Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Κάτι που λείπει

Ακόμη δεν έχω εντοπίσει για ποιο λόγο δεν μπορεί να με συγκινήσει όσο θα περίμενα η Μποφίλιου. Δεν είναι άσχημα τα τραγούδια της και η φωνή της αν και στάσιμη είναι σε άψογη κατάσταση. Κάτι όμως πάντα λείπει όταν την βλέπω ζωντανά. Να φταίει που ποτέ δεν συνδύασα τα τραγούδια της με κάποιο προσωπικό γκομενικό δράμα ώστε να κόβω φλέβες με τα τραγούδια της; Να είναι που ξενερώνω με τις χιψτεριές τύπου "καμιά φορά τα τραγούδια μας επιλέγουν δεν τα επιλέγουμε" που είναι μόνο για τα τηλεγλέντια του Παπαδόπουλου; Ίσως πάλι να είναι πως μου δίνει την εντύπωση οτι η υπερβολική ερμηνεία της επί σκηνής γίνεται για να καμουφλάρει το γεγονός πως δεν τραγουδάει "δικά της βιώματα"; Ενδεχομένως απλά να φταίει το γεγονός πως δεν έχω ακούσει ποτέ ολόκληρο δίσκο της με προσοχή πέρα από τα σκόρπια στο ραδιόφωνο. Όπως και να έχει, όταν είσαι με καλή παρέα, τρως πιτσούλα, πίνεις μπυρίτσα και γελάς μέχρι δακρύων, η νύχτα δεν μπορεί παρά να είναι επιτυχής. 

Υ.Γ: Το γεγονός πάντως πως την Τρίτη (για Τετάρτη δεν ξέρω) ήμασταν στην συναυλία της όλοι όσοι την κράζουμε ως λίγη αυτά τα χρόνια, ίσως να λέει πως κάποτε θα γίνει αγαπημένη. 

16 σχόλια:

  1. Βλέπω κι εγώ να την εκθειάζουν και δεν το καταλαβαίνω. Ok, καλή, αλλά... Ένιωθα σαν τη μύγα μες στο γάλα τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι δεν είσαι μόνη. Για κάποιο λόγο δεν με αγγίζει. Καλό σου απόγευμα :)

      Διαγραφή
  2. Ποσο πιο χαμηλα θα πεσεις; Τρως πιτσα και ακους Μποφιλιου.... πες μου οτι σε συνδιασμο με σουβλακια, ακους και Κοτσιρα, να το κλεισουμε το μαγαζι.

    Η ωρα του φαγητου ειναι ιερη, να το θυμασαι... πρεπει να προσεχεις, με ποιον τρως και τι ηχει στα αυτια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα επέστρεψες ρε άρχοντα από τις διακοπές; Βασικά δεν άκουγα Μποφίλιου με το φαγητό μου, έτρωγα πάνω στα τραγούδια της Μποφίλιου. Και ήταν και κρύα η μπυρίτσα, σούπερ. Όχι Κότσιρα με σουβλάκια δεν. Ούτε Κότσιρα σκέτο βασικά χαχαχα

      Διαγραφή
  3. Tς τς τς σαν δεν ντρέπεσαι...βάλε ρε Bonfire και TNT να στανιάρεις. :p :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, δεν τα ξέρω αυτά, να τα ψάξω. Με πιστούλα πάνε; Γιατί για τις μπύρες είμαι σίγουρος :))

      Διαγραφή
    2. Πάνε μωρέ...Εδώ πάνε σε ντισκο-πιστούλα με καθρέφτες τριγύρω Exodus και ντισκόμπαλο από πάνω...στο παλιό "Χωρίς Ανάσα".

      Διαγραφή
    3. Tι σου κάνει ένας αναγραμματισμός. Δεν ήθελα να πω πιστούλα, αλλά πιτσούλα στο προηγούμενο μου μήνυμα χαχαχα

      Διαγραφή
  4. A, δεν μας τα λες καλά... εμ, δεν σου αρέσει, εμ πας στην συναυλία της!
    Αποφάσισε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, αν δεν είχα πρόταση από καλή παρέα δεν θα πήγαινα. ήταν και μόνο 10 ευρώ οπότε μπορούσα να κάνω άλλη μία δοκιμή :)

      Διαγραφή
  5. Από αυτό το ποστ θα κρατήσω αυτά που μου αρέσουν! Πιτσούλα και μπυρίτσα!
    Την Μποφίλιου στην χαρίζω αγαπημένε μου κουμπάρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κουμπαρούλα. Να το κάνουμε μόδα τότε. Πικ-νίκ στις συναυλίες της Μποφίλιου. Βασικά απέναντι από το Γκάζι είναι το Μπούτσερ Σόπ. Την επόμενη φορά θα την ακούσουμε από εκεί. Ελπίζω σύντομα να τα πούμε και από κοντά. Φιλιά :)

      Διαγραφή
  6. Καλοπεράσατε παλιόπαιδα!!! χεχεχε
    Εντάξει μου αρέσει, δεν μπορώ να πω, το μέλλον θα δείξει!
    Καλημέρα και καλό ΣΚ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H αλήθεια είναι πως περάσαμε τέλεια. Όσο για την Μπόφι ποιος ξέρει μπορεί κάποια στιγμή να μου κάνει κλίκ και να με ακούς να εκθειάζω. Καλό σου-κού αγορίνα μου.

      Διαγραφή
  7. προσωπικά δεν μου βγάζει καθόλου συναίσθημα, όπως λες συμπαθητικά τραγούδια, καλή τεχνική και φωνή αλλά μέχρι εκεί... ελπίζω να τα πούμε συντόμως (επίσης αντιλαμβάνομαι ότι την κατέστρεψες την διατροφή που έκανες... lol)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό και σε οτι αφορά την Μποφίλιου,,,και την δίαιτα. Άσε καταστροφή και αυτό το καλοκαίρι χαχαχαχα. Θα τα πούμε και από κοντά. Είμαι ήδη σε επαφή με τον Πύργο για το που και πως ;)

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails