Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ...

[Πηγή spor-fm]

...δεν είναι ούτε ο Αντώνης Σαμαράς. Απεργία πείνας όχι για τα μνημόνια, την οικονομική εξαθλίωση, την φασιστοποίηση της χώρας, αλλά για να κάνει "τσάμπα" γήπεδο ο δισεκατομμυριούχος Μελισσανίδης να παίζει η ομάδα του. ΖΩΟ!

Ελπίζω την ερχόμενη βδομάδα να ψηφίσει μαζικά ο κόσμος, και η ελάχιστη αποχή είναι όνειδος, ώστε τουλάχιστον να μην βαρύνει στις κάλπες η ψήφος των ηλιθίων. 

Υ.Γ: Αυτό μου θυμίζει μια καημένη που στις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές ψήφισε Σαμαρά για να μην σταματήσει η συμμετοχή μας στην Γιουροβίζιον που είναι και ο μόνος λόγος ύπαρξής του. 

20 σχόλια:

  1. έχω πέσει κάτω, αλλά εκτός από γελοίο είναι και τραγικό το θέμα, επιτέλους κάποιος να τους στείλει στον αγύριστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω γίνει τούρμπο από χτές. Υπάρχουν άνθρωποι που ψηφίζουν με τέτοια κριτήρια για την διακυβέρνηση της χώρας και γαμάνε με τις επιλογές τους όλους τους υπόλοιπους. Έλεος όμως!

      Τα λέμε και από κοντά το απόγευμα για την εκπομπή αγορίνα :)

      Διαγραφή
  2. Επίσης έλιωσα!
    Το υστερόγραφο ..πες μου ότι κάνεις πλάκα; Δεν το είχα ακούσει!Τι να πει κανείς;
    Καλημέρα mahler!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν σου κάνω πλάκα. Υπήρξε άνθρωπος 50 χρονών μαλάκας που ψήφισε Σαμαρά για να μην βγει ο Τσίπρας και καταργήσει την Γιουροβίζιον. Θεϊκό έτσι; Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  3. Ας ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. Υπαρχουν δυο ειδων αποχες. Η αποχη του απολιτικου, και της αδιαφοριας ή αυτου του τυπου που ονειρευεται στρατους και βασιλιαδες. Αυτη η αποχη ναι ειναι ιδια και χειροτερη με την επιλογη της ψηφου.

    Υπαρχει ομως και η αλλη αποχη, η ενεργος, αυτη που πιστευει στην αυτοργανωση, αυτη που την εντολη τη δινει ο ιδιος ο λαος μεσα απο μαζικες συνελευσεις. Ουτοπικο για καποιους και καταστροφικο για καποιους αλλους. Αλλα η αλλαγη δυστυχως δε θα ερθει μεσα απο τις καλπες, γιατι στα ψηφοδελτια ειναι τα ιδια προσωπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ στα ποιοτικά χαρακτηριστικά των 2 ειδών αποχής, όμως επειδή το εκλογικό αποτέλεσμα βγαίνει επί των εγκύρων ψηφοδελτίων, θα ήταν νομίζω περισσότερο ωφέλιμο όσοι γουστάρουν αυτοοργάνωση να ψηφίσουν μικρά άκυρα κόμματα που αφενός δεν θα μπουν στην βουλή, για να μην υπάρχει ιδεολογικό πρόβλημα, αφετέρου όμως θα κόψουν ποσοστά από τα κόμματα που μπαίνουν τελικά στο κοινοβούλιο. Όπως και να έχει την μη συμμετοχή για τους λόγους που λες την σέβομαι. Την ψήφο με γνώμονα το γήπεδο μιας ομάδας όχι.

      Διαγραφή
  4. Χαχαχα! Άκου για τη γιουροβιζιον! Στις προηγούμενες βουλευτικές ήμουν εφορευτικη! Τα είδα όλα! Γιαγιάδες με ένα πόδι στον τάφο να ψηφίζουν χρυσή αυγή και να μας ζητάνε να τα βρούμε...αγραμματους ψεύτονταήδες να διαφημίζουν την ψήφο τους. Τον εθελοντή του λαος μες στην υπεροψία μέχρι την καταμέτρηση. Ήταν μια θλιβερή μέρα!
    Υγ. Σορρυ για τους κουλους τόνους...autocorrect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλημέρα. Ευτυχώς ακόμα δεν με έχουν φωνάξει για εφορευτική. Μάλλον δεν θα το άντεχα :)

      Καλή σου μέρα και καλή τελευταία εκλογική βδομάδα.

      Διαγραφή
  5. Σύγχρονος Πετρόχειλος; μπράβο στο παλικάρι, αυτή είναι αγάπη για την ομάδα και η ομάδα είναι οι οπαδοί της.
    Εντωμεταξύ παίζει να είναι και μούφα ή να παίρνει κάνα χαρτζιλίκι γουάτ έβερ από Μελισσανίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το να είναι τόσο ηλίθιος καλύτερα να τα έχει πάρει από τον Τίγρη. Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  6. Απιστευτο!
    Εκει που νομιζα οτι τα τοπικα βουρλα εδω παιρνουν οσκαρ, να που μερικα Ελληνικα βουρλα τους αρπαζουν το οσκαρ ηλιθιοτητας μεσα απ τα χερια!

    ΥΓ ...φοβερο! αλλα ας μην απογοητευομαστε, γιατι τα πραγματα θα πανε μια χαρα απο τη στιγμη που ο Σαμαρας υποσχεται ισοβια συνταξη στις πολυτεκνες μητερες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό για την ισόβια σύνταξη στις πολύτεκνες μητέρες δεν το είχα ακούσει. Οι προεκλογικές υποσχέσεις είναι τόσο καταπληκτικές...

      Καλή σου μέρα.

      Διαγραφή
  7. οτι να ναι! ο κοσμος δε παει καλα! τι να πει κανεις....

    καλη εβδομαδα ευχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To καλυτερο κατουρημα το εχω κανει στα μπαζα της Φιλαδελφειας οταν ειχαμε παει για μπυρες πριν χρονια στο Ν. Ηρακλειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και να σκεφτεί κανείς ότι όλα ξεκινάνε από την ηλίθια ερώτηση σ' ένα νήπιο: "τί ομάδα είσαι;"
    Ξενούδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς όλα τα νήπια δεν κολλάνε τόσο πολύ! Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails