Πέμπτη 7 Αυγούστου 2014

ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ



Ενδεχομένως η εσωτερική κατάρρευση να είχε ξεκινήσει αρκετό καιρό πριν οι πρώτοι τακτικοί διαβάτες εντοπίσουν μια ελαφρά κλίση στο πεζοδρόμιο. Για καιρό συνέχιζαν αδιάφοροι το καθημερινό τους πέρασμα αποδεχόμενοι ως γραφικότητα την ολοένα και αυξανόμενη υποχώρηση.

Όταν το πρόβλημα της καθίζησης άρχισε να γίνεται εμφανές, κάποιοι θυμήθηκαν το πως είχε βουλιάξει ένα ολόκληρο περίπτερο λίγα μέτρα μακρύτερα στην Πανεπιστημίου, κατά τις ένδοξες μέρες της  κατασκευής του ΜΕΤΡΟ και της δημιουργίας του αστικού μύθου της οικονομικής ανάπτυξης. Παρ΄όλα αυτά, η ύπαρξη ομοίου περιπτέρου στα διευρυνόμενα όρια της υποχώρησης του εδάφους δεν έδειξε να προβληματίζει ιδιαίτερα τους περαστικούς ακόμα και όσους έκαναν τον παραπάνω συνειρμό.

Προς τιμή τους, πρώτοι ενδιαφέρθηκαν για το φαινόμενο οι καλλιτέχνες-πλακατζίδες της περιοχής οι οποίοι δημιούργησαν ενδιαφέρουσες εγκαταστάσεις εντός του οικοπέδου και ενημερωτική πινακίδα στα όρια αυτού.

Λίγο πριν η τρύπα μετατραπεί σε χαβούζα που θα καταπιεί δικαίους και αδίκους, η πολιτεία περιέφραξε τον χώρο δημιουργόντας μιαν ιδιότυπη αστική τουριστική ατραξιόν, θέασης του χάους και παρακολούθησης της συμφοράς.

Όσο για λύση του προβλήματος, κουβέντα. Αρκεί η προσωρινή περιτοίχιση με κοτετσόσυρμα (λολ) και η διευκρινιστική σαρκαστική πινακίδα ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. 

11 σχόλια:

  1. Ιστορικο το βούλιαγμα του περιπτερο, εγινε Live στον Ευαγγελατο... με τον κοσμο να φωναζει "επεσε, επεσε".

    Κακως εβαλαν το συρματόπλεγμα, να βγει αμεσως να πεφτουν οι γριες και να γελαμε!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είχα περάσει την ίδια μέρα το πρωί από το περίπτερο αυτό. Οι κακές γλώσσες θέλουν τα κιλά μου να ήταν η χαριστική βολή στο οδόστρωμα χοχοχο.

      Βρε λες, να πάρουμε φραπέδες να την αράξουμε απέναντι και να γελάμε με όσους πέφτουν στην τρύπα; Δεν είναι κακό.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα!!
    κάπου κεντρικά είναι; Το σήμα των Νότος βλέπω ή μου φαίνεται;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν ντρέπεστε και οι δυο; Μέτα θα εχουμε τα παπουδια να ουρλιάζουν στον παπαδακη για το γεγονος, και καλα τα παπουδια να τα αντεξει ο κόσμος, τον παπαδακη ποιος θα τον αντέξει; οχι πες μου! πειράζει που το θεωρω ολιγον τι γελοιο ως γεγονος;
    Άλλα μπράβο που μου το θυμισες και το ειχα ξεχασει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα παππουδακια βγαινουν στον Γιωργακη τον Αυτια... και λενε για τα φαρμακΑΚΙΑ τους, τις συνταξΟΥΛΕΣ τους.

      Διαγραφή
    2. @siren girl
      Ο Παπαδάκης μπορεί να ήμαστε τυχεροί και να πέσει κι εκείνος μέσα χαχαχα.

      @Manolog3
      Μαλάκα μου σε 40 χρόνια ξέρεις που θα βγαίνουμε κι εμείς να κλάψουμε για τα παραπάνω χαχαχα

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails