Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!


Αφού προσπάθησε να μας πείσει πως το να είσαι περήφανη αδερφή αρκεί για να κατέβεις υποψήφιος, πως είναι πολιτική θέση το να ξέρουμε πόσοι πέρασαν από το κρεβάτι του και πόσα χρέωναν, αφού είδε πως το να βγάζει την ζωή του στην φόρα με τον τρόπο που το έκανε δεν κέρδιζε τίποτα και προσπάθησε να κερδίσει ψήφους κράζοντας άλλους συνυποψηφίους του ως επίσης ομοφυλόφιλους (αλλά κρυφές), ε αφού με αυτά και άλλα πολλά είδε τα ποσοστά του να μην ξεκολλάν από το μηδέν, έκανε αυτό που θα έκανε κάθε σοβαρός υποψήφιος. Βγήκε, κατήγγειλε και απήλθε. Στο καλό (για να το θέσω κομψά) και να ΜΗΝ μας ξανάρθεις. Εκτός κι αν σοβαρευτείς (ως πολιτικός) και σταματήσεις να το παίζεις και φιλελέ. 




39 σχόλια:

  1. πάει και αυτό το φρούτο έφυγε τουλάχιστον από μόνο του....να δούμε με τα άλλα τι θα κάνουμε....τα σέβη μου καλημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα ζήσουμε να τον ξεχάσουμε χαχαχα. Καλά εγώ τώρα στον Πειραιά τι να ψηφίσω;;; Καλημερούδια.

      Διαγραφή
  2. Ω! Απεσύρθη ο Βαλλιανάτος κι έχασε η Βενετιά βελόνι, που λέει και μια παλιά κινέζικη παροιμία!
    Καλημέρα κουμπάρε μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά μετά την αποχώρησή του έγινε μεγαλύτερος πολιτικός σεισμός από οτι έγινε με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του. Λέμε τώρα. Καλημερούδιαααα

      Διαγραφή
  3. Καμια εντυπωση ή εκπληξη, για πολλους λογους.
    Εκει που εγω εχω μεινει στην κυριολεξια αφωνος ειναι που κατεβαινει ο Γλεζος για ευρωβουλευτης σε ηλικια 92 ετων!
    Κι απ οτι φαινεται εχει αρχισει και γινεται πολυ της μοδας γιατι πριν λιγο ακουσα οτι και μια κυρια στη Μυκονο κατεβαινει για δημοτικος συμβουλος σε ηλικια 80 ετων!
    Κατα τα αλλα... σκιζουν τα ρουχα τους για την ανεργια των νεων!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τόπο στα τιμημένα γηρατειά χαχαχα. Όσο για τον Βαλλιανάτο, όντως καμία έκπληξη. Οι κενοί άνθρωποι δεν μάχονται το σκάνε τρέχοντας. Ακόμα κι αν τον στήριζα θα είχα αηδιάσει με τον τρόπο που θέλει να αποφύγει την ήττα. Όποιος πιστεύει σε κάτι προσπαθεί δεν βγαίνει να λέει πως είναι στημένος ο αγώνας.

      Διαγραφή
  4. Ασχετως με την ιστορια Βαλλιανατου, η αληθεια που δεν πρεπει να ξεχναμε ειναι οτι δυστυχως στην Ελλαδα οποιος χανει δεν ειναι επειδη δεν εχει προσοντα, αλλα επειδη δεν ανακατευτηκε με την κλίκα ή με το κομμα που επρεπε! Δεν εχει καμια απολυτως σημασια αν καποιος ειναι αγραμματος, αξεστος, ηλιθιος, εντελως τρελλος, ή 110 χρονων! Δυστυχως ακομα και σημερα, σημασια εχει σε ποια κλικα καποιος ανηκει και σε ποιον κανει τεμεναδες και προσκυνηματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ, όμως ο συγκεκριμένος από τεμενάδες και γλειψίματα άλλο τίποτα. Οπότε μάλλον άτυχος που δεν τα εκμεταλλεύτηκε σωστά.

      Διαγραφή
  5. βρε και είχα βρεί πού να ψηφίσω, όταν θυμήθηκα πως... δεν έχω δικαίωμα ψήφου.
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει δικαίωμα; Γιατί βρε; Καλά και εμείς που το έχουμε αρχίδια θα ψηφίσουμε και πάλι.

      Διαγραφή
    2. αλλοδαπός, βλέπεις. Και δεν φρόντισα εγκαίρως για εγγραφή στο δήμο, να ψήφιζα τουλάχιστο στις δημοτικές/περιφερειακές, όπου επιτρέπεται η συμμετοχή αλλοδαπών...
      ΞΕΝικός γαρ...

      Διαγραφή
    3. E καλά θα έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. Κανόνισε το πάντως για τις βουλευτικές :)

      Διαγραφή
  6. Μάλιστα.. άντε καλό δρόμο και σ'αυτόν!
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο καλό και να μας γράφει η έρμη ΠΥΔ. (πρώην Υποψηφία Δημαρχέσα, έγια μόλα έγια λέσα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ τον αγαπάς σφόδρα βλέπω. Μπράβο του πάντως που τα κατάφερε να του γυρίσουν την πλάτη (και όχι με την καλή έννοια) όλοι οι ομοφυλόφιλοι της χώρα. Καλή σου μέρα.

      Διαγραφή
  8. Μια καλημέρα πέρασα να πω κι έπεσα επάνω σε είδηση βόμβα που δεν έτυχε να ακούσω... Ειδήσεις σπάνια ακούω κι αυτές εκεί γύρω στο δελτίο καιρού το πρωί στον Αντ1 λόγω Τάσου Αρνιακού.... Πάντως πήγα να εντυπωσιαστώ με την ΜΗ αποδοχή... Αν και μετά μου φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου με αυτά που κάνει τον τελευταίο καιρό, η μη αποδοχή ήταν μονόδρομος. Αλήθεια στα μέρη σας μαθαίνω θα βγάλετε δήμαρχο τον Μπέο;;; Βρε σοβαρευτείτε, τον Μπέο;;; Καλή σου μέρα ποιητή μου!

      Διαγραφή
    2. Mahlerάκο μην το λες σε μένα... Από καιρό το φωνάζω να μην κάνουν κάποιοι την βλακεία.... Αλλά τι να πω.... Ο όχλος άλλα λέει...

      Διαγραφή
    3. Mahlerάκο μου εγώ από καιρό το λέω να μην κάνουν κάποιοι την μ----΄α και τον ψηφίσουν αλλά ο όχλος άλλα λέει...

      Διαγραφή
    4. Ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική στην ψήφο και όχι ο χαβαλές. Διαφορετικά φοβάμαι πως ο συγκεκριμένος θα κάνει πάρτι :(

      Διαγραφή
  9. Ξερεις τι? Μεγαλη κουβεντα, αλλα δε γαμιεται ας γινει εστω και γρηγορα.

    Ειμαι τερμα φιλελευθερος και χωρις ταμπου, αλλα ρε φιλε, απαχθανομαι, οσους ομοφυλοφιλους (αντρες/γυναικες) πλασαρουν τις σεξουαλικες τους προτιμησεις σαν να ειναι κατι ξεχωριστο. Πως θες ρε μαπα να σε "δεχτει" η κωλοκοινωνια που ζεις με τους στενομυαλους γαμωελληνες οταν μοστραρεσαι ετσι? Αν θες να ενταχθεις σωστα και να απαρτιζεις μερος του συνολου, δεν χρειαζεται να ξεχωριζεις αλλα να συμβαδιζεις, χωρις συμβιβασμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα, το πραγματικά καλό θα ήταν να μπορεί να γίνει κάποιος αποδεκτός όσο και διαφορετικός να δείχνει ή να φέρεται. Ας πούμε να μπορεί ένας Γαύρος να πάει να δεί αγώνα στην Λεωφόρο (και να φύγει ζωντανός) ως Ολυμπιακός και όχι καμουφλαρισμένος ως Βάζελος. Το να γίνεσαι αποδεκτός επειδή απλά δεν φαίνεσαι πως διαφέρεις είναι μισή λύση. Βέβαια όταν κάποια πράγματα σε μια κοινωνία θεωρούνται τόσο ταμπού ίσως ο καλύτερος δρόμος είναι της σταδιακής προσαρμογής αμφότερων και όχι του σόκ. Πάντως στην περίπτωση Βαλλιανάτου αυτό που με ενόχλησε δεν ήταν το οτι έλεγε κατάμουτρα με πόσους γαμιέται, ή ότι κάνει ναρκωτικά ή πως είναι οροθετικός και πολλά άλλα. Αλλά το γεγονός πως θεωρούσε πως αυτή η στάση ζωής του αρκούσε να είναι το "πολιτικό" του πρόγραμμα και ο λόγος που θα τον ψηφίσουμε. Όταν δε είδε πως η πρόκληση δεν έπιασε αποφάσισε να "θάψει" και άλλους συνυποψηφίους του λέγοντας πως είναι κρυφοί ομοφυλόφιλοι. Κάποιοι δε λένε πως αυτός ήταν και ο μόνος λόγος που μπήκε σε αυτή την εκλογική κούρσα μιας και μέχρι που παραιτήθηκε δεν είχε πρόγραμμα ούτε υποψηφίους στο συνδυασμό του. Για αυτό λοιπόν και χάρηκα που τελικά πήρε τον πούλο.

      Διαγραφή
  10. Τι μαθαίνει κανείς μπαίνοντας στα blogs :) :) Καλή εβδομάδα εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ώστε για αυτό το λόγο έπεσε θρήνος στην αθήνα;
    δεν πάμε καθόλου καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά το θρήνο, όλοι χαρήκαμε. Όχι όσο όταν βρεθεί ο Κασιδιάρης φυλακή, αλλά οκ θα περιμένουμε. Φιλούρεεες!

      Διαγραφή
  12. "Στο δεύτερο γύρο ψηφίζουμε Καμίνη" είχε ανακοινώσει.
    Τώρα και στον πρώτο.

    Thank you Mahler,
    συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε εγώ ψηφίζω Πειραιά. Ένας Θεός ξέρει τι θα ψηφίσω χαχα.

      Διαγραφή
  13. Mahler είσαι λίγο υπερβολικός. O Βαλλιανάτος είναι αρκετά έξυπνος για να πέσει στις παγίδες που του προσάπτεις. Εξηγεί τους λόγους που αποσύρθηκε (και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που λες εσύ) στην ανακοίνωσή του. Προσωπικώς πιστεύω ότι είναι μεγάλη οπισθοδρόμηση για τον δήμο Αθηναίων η απόσυρση Βαλλιανάτου, αλλά από ό,τι βλέπω στα σχόλια εδώ μέσα προφανώς είμαι και ο μόνος που το πιστεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O Βαλλιανάτος είναι πάνω από όλα αρκετά υπερόπτης για να παραδεχτεί το λάθος του και τους πραγματικούς λόγους που αποσύρθηκε. Ένας άνθρωπος που από την πρώτη ημέρα εκμεταλλεύτηκε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όσο κανείς από τους συνυποψηφίους του, το να καταγγέλλει φίμωση από αυτά είναι απλά προκλητικό. Οπισθοδρόμηση αλήθεια γιατί θα είναι; Επειδή δεν βγήκε κάποιος που το μόνο του πρόγραμμα ήταν το πόσο όπεν αδερφή είναι; Η' μήπως φίλε μου πιστεύεις κι εσύ πως το outing και η ανυπαρξία πολιτικού λόγου και προγράμματος είναι ακτιβισμός όπως μου είπε κάποιος πριν λίγο καιρό και με κούφανε; Μαλιστα ο συγκεκριμένως μου είπε πως όπως την δεκαετία του 50 θα ήταν πρόκληση να μιλάμε για τα δικαιώματα των μαύρων, έτσι και ο Βαλλιανάτος είναι προκλητικός βγάζοντας το κρεβάτι του στην φόρα. Λες και μπορεί να υπάρξει σύγκριση!! Πάντως επειδή κι εγώ πιστεύω πως είναι έξυπνος ο Βαλλιανάτος, δεν αποκλείω όλο το σκηνικό της υποψηφιότητάς του να ήταν από την αρχή σχεδιασμένο για να κράξει κάποιους κρυφούς και να τους καταστρέψει όπως έκανε με τον Κακλαμάνη που κατρακύλησε δημοκοπικά αμέσως.

      Διαγραφή
    2. Και για να μην παρεξηγηθώ φίλε Πάνο, θεωρώ παρομοίως ανόητους όσους προσπαθούν να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε μοστράροντας str8οσίνη, όσους φυλάνε χέρια παπάδων και ανάβουν κεριά για να μας πείσουν πως είναι χριστιανοί και πάει λέγοντας. Αυτά είναι δευτερεύοντα. Πολιτικό πρόγραμμα χρειάζεται, και σχέδιο δράσης.

      Διαγραφή
  14. Mahler καμία παρεξήγηση, συζήτηση κάνουμε.

    Οπισθοδρόμηση αλήθεια γιατί θα είναι;

    Διότι ο Βαλλιανάτος ήταν ο πιο προοδευτικό από όλους τους υποψήφιους (αν κρίνω από το πρόγραμμα και την ιδεολογία της Φ.Σ.). Ο Καμίνης φαινόταν προοδευτικός αλλά δυστυχώς αποδείχτηκε λίγος. Ο Σπηλιωτόπουλος κλπ παίρνουν χ εξ ορισμού (φαίνεται το ποιοι είναι και το τι πρεσβεύουν από τα κόμματα που αντιπροσωπεύουν).

    Ο Βαλλιανάτος όντως είναι προκλητικός με το να βγάλει το κρεβάτι του στη φόρα, αλλά αυτό γιατί είναι μεμπτό; Ίσα ίσα το θεωρώ πολύ έξπυνη κίνηση, διότι περνάει ένα πολύ γερό μήνυμα του τύπου "είμαστε κι εμείς εδώ". Αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος να ακουστεί η διαφορετικότητα ας γίνει έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεμπτό ήταν το να κάνει το κρεβάτι του πολιτική θέση αυτό λέω και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν γίνομαι κατανοητός. Δεν με νοιάζει ούτε με χαλάει να ξέρω με το πόσους έχει πάει, αν πληρώνεται ή αν κάνει μπάφους κλπ, αλλά με χαλάει όταν ζητάει να το ψηφίσω για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Το βρίσκω εξίσου συντηρητικό με το θέλει κάποιος να τον ψηφίσω επειδή έχει παιδιά και εγγόνια και ανάβει κεράκι στην Παναγία. Όσο για την Φιλελεύθερη Συμμαχία, το ότι ο επί χρόνια κρατικοδίαιτος του ΠΑΣΟΚ έγινε οψίμως Φιλελές, ήταν ένας ακόμα λόγος να μην τον ψηφίσω :)

      Όσο για το παρεξήγηση, μην το λές. Για κάποιο λόγο η υποψηφιότητά του εξάπτει τα πάθη χαχα.

      Διαγραφή
    2. αλλά με χαλάει όταν ζητάει να το ψηφίσω για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

      Αυτό είναι και το λάθος που κάνεις. Δε σου ζήτησε να τον ψηφίσεις γι' αυτό, σου δείχνει από την αρχή με ποιον έχεις να κάνεις, είναι ειλικρινής, σου λέει δηλαδή "αυτός είμαι, και αυτός θα είμαι και μετά τις εκλογές, αν θες ψήφισέ με". Τουλάχιστον ξέρεις το ποιόν του και αποφασίζεις συνειδητώς. Όχι σαν κάτι άλλους, οχιές διμούτσουνες, που άλλα λένε και άλλα κάνουν.

      Υγ. Προφανώς ήταν πολύ προοδευτικός για το ΠΑΣΟΚ, γι' αυτό και έφυγε.

      Διαγραφή
    3. Φίλε μου λάθος δεν κάνω. Δες την πρώτη του δήλωση ως υποψήφιος που έβγαλε στο facebook. Όσο καιρό έκανε προεκλογικό αγώνα δεν παρουσίασε κανένα υποψήφιο του συνδυασμού του, καμία πρόταση. Αναλώθηκε στα του κρεβατιού του, και το χειρότερο στο να κάνει outing σε έτερους υποψηφίους με μόνο σκοπό να τους καταστρέψει προεκλογικά. Αν είχε κάνει όλα τα άλλα ως όφειλε ως υποψήφιος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου το να βγάλει έτσι την προσωπική του ζωή. Όσο για την ειλικρίνεια, το οτι κάποιος λέει αυτά που λέει εκείνος δεν σημαίνει πως θα είναι καλός και κυρίως τίμιος πολιτικός. Οπότε αυτού του είδους την ειλικρίνεια την βλέπω βερεσέ :)

      Διαγραφή
  15. Ωραία mahler είναι προφανές ότι έχουμε διαφορετικές απόψες, οπότε ας το αφήσουμε εκεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλέ ναι, σιγά μην τσακωθούμε για το νούμερο. Καλό σου βράδυ αγορίνα :)

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails