Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Blue Jasmine (2013)

Ουσιαστικά ένα ριμέικ του Λεωφορείον ο πόθος, λιγότερο δραματικό, λιγότερο σκοτεινό αρκετά ενδιαφέρον πάντως έστω και ως light version του πρωτοτύπου. Επίσης έχει καταπληκτικό σάουντρακ! 


4 σχόλια:

  1. δεν μου πολυάρεσε :/ ειδικά μετά που άρχισα να προσέχω πόσο μοιάζει με το λεωφορείο ο πόθος κόλλησα εκεί και άρχισα τις συγκρίσεις :/ ίσως γι αυτό, να το αδικώ :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή ήταν λιγότερο δραματικό το Blue Jasmine κατάφερα να μην μπώ τόσο πολύ στην σύγκριση των δύο. Αλλά αν το κάνεις, τότε ναι, πάς στο πρωτογενές υλικό :)

      Καλό σου βράδυ!

      Διαγραφή
  2. Εμένα πολύ μου άρεσε κουμπάρε. Και η Καιτούλα η Μπλάνσετ μου άρεσε πάρα πολύ, αν και ήταν εμφανές ότι την σκηνοθετούσε ο Γούντυ Άλλεν. Όσο να πεις της έβγαινε η νεύρωση...
    Για την μουσική δεν το συζητώ... Από το Back O' Town Blues και το Aunt Hagar's Blues του Louis Armstrong, στη φωνή της Bessie Smith να υποστηρίζει ότι A Good Man Is Hard To Find και από εκεί στον King Oliver με το Black Snake Blues, όλα μα όλα ήταν καταπληκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ήταν μια καλή εμπειρία. Όχι όμως για την Μπλάσετ που από οτι ακούω έχει να πεί τα χειρότερα για τον Γούντι Άλλεν. Τα κλάματα και η υστερία μάλλον της βγήκαν φυσικά λόγω της συνεργασίας τους χαχα.

      Διαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails