Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Το βλέμμα του Ολλανδού.


[κλεμμένο από τον Κάτω Κεφάλι]

Όπως λέγαμε και σήμερα το βράδυ με φίλους, όποιος νομίζει πως αυτά είναι τσάμπα μαγκιές και γίνονται χωρίς να έχουν υπάρξει συνεννοήσεις για πιθανές συμμαχίες, πλανάται πλάνην οικτρά (ή είναι ο Πορδοσάλτε). 


Υ.Γ: Και για να μην ξεχνιόμαστε τι βόθρος είναι το Ποτάμι και οι φιλελέδες εντός αυτού. 

                                            [κλεμμένο και αυτό από τον Κάτω Κεφάλι]

Υστερόγραφο επί του υστερογράφου, Ο τζιτζιφιόγκος με τις μπούκλες είναι του Διαφωτισμού κι αυτό;

10 σχόλια:

  1. @Βαρουfuckisκαιδερνεις διάβασα κάπου!
    Τον απόλαυσα!
    Ένα όχι που μας γέμισε πολλά συναισθήματα!
    Καλημέρα και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρω αν στο τέλος δώσει κώλο χειρότερα και απο τον ΓΑΠ και τους υπόλοιπους, αλλά τουλάχιστον τώρα κάνει αυτό για το οποίο τον ψηφίσαμε. Διαπραγματεύεται! Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  2. Για αρχη μια προσωπικη αποψη. Ο Βαρουφακης, μου ηταν και συνεχιζει να ειναι πολυ συμπαθης σαν επιστημονας. Καποιοι τον εμαθαν τωρα το τελευταιο διαστημα αλλα και τα παλιοτερα χρονια εβγαινε στα ΜΜΕ και ελεγε την αποψη του με μονη ιδιοτητα αυτη του καθηγητη οικονομικων.

    Απο εκει και περα το εχουμε ξαναπει και συμφωνω με το παραπανω σχολιο που εκανες στην airis επειδη οτι τωρα καλα τα λεμε, αλλα στις 16 Φεβρουαριου που θα γινει η συναντηση του Eurogroup, θα δουμε αν θα αναψουμε το φως για να ριξουμε και εμεις κανεναν που λεει και το ανεκδοτο ή θα συνεχισουμε να τον τρωμε.

    Η Ελλαδα ειναι σε πολυ δυσκολη θεση και με ενα χρεος που ΔΕΝ ειναι βιωσιμο και ουτε ποτε προκειται να γινει. Λεφτα ομως δεν διαγραφονται και δεν χαριζονται, αυτο ας το ξεχασουμε.... οχι πως δεν γινεται η διαγραφη απλως θα εχει και τις αντιστοιχες συνεπειες. Τα ταμεια ειναι αδεια και η Ελλαδα χωρις δανεικα δυστυχως δεν μπορει να τα γεμισει, απο εκει και περα εμεις αυτο που ζηταμε -πλεον- ειναι δανεισμοι μεν, με καλυτερους ορους και ξεχρεωση (οπως μπορει να γινει αυτο, απο τη στιγμη που δανειζεσαι συνεχεια) σε μακρυπροθεσμη περιοδο.

    Καλως ο ενθουσιασμος των Ελληνων με τη σταση του Βαρουφακη αλλα και του Νταισελμπλουμ να πουμε την αληθεια τα τρια δυο του εκανε, αλλωστε δεν ηρθε στην Ελλαδα για να παρει απαντησεις ή να διαπραγματευει.

    Ειδομεν.

    ΥΓ Ξυλο και καρατε στον Αρη Πορτοσαλτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο την στιγμή που δεν παράγουμε τίποτα μα τίποτα σαν χώρα και ακόμα και η εξωτερική πολιτική μας είναι σχεδόν πάντα υπόθεση των "συμμάχων" μας το πιθανότερο είναι στο τέλος να τον πιούμε και να τον φάμε από την στιγμή που παίζουμε στο οικονομικό γήπεδό τους. Αλλά για λίγες μέρες μπορούμε να χαρούμε νομίζω!

      Μη τα λες αυτά για τον Πορδοσάλτε γιατί θα βγεί πάλι την Δευτέρα και θα λέει πως έχει στόχος (αν και κάτα βάση είναι στόκος χαχαχα).

      Καλημέραα!

      Διαγραφή
  3. Πιθανόν αυτή η ιστορία να μας οδηγήσει στα χειρότερα, αλλά σημασία έχει ότι με αυτή την κίνηση εμφανίστηκε η αξιοπρέπεια διώχνοντας τη δουλικότητα.
    Ως Ελληνίδα ένιωσα χθες περήφανη και όχι υποτελής. Ένιωσα λίγο ψηλότερα. Πήρα βαθύτερη ανάσα.
    Καλημέρα κουμπάρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε πάω τέκνον μου (blast from the past, αλλά αυτή ήταν η πρώτη σκέψη όταν διάβασα όσα γράφεις και δε μπορούσα να μην το γράψω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Xα χα τέλεια είσαι!. Ελπίζω αύριο 9-11 το βράδυ να βρείς χρόνο να με ακούσεις στα ράδιο :)
      Καλό μήνα!

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails