνουμε αν θες) και για τη Διαπλοκή και για το εγχώριο κατεστημενο κλπ κλπ. Όμως το Δημοψήφισμα δεν είναι για αυτά. Το ΟΧΙ κάνει το χατήρι του Σόιμπλε (και πολλών δυνάμεων στο Βερολίνο οι οποίες θα επανατοποθετηθούν σε περίπτωση ΟΧΙ) οι οποίοι δε μας ήθελαν εξ' αρχής στο Ευρώ (κάποτε έδινε 50 δις για να φύγουμε τώρα το παίρνει τζάμπα), κάνει το χατήρι των κορακιών που προανέφερα, κάνει το χατήρι της ΧΑ που μεθοδεύει το δικό της μαύρο μέλλον και κάνει και το χατήρι δυνάμεων στο ΣυΡιζΑ που οραματίζονται μία Βενεζουέλα. Αν κάτι από αυτά θέλεις και εσύ τότε οκ ψήφισέ το, κανένα πρόβλημα. Αλλά να ξέρεις τι ψηφίζεις. Ξεκάθαρα πράγματα.

      Διαγραφή
    15. Κάτι τελευταίο.

      Τα κανάλια που προπαγανδίζουν το ΝΑΙ τα βλέπω και βλέπω ότι έχεις δίκιο. Αυτά αν εγώ θέλω πατάω το off και τελειώνω. Το Κράτος που:

      1. προπαγανδίζει το ΟΧΙ,

      2. που κάνει ένα δημοψήφισμα παρωδία με 2 ΠΝΠ για να αλλάξει τον εκλογικό νομο στα μέτρα του,

      3. που κάνει ένα δημοψήφισμα χωρίς καμία προδιαγραφή ασφάλειας (βλ. Συμβούλιο της Ευρώπης _ το οποίο μην μπερδεύεσαι, δεν είναι ΕΕ, Σόιμπλε κ δεν ξέρω εγώ τι...πάρε τις πληροφορίες σου), το οποίο μπορεί να καταπέσει τυπικά σε όλα τα δικαστήρια,

      4, με ένα ερώτημα παρωδία και ένα ψηφοδέλτιο που το ΟΧΙ προηγείται του ΝΑΙ (ανήκουστο), με κατάφορη και ξεδιάντροπη προσπάθεια να αποσπασθεί το ΟΧΙ,

      5. με ένα πρωθυπουργό που χθες βγήκε και είπε πως "όποιος ψηφίσει ΝΑΙ είναι υπεύθυνος για την κατάσταση των μνημονίων" και βάζει τόσο κόσμο απέναντι

      6. με το Βούτση που με ειδική εγκύκλιο παραβιάζει εκ νέου την εκλογική διαδικασία για αποτελέσματα που θα ανακοινώνονται μόνον κεντρικά,

      7. με τον ετέρο Καμμένο (τον μη ακροδεξιό) που βγήκε και είπε σήμερα ότι ο στρατός εγγυάται την ασφάλεια στο εσωτερικό (!!!!!!) της χώρας

      δε σε τρομάζει; Σήμερα που η κυβέρνηση κινείται με τέτοιο διχαστικό και αντιθεσμικό τρόπο εναντίον μεγάλης μερίδας (μάλλον πλειοψηφίας του κόσμου) σε μία κατεύθυνση που εσύ τι θεωρείς σωστή, δε σε τρομάζει. Αύριο που θα κινηθεί εναντίον σου ; Τι θα κάνεις; Θα πατήσεις το off ;


      Mahler έχεις δύο πτυχία, κάτι που σημαίνει ότι έχεις μία ευθύνη πολύ μεγαλύτερη από τον πολίτη που για χψ λόγους δεν έμαθε να χρησιμοποιεί το μυαλό του.

      Ψήφισε ό,τι θέλεις. Μην έχεις καμία αμφιβολία όμως, πως το ΟΧΙ σημαίνει ΟΧΙ στην ΕΕ. Αυτό να το καταλάβεις καλά γιατί τα ψέμματα τελειώσαν.

      Διαγραφή
    16. Λοιπόν επειδή είναι ολόκληρο κατεβατό εγώ θα σου πώ το εξής. Το να θέλουν κάποιοι να το λένε δημοψήφισμα υπέρ ή κατά του ευρώ ή της ΕΕ είναι δικαίωμά τους. Εγώ δεν το βλέπω έτσι. Αλλά και αν εξελιχθεί έτσι θα επιβιώσουμε και χωρίς το ευρώ και την ΕΕ. Η τελευταία έδειξε περίτρανα πως δεν αποτελείται από εταίρους αλλά κοράκια. Όπως έχω πεί συχνά δεν είμαι απόλυτος στο ότι το όχι είναι η σωστή λύση αλλά είμαι διατεθειμένος να κάνω και αυτό το τελευταίο βήμα. Διότι επειδή όπως το λες κι εσύ έχω 2 πτυχία δεν αντέχω άλλη κοροϊδία. Και τα μέχρι τώρα προγράμματα που μας φόρτωσαν δεν δημιούργησαν καμία προοπτική και ελπίδα για ανάπτυξη στην οικονομία.

      Μόνο κάτι τελευταίο για τον Καμμένο γιατί είπαμε ο πολύ ΣΚΑΙ (ο οποίος προσπάθησε να πάει τον Καμμένο στα δικαστήρια και απέτυχε πέρσι-για να ξέρεις όλα τα δεδομένα) αν δεν ήμαστε ψύχραιμοι βλάπτει. Όταν ο στρατός σβήνει φωτιές τα καλοκαίρια, μεταφέρει ασθενείς από τα νησιά στην πρωτεύουσα και διάφορα άλλα, δεν προσφέρει στο εσωτερικό ώστε να υπάρχει ομαλότητα; Τώρα μας πείραξε η φράση του Καμένου;

      Όσο για το δημοψήφισμα ας το ρίξουν στα δικαστήρια αν είναι τόσο παράνομο. Είναι πολύ απλό.

      Διαγραφή
    17. Ξεκινάω ανάποδα και ως μπορώ Λακωνικά...(γι αυτό σου είπα πως έπρεπε να οργανωθεί ραδιοφωνική κουβέντα...δεν αναλύονται στα blogs αυτά).

      1. Είναι τυπικά σωστό το επιχείρημά σου. Νομικά πρέπει να καταπέσει αλλά για το καλό της χώρας πρέπει να γίνει και το μήνυμά του θα ισχύσει ντε φάκτο.

      2. Υπερασπίζεσαι τον Καμμένο; Αυτόν που έλεγε στον Χατζηνικό ότι το ΝΑΙ θα τον οδηγήσει εκτός πολιτικής και χθες το ΝΑΙ του είναι αδιάφορο; Όταν μεσούσης ενός διχαστικότατου δημοψηφίσματος, εν μέσω τραγικής οικονομικής κρίσης, μία κυβέρνηση που στρέφεται (με πρωθυπουργικό διάγγελμα) καταφανώς υπέρ της μίας άποψης και εναντίων όσων διαφωνούν ( ντροπή δηλαδή ! ) δηλώνει μέσω του ΥΠΕΘΑ ό,τι ο στρατός εγγυάται την εσωτερική ασφάλεια...εσύ τι καταλαβαίνεις; Ότι έχουμε πυρκαγιές;

      3. Ο Τσακαλώτος είπε σήμερα ότι "κάναμε το δημοψήφισμα για να μην πέσουμε"...αυτό το δούλεμα εσύ το ανέχεσαι; Έχεις την εντύπωση ότι την Κυριακή ψηφίζεις αντιμνημονιακά; Αφού ο Τσίπρας ζήτησε νέο δάνειο-μνημόνιο από τον ESM την Τρίτη. Ο ESM έχει όρους πολύ χειρότερους και από το Μνημόνιο του ΓΑΠ. Νομίζεις πως ψηφίζεις εναντίον του Μπόμπολα του Αλαφούζου και λοιπών νταβατζήδων επειδή τα κανάλια τους προπαγανδίζουν υπέρ του ΝΑΙ; Δεν έχουν κάνει την καβάτζα τους αυτοί πιστεύεις;

      4. Αλήθεια που είναι ο Τσίπρας ; Γιατί δεν έγινε το ντιμπέιτ στο οποίο ήταν ανοικτός τις πρώτες μέρες;

      5. Το ΟΧΙ φαίνεται πλέον να έχει ανατραπεί και το ΝΑΙ έχει βραχύα κεφαλή. Όσο περνούν οι ώρες θα κερδίζει το ΝΑΙ αλλά δυστυχώς μετά από ΠΝΠ δεν είχαμε τις μέρες που χρειάζονται για να καταλάβει ο κόσμος το προφανές : Το ΟΧΙ απλά μας βγάζει εκτός Ευρώ. Είναι αδιανόητο η Ευρωπη να σου δώσει καλύτερη συμφωνία με το ΟΧΙ, αφού όλοι εγκλωβίζονται. Είναι τόσο απλό το επιχείρημα!! Εδώ το ΝΑΙ θα σου φέρει χειρότερη συμφωνία λόγω της οικονομικής ασφυξίας!

      Ξεκάθαρα πράγματα και όχι συγκρουσιακά:

      Σέβομαι απόλυτα τη θέση σου!! Λες : Πάμε για το τελευταίο ρεσάλτο και αν δεν πετύχουμε τότε ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ από την ΕΕ. Είναι έντιμη η στάση σου!

      Όμως δεν είναι το θέλημα του ελληνικού λαού αυτό. Δες τις τελευταίες δημοσκοπήσεις. Το 70% λέει πάσει θυσία παραμονή στο Ευρώ!!! Εσύ έχεις τη διανοητική πολυτέλεια (ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ) και βλέπεις μία (αριστερή) κυβέρνηση να προσπαθεί να υποκλέψει το ΟΧΙ για να εξυπηρετήσει ένα σκοπό που είναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ αν είναι σωστός ή λάθος. Είναι κατ' αρχήν αντι-δημοκρατικός !

      Ζητάω συγνώμη για τα απανωτά σεντόνια. Ξέρεις πολύ καλά ότι δε σου επιτίθεμαι γιατί έχει σημασία να είμαστε όλοι ενωμένοι! Όμως οι στιγμές είναι ιστορικές και δε συγχωρείται ΚΑΜΙΑ αμεριμνησία. Να ξέρουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τι ψηφίζουμε!!!!

      Διαγραφή
    18. χαχαχα...έγινε από άλλο υπολογιστή... εγώ είμαι ο απο πάνω :)))

      Διαγραφή
    19. Μα Fairy????

      Όπως; βλέπω http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500009939 το δημοψήφισμα είναι νόμιμο. Νομικός δεν είμαι, αλλά αφού το λέει το ΣΤΕ...

      Τον Καμμένο ούτε στην βουλή τον ήθελα, πόσο μάλλον σε κυβέρνηση. Όμως επειδή έχουν στο ΣΚΑΙ νομικά θέματα, ο Πορδοσάλτες πέρσι προσπάθησε να άρει την ασυλία του για να τον πάει στα δικαστήρια και πήρε τα αρχίδια του σχεδόν ομόφωνα στην Βουλή, προσπαθεί με κάθε μέσο να μεγαλοποιεί και να διαβάλλει. Σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης πάντα και σε όλες τις χώρες μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο στρατός. Νομίζεις η αστυνομία επαρκεί αν όπως πιστεύεις γίνουμε Αργεντινή και κάνουμε ρεσάλτα στα φορτηγά με τα τρόφιμα; Αυτό είπε ο Καμμένος και τίποτα περισσότερο. Μακάρι να μην χρειαστεί να φτάσουμε εκεί, αλλά αν διολισθήσει το πράγμα προτιμώ η πολιτεία να χρησιμοποιήσει τις ένοπλες δυνάμεις της παρά να γίνει μακελειό.

