Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Gone girl (2014)


Η καλή ταινία από το τρέιλερ φαίνεται (καλά όχι πάντα αλλά κάτι πρέπει να γράψω χαχαχα). Χτες λοιπόν, στον κινηματογράφο Αλεξάνδρα που Δευτέρες και Τρίτες έχει προσφορά 2 άτομα με ένα εισιτήριο των 7,5 ευρώ, είδαμε το Gone girl ή ελληνιστί "Το κορίτσι που εξαφανίστηκε".  Και αν περίμενα κάτι καλό το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Εξαιρετική σκηνοθεσία και ερμηνείες, καύλα όσο ποτέ ο Μπέν Άφλεκ (έχει και σκηνή σε ντουζιέρα ααααχχχχχ), και ένα σενάριο που όσο ευφάνταστο και αν δείχνει με την πρώτη ματιά, όπως επεσήμανε και ένας φίλος που το είδαμε μαζί, δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα κάποιων γνωστών ζευγαριών. Καταπληκτική επίσης η καταγραφή της ανθρωποφαγίας των σύγχρονων media, αλλά και των "φετίχ" της σύγχρονης κοινωνίας.  

Δεν χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο. Αν το πετύχετε δείτε το. Από τις ταινίες που αξίζει να πληρώσετε να την δείτε σε κινηματογραφική αίθουσα κατά προτίμηση γεμάτη. Διότι υπάρχουν αρκετές βιτριολικές ατάκες-αναφορές σε κοινά βιώματα, που θα σας κάνουν να γελάσετε μαζί με τους παρακείμενους θεατές. 

12 σχόλια:

  1. Μάντεψε τι έχω στο usb από προχθές για να δω το βράδυ, εάν φυσικά σχολάσω μια λογική ώρα! Μα τι άλλο; Το Gone girl!!!
    Αποστέλλω κινηματογραφικό φιλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ που το βρήκες; Πόσο χάκερ είσαι; Πάντως είναι πολύ καλό. Δες το όποτε βρείς χρόνο. Φιλιάααα

      Διαγραφή
    2. Είμαι πολύ χάκερ και τα βρίσκω στο Kickass Torrents! Χο χο χο!
      Αλλά δεν θα την δω τελικά σήμερα. Πριν από ένα τέταρτο γύρισα και τζούζουν τα ματάκια μου και το μόνο που θέλω είναι ένα ντουζάκι και ύπνο.
      Καλά. Και μια σταλίτσα παγωτάκι! Για όνειρα γλυκά!
      Καληνύχτα κουμπάρε μου!

      Διαγραφή
    3. Kι εγώ εκεί το ψάχνω. Τι κάνω λάθος και δεν το βρίσκω;;; Ουφ θα το δώ πάλι αύριο το θέμα. Αύριο θα δε το Xenia και θα σου πω εντυπώσεις. Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Αυτος ο Μπεν Αφλεκ εδω μου καθεται, σε ολες τις ταινιες κανει το καλο παιδι και πως να μην τον συμπαθουν οι γκομενες μετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι γκόμενες τον συμπαθούμε (λολ) όχι μόνο επειδή κάνει το καλό παιδί. Τότε θα ήταν το σύχαμα ο Αρναούτογλου. Αλλά επειδή όπως και να το κάνουμε είναι παίδαρος. Πάντως και για τα str8 αγοράκια έχει οφθαλμόλουτρο. Η γυναίκα του Μπέν είναι ωραίο κομμάτι και η αδερφή του ακόμα περισσότερο ;)

      Διαγραφή
    2. Στη ξαδερφη και στη θεια μπαινει παντα πιο βαθια! :P

      Διαγραφή
    3. Να χαθείς σάτυρε χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
  3. Όντως φαίνεται καλή! Και ναι, μαναράκι ο Άφλεκ! χαχα!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλή ταινία φίλε. Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  4. πωπω, σε όλα αντίθετοι, μόνο στις ατάκες που βγάζουν γέλιο ταιριάξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχε μπόλικες τέτοιες φίλε! Ιδικά με την ξανθιά white trash "Τατιάνα" δημοσιογράφο πέθανα!

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails