Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Μέταλλα στο Boem Radio

Καλημέρα σε όλους και όλες. Αυτή την Κυριακή 18 του μηνού, και μια βδομάδα ακριβώς πριν τις εθνοσωτήριες ή καταστροφικές εκλογές (όπως το βλέπει ο καθένας), είπαμε για αλλαγή, να κεράσουμε στο Boem Radio, μέταλλ, το χέβι όχι τύπου Εurope και Final Countdown (λολ).

Ευτυχώς για εσάς τους ακροατές, μουσική δεν θα διαλέξω εγώ που αγνοώ πλήρως το αντικείμενο, αλλά ένας πολύ καλός φίλος που αν όλα πάνε καλά σε αυτή την πρώτη δοκιμαστική εκπομπή, θα σας συντροφεύει κάθε βδομάδα με ένα 2ωρο αντίστοιχης μουσικής. Εγώ θα παρευρίσκομαι παρέα του στα μικρόφωνα κυρίως για τεχνική υποστήριξη, support καλέ, καμιά καφρίλα από μικροφώνου, τα γνωστά μου δηλαδή.

Την Κυριακή λοιπόν, στις 5 το απόγευμα, συντονιστείτε στο Boem και ακούστε την πρώτη εκπομπή του Γιάννη Τσάμα «Another Empire» με επιλογή δικών του αγαπημένων κομματιών. Τα σχόλια σας είναι υπέρ του δεόντως καλοδεχούμενα με παρατηρήσεις υποδείξεις και ο,τι άλλο θέλετε εσείς. Σας περιμένουμε την Κυριακή. 


15 σχόλια:

  1. Α θα σε ακούσουμε δηλαδή!
    Αγαπώ χέβι! Θα προσπαθήσω να συντονιστώ!
    Την καλημέρα μου :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ακούσετε κι εμένα λίγο αλλά κυρίως τον Γιάννη που θα κάνει και τις μουσικές επιλογές. Εγώ θα ξεκινήσω κανονικά από Μάρτιο καλώς εχόντων των πραγμάτων. Πάντως έχω κάνει ήδη μιαν εκπομπή. Αν δεν την άκουσες να σου δώσω λίνκ για την κονσέρβα! Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  2. Eγω ξερω πως αυτα τα χεβι μεταλ ειναι του σατανα, που εχει πολλα ποδαρια. Θα σας καψει ο θεος αντιχριστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παπα, τα ύστερα του κόσμου, ο Mahler παίζει Heavy... αλλά από την άλλη, σου πάει το βαρύ... τα λέμε την Κυριακή λοιπόν (ευτυχώς που θα είναι ο Γιάννης δλδ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά εγώ θα είμαι καλεσμένος του Γιάννη. Την Κυριακή δεν θα παίξω τίποτα. Απο μουσική τουλάχιστον :)

      Διαγραφή
  4. άντε το μαλεράκι και ραδιοφωνικός παραγωγός :)
    καλή αρχή βρε! ωραία δουλειά αυτή ονειρική... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θα ξεκινήσω κανονικά από Μάρτιο που θα έχω τελειώσει με άλλες υποχρεώσεις. Μέχρι τότε θα κάνω σαπόρτ όπως στον φίλο Γιάννη. Πάντως θα κάνω και δικιά μου να με ακούσεις :)

      Διαγραφή
  5. Μετανοείτε αμαρτωλοί, τα ύστερα του κόσμου έρχονται ..!!! είπα και εγώ, ο γατος μου μεταλας.....θα ειμαι εκει ,με βολεύει και πάρα πολύ η ώρα,αν δεν στηρίξω εγώ η ροκογατα το Γιαννη σιγα μην το κανεις εσυ........πως μωρε με τις όπερες σου ........καλη αρχη τα φιλια μου αγαπημένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γατάρα μου εννοείται πως σε περιμένουμε. Εγω είπαμε μόνο σαπόρτ όχι μουσική :)

      Διαγραφή
  6. Kυριακάτικα και απόγευμα ρε?

    Τς τς τς τς. Καλά θα περάσω μια βόλτα να δω τι παίζει. Άλλα θέλω μόνο true πράγματα ε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι δοκιμαστική η ώρα. Θα δούμε πως θα πάει και τι πρόγραμμα θα έχει ο Γιάννης τελικά. Ελπίζω να έρθεις να ακούσεις γιατί η γνώμη των μεταλλάδων μετράει. Στα γούστα δεν ξέρω αν θα τα βρείτε με τον Γιάννη γιατί από ότι μαθαίνω υπάρχουν πολλά "είδη" μέταλλ, αλλά ελπίζω η πρώτη του φορά να μην σε απογοητεύσει. Πες και στον Βάρβαρο και στον Πρόεδρο που ακούνε κι αυτοί μέταλλ να περάσουν αν θέλουν. Σας περιμένουμε!

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. Αν θέλεις να ακούσεις, υπάρχει εδώ ως κονσέρβα. http://boemradio.com/gr/el/podcasts/

      Είναι η εκπομπή, Another Empire. Καλή ακρόαση :)

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails