Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Στην Άγρια Δύση...


...δεν υπάρχουν πραγματικά κανόνες. Δεν μπορείς να κάνεις σχέδια και προγράμματα. Μόνο να προσπαθείς να επιβιώσεις αντέχοντας την ρευστότητα με τις δικές σου δυνάμεις, και την δικιά σου ηθική. 

Δεν ξέρω αν αυτό ήθελε να πεί ο ποιητής Tommy Lee Jones στο The Homesman, εγώ κάπως έτσι το είδα χτες, σε άλλη μια ωραία κινηματογραφική βραδιά σε θερινό κινηματογράφο, αυτή την φορά στο CINE PARIS στην Πλάκα. 

Πολύ καλημέρα σας. 

13 σχόλια:

  1. Χαχα,θα ρίξω μερικά μπετά κι εγώ (τώρα το είδα)!
    Δεν την ξέρω την ταινία, σε πιστεύω, όμως, πως πέρασες πολύ ωραία χθες. :-) Τι ωραία να πηγαίνεις στην Πλάκα θερινό σινεμά!
    Αλλά για άλλο λόγο σου αφήνω το σχόλιο: πήρε κάτι το μάτι μου σήμερα που μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και σκέφτηκα πως θα αρέσει και σε σένα, οπότε σου το κοινοποιώ (facebook τον έκανα τον blogger, χαχαχα).
    http://www.openculture.com/2014/07/a-page-of-madness.html
    Καλή σου μέρα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tο θερινό μου αρέσει παντού είναι η αλήθεια. Ναι δεν έχει η προβολή την ηχητική και οπτική τελειότητα του κλειστού κινηματογράφου, όμως είναι άλλη αίσθηση. Σε ευχαριστώ πολύ και για το λίνκ. Δεν ξέρω πολλά από Ιαπωνικό κινηματογράφο οπότε θα έχω μελέτη να κάνω :)
      Καλή σου μέρα!

      Διαγραφή
  2. Τυχερούλη!
    Εμάς το σινεμά παίζει μέχρι και την Κυριακή το Χ-MEN, αλλά δεν ξέρω αν θέλω να το δω...

    Θα δω αν θα το δω...

    Να το δει κανείς ή να μην το δει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλεις να το δείς. Όχι πως είναι κακό, απλά είναι μόνο για φάν της συγκεκριμένη σειράς ταινιών. Πιστεύω θα βαρεθείς με το πολύ εφέ, το υποτυπώδες σενάριο και της αντίστοιχες ερμηνείες. Εγώ πέρασα πολύ καλά ένα βράδυ που το είδα, αλλά είχα και καλή παρέα και κάναμε και τα σχόλιά μας, όπως το ότι η 70ήλα θα κυνηγάει για πάντα τις αδερφές κλπ. Επίσης είχα δεί όλες τις προηγούμενες ταινίες οπότε ήταν οκ. Τώρα από το να καθίσεις σπίτι και να δείς Τούρκικο ή Μουντιάλ, καλύτερα το Χ-ΜΕΝ να κάνεις και την βόλτα σου.

      Διαγραφή
    2. Μερσί κουμπάρε. Θα ληφθούν σοβαρά οι προτάσεις σου!

      Διαγραφή
  3. Αχ σινέ παρί και σινέ θησείο...και η πόλη γίνεται πιο ανθρώπινη! Καλές, όμορφες καλοκαιρινές βραδιές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και Σινέ Ψυρή, και το θερινό της Λαϊδος και πολλά άλλα. Τα θερινά είναι μια πραγματική όαση στην Αθήνα. Καλό σου βράδυ.

      Διαγραφή
  4. τα γουέστερν επιστρέφουν και φέρνουν τον πατέρα μου και εμένα πιο κοντά!!! θα το δω σίγουρα !!! καλημέρα μαχλέρακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στους πατεράδες μας μάλλον δεν θα άρεσε. Έχει μια μόνο σκηνή με ινδιάνους, πολλές γυναίκες πρωταγωνίστριες και αρκετό χιούμορ. Αλλά γενικά είναι μια καλή προσπάθεια. Από οτι μου έχουν πεί οι "3 ταφές" το προηγούμενο γουέστερν του Τόμι είναι πολύ καλύτερο. Μένει να το δώ. Καλό σου βράδυ αμαρτωλή Ιέρεια ;)

      Διαγραφή
  5. πόσα έχω ακούσει για αυτή τη ταινία!!! πολλά..
    θα το δω λοιπόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλή. Αν την δεις ελπίζω να σου αρέσει.

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails