Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΙΤΑΣ Vol.1

Καλημέρα καλή βδομάδα και καλό μήνα. Όπως ξέρετε ήδη, αποφάσισα πριν λίγες ημέρες να απαλλαγώ από τα λίγα παραπανίσια κιλά που έχω (σε σχέση με τα καθιερωμένα στάνταρ της εποχής μας). Διότι παρά το γεγονός πως αυτά τα κιλά σωρεύτηκαν με κόπο και φυσικά τρόπο όλα αυτά τα χρόνια στο ολοστρόγγυλο πλέον κορμί μου, και παρά το γεγονός πως κάθε ξίγκι και πατσά είναι μια γλυκιά ή-για να κυριολεκτώ-αλμυρή ανάμνηση ενός υπέροχου γεύματος, η εσωτερική πληροφόρηση που είχα για την επικείμενη φορολόγηση του όγκου και του βάρους ενός σώματος βάσει τεκμηρίων πλουτισμού, με έπεισε να απαλλαγώ από αυτά. Διότι κυρίες και κύριοι όταν δεν μπορεί ένας πρώην υπουργός και καλοφαγάς να πληρώσει τους φόρους του, πόσο μάλλον να μπορώ εγώ που είμαι προς το παρόν μόνο το δεύτερο.
[πηγή in.gr -ναι ξέρω εδώ κόλλαγε η στάμπα του Στ' αρχίδια μας αλλά δεν βαριέστε το νόημα το πιάσατε έτσι κι αλλιώς]

Η αλήθεια είναι πως πριν επιδοθώ στο επίπονο για το σώμα και την ψυχή άθλημα της δίαιτας, προσπάθησα να απαλλαγώ από τα κιλά αυτά the easy way που έλεγαν και στο χωριό μου, κοινώς να τα χαρίσω στην σελίδα αγγελιών που έφτιαξε χτες η κουμπαρούλα μου η Αθηνά. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου όμως, κανείς μέχρι σήμερα δεν ενδιαφέρθηκε για αυτά-κατάφερα πάντως να αποκτήσω ένα συλλεκτικό σφυροδρέπανο από ατσάλι και σμάλτο και 55 τόμους με τα άπαντα του Λένιν μόλις για 1 ευρώ και μισό πακέτο πατατάκια μπάρμπεκιου με ρίγες.

Αναγκαστικά λοιπόν πήρα ανά χείρας την μαύρη βίβλο της καταπίεσης με σκοπό να καταφέρω να οργανώσω τον νέο τρόπο διατροφής μου.

Το πραγματικό όμως σοκ δεν ήταν αυτό από την αναγραφόμενη τιμή στο εσώφυλλο, 1980δρχ - και μέχρι σήμερα αχρησιμοποίητο, όσο από τις πληροφορίες εντός του.


Τι εννοεί αλήθεια η μαντάμ LALA COOK που έγραψε το βιβλίο όταν λέει γραμμάρια δίπλα από τα φαγητά; Τα γραμμάρια δεν είναι μονάδα μέτρησης για χημικές ουσίες και διαλύματα και διάφορα επιστημονικά πειράματα; Τι σχέση έχουν τα γραμμάρια με το φαγητό; Εγώ τόσο καιρό το μέτραγα σε πιατέλες, κατσαρόλες και ταψιά-τσάκω ρε μάνα μια λαμαρίνα τυρόπιτα φούρνου που έχω μια λιγούρα.

Και δεν μου έφτανε αυτή η απορία, μου κατσικώθηκε από χτές και άλλη μία. Είναι η Μάνα του τζάμπα ο Hiro Nakamura από το Heroes με καούκα γριάς;

Μέχρι να μου λυθούν οι παραπάνω απορίες σας αφήνω με το θεϊκό ντάνς άσμα Κόμπρα είσαι μια κόμπρα (μιας και μου είπατε πως Βάγκνερ και δίαιτα δεν κολλάνε μαζί).

ΘΑ έχουμε μιαν υπέροχα βροχερή/ηλιόλουστη βδομάδα. Φιλιά σε όλους. 

52 σχόλια:

  1. Κι έλεγα τι μου θυμίζει η μάνα του Τσάμπα, βρε τι μου θυμίζει... μόνο που τον Χίρο τον συμπαθούσα, εκείνη όχι και τόσο, για να είμαι ειλικρινής θα μου έρεσε να την έβλεπα στη μεγάλη σούβλα για τ' αρνί με το γιο στη μικρότερη, για το κοκορέτσι.

    Κι εγώ ξεκινώ αύριο γιατί δε λίγο θα κατεβάσω τις κουρτίνες να φορώ... δεν παεί άλλο

    Όσο για τη Βιολέτα, ε, τι να πω, είναι μια κόμπρα και τη λατρεύω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ tremen
    χαχαχα ναι η μάνα του Τζάμπα και ο γιός της είναι για πολλά χαστούκια. Ενώ η Βιολέτα από την άλλη είναι μια θεά!!! Βρε μήπως πριν ξεκινήσουμε δίαιτα να περνάγαμε από του Παύλου για κάνα παστίτσιο...ε, εκπομπή εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παλιοκαπιτάλα του κερατά πόσο λάδωσες για να πάρεις τα άπαντα του Λένιν ρε καημενε!!Θα σε στείλουμε να σε εκτελέσουμε στο βουνό ρεεεεε,εμείς είμαστε κομμούνιααα ρεεεεεεεε!!!
    Οργή λαού,φόβος καπιτάλων σαν και σένα!!Φτου ρε,φτου!!


    Κατά τα άλλα όλα μετριούνται σε γραμμάρια,ακόμα και οι πιατέλες που κατβάζεις καθημερινά και δε μας στέλνεις καμία!!Τσ τσ τσ!!Η αλλυλεγγύη είναι το όπλο των πεινασμένων καλοφαγάδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Ρασκόλνικωφ
    καλά τα άπαντα του Λένιν θα τα βάλω στην τουαλέτα να ακουμπάω τα κωλοχάρτια επάνω. Τρομερή εγκατάσταση σου λέω. Αλήθεια οι πιατέλες πάνε και αυτές σε γραμμάρια? εγώ σε κιλά τις μέτραγα χοχοχο. Αλήθεια ο Βλαδίμηρος ξέρει πως αναπολείς το νοσηρό παρελθόν της Σοβιετίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε πάτε καλά? Τι σας έχει πιάσει όλους; Είναι εποχή τώρα για δίαιτα; Ούτως ή άλλως με την κρίση ΟΛΟΙ θα αδυνατήσουν σε λίγο...Οπότε, απόλαυσε το φαϊ όσο ακόμα είναι δυνατόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΛΕΦΤΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΔΕΑ,ΠΑΛΙΟΚΑΠΙΤΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

    Όλα πάνε σε γραμμάρια,αλλά αν τις καταπίνεις με το κιλό τις μετράνε σε κιλά που παίρνεις μετά!:Ρ:Ρ

    Το ξέρει ο Βλαδίμηρος και χαίρεται γιατί έχει πρότυπο το Στάλιν!Στο γραφείο του έχει ένα μεγάλο πορτρέτο του Πατερούλη,για να του θυμίζει όπως λέει ότι το μεγαλείο θέλει μερικές θυσίες!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τα πάχη σου - τα κάλλη σου!!
    αγαπάω Χίρο -ποια ειναι η μάνα του τζάμπα; άσχετη εξακολουθώ..
    θα με εξηγήσεις στον καϊφέ να ελπίσω; :D
    φιλιά Mahlerako μου, πολλά
    και καλη βδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @mahler76 + Ρασκόλνικωφ
    Τζίζας! Ακόμα σφαζόσαστε για το σφυροδρέπανο εσείς οι δύο;
    Άι ντοντ μπιλίβ ιτ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ πάλι κουμπάρε μου δεν θα κάνω αυτό τον καιρό δίαιτα! Διότι δεν με έχουν πείσει οι επιστήμονες της ΝΑΣΑ ότι δεν θα έλθει το τέλος του κόσμου! Και λέω να το ρίξω στα γλυκά! Άσε που μετά την καταστροφή δεν θα υπάρχουν και ζυγαριές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παρεμπιπτόντως, τα γραμμάρια να τα φάει η μαντάμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απροπό (νάτο και το γαλλικό!), τι σίχαμα η γραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε κουμπάρε, συγνώμη κιόλας, αλλά τι θα το κάνεις βρε παιδί μου το σφυροδρέπανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @tremens
    Δε μου λες αγάπη μου, άμα δεν χρησιμοποιήσεις τελικά τις κουρτίνες για ενδύματα δικά σου, θα μου δώσεις ένα-δυό χιλιόμετρα να κάνω μια φουστίτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ωχ πέρασα από το κάτεργο του θερμιδομετρητή και μόλις τον είδα ανατρίχιασα :/

    επιπλέον, δεν δουλεύει γιατί θα προσπαθείς να κάνεις πειράματα, πχ "αν δεν βάλω λεμόνι κερδίζω 100 θερμίδες έτσι θα προσθέσω ακόμα 50 γραμμάρια κιμά/πατάτες/μπεσαμέλ/κρέμα γάλακτος/μερέντα" :ΡΡ

    καλή βδομάδα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μανα του Τζαμπα εχει απιστευτη φατσα που την ξετρυπωσαν!!!
    Καλη δυναμη στη διαιτα! Και ΝΑΙ, καταλαβαινω το σοκ που υπεστης αλλα χροοοοονια τωρα το φαγητο ζυγιζεται σε γραμμαρια! Ως γνησιως καλοφαγας που να το ξερεις;;;;
    Καλο μηνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. μικρό ακούρευτο φοιτητόπαιδο, μην πουλάς ή χαριζεις τα ξύγκια.
    με την πείνα που θα πέσει, εμείς οι παχουλοκομψές θα επιβιώσουμε να χαρούμε την ανάπτυξη!

    ασε τα λιπόσαρκα να ψοφήσουν στο πρώτο τρίμηνο. εμάς μας βλέπω να επιβιώνουμε τουλάχιστον για κανένα δεκαπεντάμηνο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τώρα με απόκανες!
    Τουλάχιστον η μάνα του τσάμπα έχει να χάσει... η μάνα του Νίκου(υιός)πόσες μέρες θα επιβιώσει που λέει και Ρία;
    Με βλέπω κατά Πρωτοχρονιά... μετά την κουτσουρεμένη σύνταξη και την εφορεία!
    Μη τους αφήσω και χρέη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ben Provis
    Είναι πυ φοβάμαι το τεκμήριο πάχους για αυτό βρε αγάπη. Πάλι καλά που δεν μου αρέσουν τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά και δεν θα πάρω κιλά από εκεί. Καλό σου βράδυ :)

    @Ρασκόλνικωφ
    η ιδέα είναι αυτού που την πρόλαβε. Όσο για τον Βλαδίμηρο, τελευταία φορά που ήμουν στο γραφείο του είχε έναν πίνακα της Μεγάλης Αικατερίνης μαζί με το άλογό. Εκεί να δείς μεγαλεία. Πρός το παρόν σε αφήνω, ίσως περάσω για χαβαλέ το βράδυ από της κουμπάρας μου το μπλόγκ.

    @ Μαριλένα
    για να μην ξέρεις την μάνα του τζάμπα μάλλον δεν βλέπεις τηλεόραση και δεν ακούς διαφημίσεις στο ραδιόφωνο. τυχερή. Θα στα πώ από κοντά αυτά πάντως. Πολλά φιλιάααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Αθηνά...
    κουμπαρούλα έγραψες πάλι. η γριά είναι σίχαμα. ιδικά σε μια ραδιοφωνική που ακούγετε ένα φρικαλέο ρέψιμο και λέει "η μάνα του τζάμπα δεν χωνεύει με τίποτα την ακρίβεια". Μα ποιός τους τις φτιάχνει ήθελα να ήξερα τις διαφημίσεις, τα Jumbo?? Το σφυροδρέπανο είπα θα το βάλω στην τουαλέτα να το βλέπω να ευκολύνομαι χαχαχα. Άντε καλό βράδυ κι αν δε πέσω νωρίς για ύπνο μπορεί να περάσω από το τσαρδί σου για πλάκα μεταμεσονύχτια.


    @ Ουφ!
    κοίτα βασικά πρίν 15 χρόνια είχα χάσει έτσι 30 κιλά. βέβαια άλλες εποχές τότε αλλά νομίζω είναι ο μοναδικός τρόπος να τα χάσω πάντως. αν δεν πετύχει θα το ρίξω στον βελονισμό χαχα. Καλό σου βράδυ :)

    @ BUTTERFLY
    Αχ βρε Πεταλούδα μου αυτό το λάθος με τα γραμμάρια με κατέστρεψε τελικά. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ria
    θα επιζήσουμε αν δεν μας πάρουν στο κυνήγι οι πειναλέοι που θα κυκλοφορούν να μας σουβλίσουν χαχα. Καλό σου βράδυ

    @Γιαγιά Αντιγόνη
    χαχαχα μπράβο καλή μου Γιαγιά Αντιγόνη έτσι έντιμη μέχρι τέλους. Εγώ πάλι θα τους άφηνα τα χρέη να μάθουν. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τηλεόραση δε βλέπω -ομολογώ..
    με τις σειρές που κατεβάζω αφηνιάζω :Ρ (τούτη την εποχή mad men -μετριότατοι. πολύ τσιγάρο βρε παιδί μου, έγκωσα!)
    ραδιόφωνο, κάτι έχει πάρει τ' αυτί μου, δεν το συνδύασα όμως :Ρ
    από κοντά, η επιμόρφωση! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Lala και τα μυαλά στα κάγκελα. Άστα, πρώτη του μηνός προχτες και είπα να αρχίσω κι εγώ σιγά σιγά...

    P.S. Οι διαφημίσεις με τη μάνα του τζάμπα είναι οτι πιο ηλίθιο και σιχαμένο έχω δει ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Μαριλένα
    δες America Horror Story. η καλύτερη σειρά. Τα υπόλοιπα από κοντά καλή μου Μαριλένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Ερμής
    χαχα τελικά όλοι τώρα την ξεκινάμε την δίαιτα? καλή μας επιτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλόοος!! χαχαχα!
    Αχ βρε Μάλερ, όταν κατάλαβα ότι μετράνε το φαγητό με γραμμάρια και εγώ σοκ έπαθα! Έψαχνα ζυγαριά και δεν έβρισκα για τόσα γραμμάρια! χαχαχα! Όπως καταλαβαίνεις τότε που το κατάλαβα χρειαζόμουν ζυγαριά ακριβείας για τις θερμίδες που έπρεπε να παίρνω.. χαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Hfaistiwnas
    άντε βρε, πότε την χρειάστηκες εσύ την δίαιτα; μια χαρά ήσουν όσο σε θυμάμαι. όπως και να έχει πάντως, το να μετράς με γραμμάρια είναι τεράστια πίκρα. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν με είχες γνωρίσει γνωρίζει γυμνάσιο και λύκειο! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. αν πράγματι νιώθεις υπέρβαρος, δοκίμασε τα εξής: 5 γεύματα ημερησίως, με ό,τι ποθεί η γλώσσα σου, αλλά κάθε γεύμα να χωράει σε πιατάκι του καφέ!
    αν τρόμαξες από τη μη-ποσότητα, ξεκίνα με μικρά πιάτα φρούτου/γλυκού.
    και διάλεξε μια μέρα την εβδομάδα που θα παίρνεις μόνο ένα κανονικό πρωινό και για όλη την υπόλοιπη μέρα 10 ποτήρια νερό.
    εγγυημένα πράγματα, κι ακίνδυνα.
    Ξενικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Ξενικός
    ναι αυτό με τα πολλά μικρά γεύματα το έχω ακούσει κι εγώ. Σε ευχαριστώ για την συμβουλή. καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τα γραμμάρια, ειναι μονάδα μέτρησης, πάνω απο τα 5000 γραμμάρια.
    Παναπεί, ενα ταψί μπακλαβάς.
    Δεν χρειάζεται να χάσεις τίποτα. θα χρειασθούν, οσωνούπω!
    μάτσ μπαρμπουνόγατε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ ZouZouna
    Zouzounάρα μου καλημέρα. ναι όπως είπε και η Ρία παίζει να χρειαστούν τα λίπια για την μελλοντική επιβίωση. Λες τελικά να το ξαναρίξω στα ταψιά??? Καλή σου μέρααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Λοιπόν αν θες να χάσεις κιλά, ακολούθα.
    Πρωινό: ενα παξιμάδι ολικής
    Μεσημεριανό: 100 γρ στήθος κοτόπουλο
    Βράδυ: 1 γιαουρτάκι 0%

    Και 4 λιτρο νεερό όλη τη μέρα.

    Θα γίνεις μοντέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @ bear hiv
    βρε αρκούδαρε μόνο αυτά? έτσι δεν θα βγώ μοντέλο, σκήνωμα θα βγώ χαχαχα. Καλά είσαι εσύ αγορίνα μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Οπως οι περισσότεροι κι εσύ από Δευτέρα ξεκινάς; Μόνο να μας πεις ποιά Δευτέρα... Καθαρή Δευτέρα ή Δευτέρα Παρουσία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. @ turigr
    α, όχι χτές έγινε το πόστ, σήμερα η δίαιτα. άρα από Τρίτη χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπέρα φίλε. Κατώ τα χέρια απο ταα κιλά σου λέω. Πρέπει εμεις με την ελαφρρως μεγάλη κοιλιά να κάνουμε υπομονή καθώς αυτά δεν είναι τιποτα άλλο παρά αντίδωτο για την κρίση που έρχεται. Αν δεν έχουμε να φάμε θα πέφτουν μόνα οπότε μην παιδευεσαι λέμε
    Ενας Κόμσος ευσωμος δεν πέφτει σε τέτοιες λούμπες περί διαιτάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. @ ioannis_the_grea
    καλωσόρισες φίλε. αχ κι εσύ ζουμπουρλός? βασικά λέω να χάσω λίγα να μπορώ να τρέχω όταν θα με κυνηγούν οι πεινασμένοι αλλά να κρατήσω τα υπόλοιπα να τα κάψω το χειμώνα σαν τις αρκούδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    απο που να αρχίσω
    καταρχήν εκτός του οτι τα γραμμάρια είναι χάλια λέξη, ε ρε φίλε δεν γράφεις δίπλα στο μπιφτέκι 115γρ έλεος κάνε μια στρογγυλοποίηση τουλάχιστον (πχ. 200 :Ρ)
    καλά να σου πω, μη τρελαίνεσαι τόσο και μετράς θερμίδες γιατί θα σε κουράσει τρελά.. μια ιδέα να παίρνεις (μη και ονομάσεις ΙΔΕΑ καμιά τούρτα μπλακ φόρεστ όμως :Ρ)

    όσο για την ομοιότητα, εντάξει το έχεις.. προτείνω να γίνεις ντεντέκτιβ, ή στην τρελή κατάντια να γίνεις συνεργάτης της Νικολούλη μη πάει χαμένο τόσο ταλέντο :))))
    απίστευτο πάντως χαχαχα..

    την καληνύχτα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @ Miss Pink
    μα τώρα γραμμάρια είναι δυνατόν? αυτό πάντως με την μπλάκ φόρεστ πολύ μου άρεσε χαχαχα. Συνεργάτης της Νικολούλη? τι καλά θα με βλέπει και η μάνα μου στην τηλεόραση χαχα. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αν δεν μπορει να πληρωσει τους φορους... κανενα προβλημα! Ας δωσει 2-3 σπιτια, απο αυτα τα "λιγα" που εχει, στην εφορια! που ειναι το προβλημα του δεν καταλαβα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Μαλερακο μου μην σκας,αφου το εβαλες σκοπό θα τα καταφέρεις,άντε από Δευτέρα μετά τις 10 του μήνα να χαρείς και την γιορτή σου..
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ Ephemeron
    όπως λέει και στην συνέντευξη φίλε Κώστα δεν μπορεί να πουλήσει τα σπίτια γιατί έχουν απαξιωθεί λόγω κρίσης!!!!Ω ναι τολμάει και το λέι. Καλή σου μέρα αγορίναααα

    @ ΦΟΥΛΗ
    Καλημέρα Γατάρα μου. σιγά σιγά ξεκίνησα γιατί μια π ένας γενέθλια, μιά ο άλλος γιορτή να και τα Χριστούγεννα προ των πυλών ε, δεν θα το κάνω ποτέ. Πολλά πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Περί θερμίδων: ο τρόπος που μετριώνται οι θερμίδες των τροφών είναι με το να καίνε τις τροφές σε θερμιδομετριτή. Αυτός δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο μεταβολίζει τις τροφές το σώμα μας. Άρα οι θερμίδες δίνουν ένα *πολύ* ραφ εστιμαισον.