      Ο Τσακαλώτος είπε το εξής απλό. Τα μέτρα δεν πέρναγαν από την Κ.Ο. του Σύριζα. Αν τα έφερναν, θα πέρναγαν με την ψήφο άλλων κομμάτων, αλλά όπως επεσήμαναν μέρες τώρα στελέχη όπως ο Άδωνις, ο Μητσοτάκης και άλλοι, αυτό θα σήμαινε απώλεια της δεδηλωμένης και φυσικά εκλογές. Πιστεύεις οι εκλογές, δηλαδή 3 βδομάδες προεκλογική περίοδος το λιγότερο θα ήταν περισσότερο πρόσφορες για τον τόπο; Εγώ όχι οπότε συμφωνώ με την εναλλακτική του δημοψηφίσματος.

      Τα ντιμπέιτ άσε μην τα πιάνεις. Εδώ σε κανονικές προεκλογικές περιόδους συζητάνε βδομάδες για το πως θα γίνουν και τελικά δεν συμφωνούν. Θα μπορούσαν να προλάβουν τώρα; Με τίποτα.

      Δεν ξέρω που φαίνεται η ανατροπή του όχι και αυτό δεν με αφορά. Εγώ ψηφίζω αυτό που ελπίζω πως θα είναι το καλύτερο όχι με γνώμονα το τι λένε οι δημοσκοπήσεις πως ψηφίζει ο κόσμος. Αλλά με την τόση προπαγάνδα και παραπληροφόρηση το τελευταίο που θα κοίταγα είναι μια δημοσκόπηση.

      Προσωπικά δεν είμαι σίγουρος για το ποιο αποτέλεσμα θα φέρει καλύτερη λύση με την Ευρώπη. Το σίγουρο είναι πως δεν θα φέρει έξοδο απο αυτήν. Την Δευτέρα θα ξέρουμε και δεν εξαρτηθεί μόνο από το αποτέλεσμα αλλά και τα ποσοστά συμμετοχής, και τα ποσοστά διαφοράς και το πόσο θα φανούν και οι εγχώριες πολιτικές δυνάμεις να συνεργαστούν, από πολλούς λοιπόν αστάθμητους παράγοντες.

      Το 70% λέει ναι στο ευρώ, αλλά αντίστοιχα ποσοστά λένε όχι σε νέα μέτρα. Αυτό δεν γίνεται. Απλά οι λαοί είναι αναμενόμενο πως θέλουμε και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.

      Ραδιοφωνική κουβέντα όπως σου είπα είναι αδύνατο να γίνει με τον τεχνικό εξοπλισμό που έχουμε. Αν ήσουν Ελλάδα ευχαρίστως να ερχόσουν στο στούντιο αν και η εκπομπή μου δεν είναι πολιτική αλλά μουσική.

      Όπως έχω πεί και αλλού, εύκολη λύση δεν υπάρχει. Ούτε μέσα στο ευρώ ούτε έξω από αυτό, ούτε με συμφωνία ή χωρίς. Από Δευτέρα τα πράγματα θα είναι δυσκολότερα από οτι ήταν αλλά ελπίζω πως επιτέλους θα παρθούν σωστές αποφάσεις από όλους ώστε να μην γίνουν τα τραγικά λάθη των 5 προηγούμενων ετών.

      Διαγραφή
    20. http://www.koutipandoras.gr/article/144937/dierreyse-simeioma-stratigikis-tis-nd-gia-na-petyhoyn-nai-apodeiknyei-oti-stinoyn

      Δεν γνωρίζω αν το ρεπορτάζ είναι αληθές, οι καιροί είπαμε είναι πονηροί, όμως δεν αποκλείεται.