    Καλύτερα ψάχτε την αλήθεια σε άλλες πιο σύγχονες γραφές :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ spiretos72
    φίλε μου δεν έχεις άδικο αλλά που να το ψάχνω τώρα. το θέμα είναι πως με τον θερμιδομετρητή αναγκάζεσαι να περιορίσεις τις μερίδες του φαγητού οπότε ακόμα κι αν δεν είναι σωστός ο τρόπος που τις υπολογίζει αναγκάζεσαι και τρώς λιγότερο. Κλή σου μέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Καλέ, τώρα βρήκες να αρχίσεις δίαιτα που έρχονται γιορτές; Ας είναι...

    Χρόνια πολλά και καλά και καλύτερα :) :) :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτό το καιρό κι εγώ τα έχω βάλει με τα κιλά μου..κάνοντας έλεγχο της κατάστασης που με οδηγεί αυτό το καιρό να μασουλάω σοκολάτες..μάλλον αναγνωρίζω ότι είναι θέμα άγχους και...συζύγου.Τέρμα..τον πουλάω...τον νοικιάζω..έχω ένα άνδρα που μαγειρεύει συνεχώς, που περιμένει με λαχτάρα να έρθει φίλος στο σπίτι για να του...μαγειρέψει!!!Κάθε πρωί αγάπη μου λέω στον εαυτό μου:- τέρμα..φερμουάρ..το μεσημέρι κάνω υποχώρηση δυστυχώς.Όσο για το Πάγκαλο..σκέψου να ερχότανε σπίτι μας για επίσκεψη..δεν θα έβγαινε ο άνδρας μου από τη κουζίνα.Αχτιδένια φιλάκια, δεν σε ξεχνώ..απλά αργώ να κάνω επισκέψεις λόγω..μπαστουνιού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλά, όλα τα ανατριχιαστικά τα έβαλες σ' ένα ποστ; Πόση σύγχυση να αντέξω, η έρμη;;;; Ξεκινάς με Πάγκαλο, συνεχίζεις με το απεχθές κόκκινο βιβλίο (όχι αυτό των υπό εξαφάνιση ζώων, το άλλο) και τελειώνεις με την απεχθή διαφήμιση; Φέρε τα ακουστικά τώρα, να σφαλίξω τα ματάκια μου!

    Φιλί, βρε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @ Koueen
    είδες, πάντα ανάποδος είμαι χαχα. σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. πολλά φιλιά.

    @ αχτίδα
    Αχτιδούλα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ μένω με την μανούλα οπότε καταλαβαίνεις :)
    Πάντως μην ανησυχείς, θα τα χάσουμε τα ρημάδια που θα πάει. Καλό σου βράδυ και σύντομα εύχομαι οι επισκέψεις να γίνονται χωρίς μπαστούνι.

    @ marilia
    τώρα που το λές το πόστ είναι όντως τρομακτικό χαχα. Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Πρώτον, ο Hiro ΔΕΝ είναι η γριά! Φτου σου ιερόσυλε!

    Δεύτερον, το βιβλιαράκι αυτό κάπου το πήρε το μάτι μου και στην δική μου βιβλιοθήκη πριν κάτι χρόνια. Δεν θα το ανοίξω όμως γιατί θα εκνευριστώ κι εγώ με τα γραμμάρια. Πφφφφ μαλακίες.

    Μέτρα με πιάτα εσύ καλέ! Π.χ. δοκίμασε σταδιακά να φας σε πιάτο του γλυκού αντί για το κλασσικό μεγάλο πιάτο. Προς θεού μην φτάσεις στα άκρα και αρχίσεις να κόβεις γεύματα!

    Κουράγιο και καλή τύχη Mahler!

    Καλό σου βράδυ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. @ Parakmiako Ergaleio
    αχαχα και λέω μα κλά δεν θα με βρίσει κάποιος που έκανα την σύγκριση? Ε καλά κι εγώ μην φανταστείς πως είμαι με την ζυγαριά συνέχεια, απλά είναι ένας τρόπο να τρόω λιγότερο. Ελπίζω πάντως να έχω καλά νέα από την προσπάθεια. Καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ρίξε κι εσύ μερικά μπετά, μπορείς :)

ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ

Related Posts with Thumbnails