      Διαγραφή
    21. mahler

      Οι καιροί είναι πονηροί. Πάρε το διαφημιστικό σποτ της ΝΔ με την αλληλουχία γεγονότων και συγκρινέ το με την πραγματικότητα. Πόσα από αυτά συνέβησαν ή οχι...

      Είναι μάγος ο Σαμαράς; Όχι... Είναι επιβεβαίωση της ΝΔ ; Αδιάφορο...

      Σημασία έχει ότι καταλαβαίνεις και εσύ πως ο Τσίπρας ήρθε στην εξουσία υποσχόμενος 11 δις παροχές και πρότεινε 8 δις μέτρα.

      Που φτάσαμε τώρα ; Σε αυτό που είπες εσύ:

      "Το 70% λέει ναι στο ευρώ, αλλά αντίστοιχα ποσοστά λένε όχι σε νέα μέτρα. Αυτό δεν γίνεται. "

      Γιατί δεν το λέει ο Τσίπρας αυτό; Πόσο νομίζει ότι μπορεί με τα ψέματα να κυβερνάει; Και δεν είναι πια μεταπολιτευτικά ψέματα...Το κάθε ψέμα πλέον κοστίζει. Τα πράγματα είναι στα όριά τους και ο κόσμος είναι μπερδεμένος και εξουθενωμένος.

      Κακά τα ψέματα ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για Μνημόνια. Τα Μνημόνια τα πρότεινε πλέον και ο ίδιος ο Τσίπρας. Το ΟΧΙ (το οποίο έκανα λάθος, τελικά δεν ανατρέπεται, είμαστε ίσα βάρκα ίσα νερά) δίνει το δικαίωμα στους ξένους να μας διώξουνε γιατί απλά δε θα διαπραγματευτούνε άλλο. Αυτό θέλει ο κόσμος;

      Διαγραφή
    22. Κοίτα, πάντα οι κυβερνήσεις αλλάζουν υποσχόμενες δώρα στους πολίτες. Εγώ ποτέ δεν πίστευα πως θα γινόταν πράξη το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, όπως δεν πίστευα πως θα τελειώναμε με τα μνημόνια αν συνέχιζε ο Σαμαράς (αφού δεν υπήρχε πουθενά ανάπτυξη). Τους ψήφισα για μια καλύτερη, δικαιότερη συμφωνία από τις προηγούμενες. Τώρα που θα καταλήξει αυτό θα το δούμε σύντομα πιστεύω. Και τότε οι σημερινοί κυβερνώντες θα κριθούν όπως και αυτοί που αντικατέστησαν.

      Διαγραφή
    23. Πάντως όπως πάνε τα πράγματα ό,τι και να βγει...αν μπορείς κοίτα να σηκωθείς και να φύγεις από αυτή τη χώρα...

      Διαγραφή
    24. Κάτσε να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα και βλέπουμε. Λοιπόν αύριο έχουμε κανονικά εκπομπή οπότε σε περιμένω. Καλό βράδυ :)

      Διαγραφή
  3. ααα μου φτάνει το "δεν παχαίνει"

    αν την ακούω κάθε μέρα πρωί μεσημέρι βράδυ γιατρέ μου θα μείνω μισή???



    γεια σου mahleraki μου γλυκό :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είπα δεν παχαίνει, δεν είπα αδυνατίζει χαχαχαχαχα.

      Κοριτσάρα μου πολύ θα χαρώ να ακούσεις κάποια από τις κοσνέρβες και να μου πείς την γνωμη σου.

      Διαγραφή
  4. Δείτε εδώ ποιος έκλεισε τις ελληνικές τράπεζες.

    http://www.nytimes.com/2015/07/03/business/dealbook/hopeful-start-to-greek-debt-negotiations-quickly-soured.html?_r=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ετοιμάζομαι να φύγω για την εκπομπή οπότε δεν προλαβαίνω να το διαβάσω και να σχολιάσω. Ελπίζω αύριο :)

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails